![]() |
geçmiş olsun sayınHK50 allahtan acil şifalar diliyorum
|
Büyük geçmiş olsun Sn. hk50. Sizde bu yaşama azmi ve doğa sevgisi olduğu müddetçe evvelallah hepsinin üstesinden gelirsiniz. Sevdiklerinizle beraber daha nice yıllar diliyorum. Sezon başladı, bahçenizden eskisi gibi bolca resim ve anlatım bekliyoruz.
|
S.Serdar.Sn TRAKLI.Sn Muallim.Sn attar.Sn safako.Sn Lonicera.
Çok çok teşekkür ederim.Eksik olmayın. Saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Cinsleri beğenilmiyen elmalar aşı ustaları tarafından aşı yapılarak yeni cins elma yetiştirilmiye çalışıyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Sn pria nın gönderdiği üzüm çubukları uyanmıya başladı.
Kendisine teşekkür ederim. |
2 Eklenti(ler)
Soğuklar,soğuklar.Netiçe bu yıl meyve uçuz olmuyaçak.
|
1 Eklenti(ler)
30-31 Mart sogukundan etkilenmiyen.
|
1 Eklenti(ler)
-12 derece soguka buda dayanmış.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede çalışma var.
|
1 Eklenti(ler)
Menüde kemik var.
|
Sayın hk50, çok şükür bahçenize geldiniz, hoşgeldiniz... Ve bahçe çalışmaları başladı, kolay, rastgelsin; mahsulünüz ve bereketi bol olsun inşallah!..
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede yapılması gerekli işler zamanında yapılmadımı bahçe anlayış göstermez.
Hatta vermek istediklerinide vermez.Tek çare zamanında yapılması gerekenleri yapmak.Bu mevsim.Bahçeye sebze ekileçek yerlerin hazırlanmasıdır.Bel küreği ile toprak ters yüz edilir.Birkaçgün beklenerek tohumlar ekilir. |
Alıntı:
Çok şükür bu yılda bahçeye dönebildik.Geçen yıldan yapılan planlar projeler hayata geçirilmiye çalışılırken kurulan hayallerde uyğulanmak isteniyor. Kendimizi tam işe veremesekde burada olmak insana huzur veriyor. Huzurlu yaşam dileklerimle. |
Çok şükür sayın hk50. Tabi ki bahçeniz, toprağınız, yapılacak işler, yoğun tempo, çiçek, tohum, meyve, ağaç bizlere huzur veriyor.
Amin, hepimize olsun inşallah Sayın hk50. Size kolaylıklar diliyorum, rastgelsin inşallah!.. |
1 Eklenti(ler)
Bu yıl soğuklar o kadar şiddetli geçtiki zambaklar bile hala toparlanamadılar.
|
1 Eklenti(ler)
Çileklerimizde soğuklardan etkilenmiş.
|
Alıntı:
Dilerim herkesin çeliklerinden hiç olmazsa biri köklenir de bu güzel ve nadir tür daha da çoğalır. Elinize sağlık sayın hk50.. |
1 Eklenti(ler)
Erkençi elma çiçeklerini soguk aldı.Bunlar geç açan elma çiçek tomurçukları.
|
1 Eklenti(ler)
İçerisinde balıklar olan dogal göletimizin suyunun üzerini su otları kaplamış.Kurbaları görüyor seslerini dinliyoruz ama balıkları maalesef göremiyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yaşlı elma ağaçlarımız maalesef bu yıl meyve veremiyeçek.Çünkü çiçeklerini soğuk aldı.
|
Geçmiş olsun Sn. hk50. Bu sene çoğu bölgede maalesef zarar büyük.
|
Alıntı:
Dona karşıda pek yapılaçak bir şey yok gibi.Ne yapalım? Yıl bulduğunu yiyeçek. |
1 Eklenti(ler)
Topragın Ph şı yüksek,dıüşürmek için kükürt,Göştaşı ve çiftlik güpresi kullanıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri soğuk aldı,bahçede meyve olmuyaçak ama içinde gezmek yinede güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizde kır çiçekleri.
|
Alıntı:
|
Sayın hk50, güzel bahçenizde sağlık günler diliyorum...
|
Sayın hk50;
Ph'sının düşük olduğunu nasıl anladınız toprağınızın... |
1 Eklenti(ler)
Doludan fırtınadan,kuşdan,kurtdan kurtulupda olgunlaşdığında tadımlık olaçak.
|
Alıntı:
Sn YeniGine,Sorgulamak,isyanetmek yerine Sağlık olsun. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025