![]() |
1 Eklenti(ler)
Aladağlarda (Demirkazık) Kar kalmadı.
|
1 Eklenti(ler)
Meyve vermeyi unuttu.
|
1 Eklenti(ler)
Şarmaşık Bizim bahçe evini sarmıya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Sarımsaklar söküldü.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sablarını hanım belirli bir yerden kesiyor.Bağlayıp asıyor.Bir yıl dayanıyor.Sizin bölgenin sarımsağı ile bizimki çok farklı.O bölge sarımsağı sıcak iklim sarımsağı olduğundan çabuk çürüyor. Saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Plastik (PÖ) kablar kullanılmadan önce kullanılırdı.O dönem adına organik çağ denirdi.
|
2 Eklenti(ler)
Kimine Turşu,sirke ve şarap kurulurdu.Kiminede Peynir basılırdı.
|
Alıntı:
PÖ güzel espiriydi ....:D:D |
Fotoğrafı ilk gördüm saniye evet çok kötü oluyor ama sonra alışıyorum :D
Yok ben takılıyorum önemli değil gözümüz gönlümüz açılıyor.Afiyet bal şeker olsun efendim. |
1 Eklenti(ler)
Bu küplerin Karekökü alan formülü S eşittiri yok.Sıralardada kimseyi terletmez.Öğretmenden gizletmez.
Killi topraktan yapılmış ilk çağlardan beri kullanılan dahihane bir buluş. |
1 Eklenti(ler)
Dökülen kayısılar (Zerdaliye niye kayısı deniyorsa)
|
2 Eklenti(ler)
Kartaşan salatalıklar (Hıyarlar)
|
3 Eklenti(ler)
Papatyalar mı ?
Gül fatmalarmı? |
1 Eklenti(ler)
Bütün ümüdin bir parmak kalınlığında suya bağlanınça,İdareli su kullanmak için yeni buluşlar yeni tasarruf tekbirleri uyğularak sıcak hava ile mücadele etmiye çalışıyorsun.
|
HK50 854 te 2. papatyalar nedir öyle??? Maşallah süperler... Sonra testiler harika. Ben de şu aralar öyle testilere o 2. papatya gibi çiçekler ekmeyi düşünüyorum. İnanın çok hoşuma gittiler. Maşallah hepsine.
|
Hm ayrıca yine 854 te 3. fotoğraftaki su balıkları attığınız su mu?
Gerçekten harika görünüyor... Peki o suyu aynı açıdan biraz daha geniş açı görüntüleyebilir misiniz? |
2 Eklenti(ler)
Reyhan ve Ötekiler
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Birinci fotoğraf Balıkları attığımız kuyu,İkinci fotoğraf Su altı bitkilerinin oldugu havuz.Farklı dırlar. |
2 Eklenti(ler)
Bir zamanlar Fi tarihimi desem. Buzdolabı icat edilmeden önce mi desem?
Bunların içine kaynaktan su doldurulur.(O zamanlar su para ile satılmazdı Her mahalede bir çeşmenin olduğu çağda) pencerenin önüne konurdu.Rüzgarın sürkülasyonundan su sogusun diye. Kilerlerin demirbaşları idiler (Ressamlarça dışları boyanmıya başlanmadan önce) |
gerçekten güzel bahçeniz var bu arada sizin çiçek ektiğiniz o küpleri bahçemizde elektirk olmadığı için biz hala kulanıyoruz =) buzdolabı vazifesini görüyorlar
|
2 Eklenti(ler)
Güne küsen
Gündöndü,Gündevre.Ayçiçeği. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Mısırlar
|
3 Eklenti(ler)
Yorumlu
|
4 Eklenti(ler)
Bahçemiz çeşitleri
|
4 Eklenti(ler)
Benim için Bahçemde bulunan her bitki değerlidir.Ayrımda yapmam .Kabakla Pepino aynı yerde yetişir.Altın çilek kadar Kuşburnuda kıymetlidir.
|
2 Eklenti(ler)
Olgunlaşıncada rengi değişmiyen erik.Sadece tadı değişir.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025