![]() |
1 Eklenti(ler)
Ayçiçeği
|
2 Eklenti(ler)
Bal kapağı
|
1 Eklenti(ler)
Türlü
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizden
|
Masaallah aynı bizim kayserideki bahçemiz gibi cok güzel bizdede bahceler,keçiler,tavuklar,ördekler....
Gercekten keyfi cok güzel oluyor sizede basarılar ve mutluluklar,keyfini cıkarın. |
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerimiz.
|
1 Eklenti(ler)
Red chıef Olgunlaşmıya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Armutlarımızdan
|
1 Eklenti(ler)
Şeker pancarı.
|
1 Eklenti(ler)
Doğal domates
|
1 Eklenti(ler)
Doğal olmuyan domates.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn hazime38 , Bahçemize hoş geldiniz. Teşekkür ederim, Elbekte Üzüm üzüme baka baka kararrır derler ya.Sınır komşumuz olan Kayseri bahçelerine elbette benzer.Tarihe nam salmış Gezi bağları. Saygılar. |
Alıntı:
Kimyasal güpre (Nitrat) verildi. Hastalık için ilaç kullanıldı.Dogal dediğim hastalıklarada dayanıklı olduğu için sadece yeşil güpre ile üretildi. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Küçük kavunumuz yetişdi.
|
1 Eklenti(ler)
Tomalto
|
1 Eklenti(ler)
Japon feneri
|
1 Eklenti(ler)
Küçük salatalıklarımız.
|
1 Eklenti(ler)
Kestanemiz
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Dünyanın en küçük karpuzu..(Alanya turizm fuarı)
|
Alıntı:
Aksini söylüyeçek bilğiye sahip değilim Sn Hatice Tarhan. Dört yıldır yetiştiriyorum.Tohumunu aldığım firma Mini Meksika salatalığı diye yazıyor.Bende ona istinaden diyorum.Karpuz ve salatalık ismi pek ilğilendirmiyor. Bilği için Teşekkür ederim.Çok güzel turşusu oluyor.Mini domates,mini biber.Nohut,Koruk.ve sirke ile şişelere kuruldumu. Hürmetler. |
1 Eklenti(ler)
Alabaş
|
1 Eklenti(ler)
Kuş burnu
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemizin kuzey batı kısmında ki duvarın dibinde biten ve sarmaşık gibi büyüyen ve duvarı örten bu bitkinin adını bilmiyorum.Kendi kendine yetişir ne su nede güpre ister. Kışın yok olur.ilkbaharda meydana çıkar.
|
1 Eklenti(ler)
Duvar yazıları.
(Neye olunuyorsa?) |
1 Eklenti(ler)
Yeşil fasulye.
|
1 Eklenti(ler)
Hazan mevsimimi geliyor ?
|
1 Eklenti(ler)
Kabak eriği
|
3 Eklenti(ler)
Sarı erik
Recel,Marmalat.Hoşaf.Komposta.Aşure.Pasta yapımında kullanılır.Sofralık Yaş ve kuru olarak yenir. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025