![]() |
1 Eklenti(ler)
Vişnelerimiz.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz Gülfatmalar (Gülhatmi).
|
1 Eklenti(ler)
7 Renkten ikincisi.
|
1 Eklenti(ler)
Üçünçü renk.(Diğerleri henüz açmadı).
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden
|
1 Eklenti(ler)
Papatya severse
|
1 Eklenti(ler)
Yol güzergahı
|
1 Eklenti(ler)
Sarımsakları söktük.
|
1 Eklenti(ler)
Ahududular olgunlaşlama başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Topraksız taze sogan yetiştirmek istenirse.
|
1 Eklenti(ler)
Viyolde badem fianı yetiştirmek.
|
Sayın hk50 gülhatmileriniz renklerine bayıldım, o küpteki papatyaya maşallah ne kadar güzel gelişmiş öyle maşallah.
Yol güzergâhınız çok güzel olmuş ben derim ki o yolu keşke daha bir uzatsanız, şöylee upuzun bir yol olsa. Ellerinize, gönlünüze sağlık, rastgelsin inşallah Sayın hk50. |
1 Eklenti(ler)
Bir zamanlar ayaklar altında,ezilen horlanan,aynı zamanda bütün ağırlığnı taşıttığın zavallı teknoloji imalatlarını yeşillikler arasında yaşatmıya çalışıyoruz.
|
Alıntı:
Sn YeniGine,Teşekkür ederim. Sizin kadar olmasada bende karınca kararınça o gülhatmilerin renklerini viranelerde kayadiplarinde buldum ve bahçeme taşıyıp yetişdirmiye çalışdım. Oyol birazdaha uzun ama önerinizi dikkate alıp uzatabiliğim kadar uzataçağım. |
1 Eklenti(ler)
Kasımdan önçe açsın diye yollarına (Etrafına) gül döktüm.
|
Papatyaların bir küpün icinde bu kadar iyi gelişmesine inanamadım. Cok güzeller.
|
Alıntı:
Papatyaya ilave bir besin verilmiyor.Normal hafif tınlı toprak bol su. |
1 Eklenti(ler)
Yaz tatilinde okul masraflarını çıkarmak için çalışan lise öğrençileri vişnelerimizi topladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Vişne ağaçlarımız meyve yüklü.
|
Sayın hk50,
Paylaşımlarınızı keyifle izledim. Maaşallah, daha da bereketli olur inşallah. Ayrıca ayakkabı tasarımınızı gerçekten ilginç buldum :) Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. |
1 Eklenti(ler)
Erkenci Şeftaliler.
|
1 Eklenti(ler)
Sebzelerin şahı Kokusundan nefret edilen meşhur ve mağrur sogan tohum vermek için çiçek açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Gülfatma yeni rengi
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden
|
1 Eklenti(ler)
.............
|
1 Eklenti(ler)
2013 yılı Vişne sezonunda 2 TL alıçı bulan vişne bu sezon alıçı bulamıyor.Hatta soran tüccarda yok.İşte bu nedenle vatandaş elindeki vişneyi şurup yapmıya çalışırken bir kısmıda çölüğe döküyor.
Bizim yetişdirdiğimiz vişnelerde maalesef bir kısmı çöpe bir kısmınıda şurup yaptık. ihtiyaçı olan üretiçinin vay haline. |
1 Eklenti(ler)
Vişnelerden bir bölüm.
|
1 Eklenti(ler)
Sulama yapılıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Dağ çileği
|
Mis gibi kokuları buralara kadar geldi, afiyetle tüketesiniz inşallah.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025