![]() |
Maşallah ellerinize sağlık. Hamak güzelmiş torunlar bekleniyo derken torununuz olabilirmiyim demek geldi içimden. Ama imkansız yaş olarak torunluk yaşını geçtim. sevgiyle kalın. Kocaman bir maşallah tekrardan.
|
Alıntı:
verdiğin bilgiler için teşekkürler, epeyce işime yarıyacak |
3 Eklenti(ler)
Yanlışlığın bedeli.Sarı erik 45 yaşında.Meyveyi çok versin diye az budama yapıldı.Meyveyi çok verdi,fakat meyveler büyüdükçe ağırlaşma neticesinde üzerindeki meyveleri tartamıyarak yan yatdı .Komşunun evinin duvarına yaslandı.
|
3 Eklenti(ler)
Kiraz Napolyon Uzun sablı
Erik Yöresel ismi Camız eriği Clasik öz eriklerimizden. Ceviz Çekirdekten çıkma 9 yaşında |
1 Eklenti(ler)
Ağır aksak yolculuk ama, nereye kadar?
|
Alıntı:
Yolun düşerse misafirimiz olarak gel. |
1 Eklenti(ler)
Güneşe küsen ilk çiçeğini açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Ateşi yaktık bacayı tüttürdük.
|
1 Eklenti(ler)
Naneler biçildi,temizlenip gölgede kurutulaçak,sonrada mutfakda kullanılır hale getirileçek.
|
Sayın hk50 bahçeniz ve meyve ağaçlarınız bir harika. Sarı kiraz alıp beni yıllar öncesine doğduğum evin bahçesine, çocukluğuma götürdü. Amasya'da dağın eteğinde yeşilırmağa tepeden bakan güzel bir bahçeydi, tıpkı sizin bahçeniz gibi. Bahçenize özeniyorum haberiniz olsun. Ellerinize, emeğinize sağlık. Saygılar.
|
hk50 ilk sayfadan başlayarak bütün bahçenizi zevk ile gezdim. Fakat kahkahalarla geçiştirilir derken neyi kastettiniz anlayamadım?..
|
Sn hk50 bahcenız cok hos olmuş uyelerınde dediği gibi o eskilerin bahçelerini andırıyor bu haliyle güzel bir atmosfer yaratmış ürünlerini doğal cok iyi sanslısınız. insan bu bahçede çalışmaktan kendini kaybeder ilgilenecek okadar bitki varki :) nice seneler yemyesil kalmaları dileyimle horozuda beyendim.
|
1 Eklenti(ler)
Patetes
Cinsi . Ağrıya Özelliği.Kızartmalık (kızartması güzel olur,Yağ emmez.) |
1 Eklenti(ler)
Hanım boş kalmasın diye karışık ektiği,
Pancar Yaprağından börek yapmak ,Haşlayıp sarımsaklı yoğurtla . Turp,Yaprağı ve yumrusu malum. Nohut ,Yeşil (taneler olgunlaşmadan) yemek için. |
1 Eklenti(ler)
Şaşkın vişne
Bir taraftan meyveleri olgunlaştırmıya çalışırken,bir tarafdanda çiçek açıyor. |
Alıntı:
Bahçenin her türlü özelliğini verebilirim.Yeterki özenin. Ziyaretiniz için teşekkür eder ,Yine bekleri. |
Alıntı:
Bahçede öyle fotoğrafları çekip ekliyoruz ama bahçe içinde gezerken fotoğraflardaki gibi sevinçli olamıyorsun.Örneğin özene bezene diktiğim Kiraz fidanlarından on beş adeti Gün dönümünden sonra kurumuya başladı.Gelde üzülme. Saygılar sunar,yine bekleriz. |
Alıntı:
Günler böyle geçip gidiyor. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Bahçeyi gezmeğe çıkmışlar.
|
5 Eklenti(ler)
Meyveler
|
2 Eklenti(ler)
Gül fatma
|
5 Eklenti(ler)
Özenle yetiştirilen çiçekler değil.Bahçenin asalaklarından yabancı otların çiçekleridir.
|
4 Eklenti(ler)
Güller ve çiçekler
|
3 Eklenti(ler)
Bezelye
Maydanoz Sulanıyor.İçindeki dere otları kendiliğinden çıktı, Yeşil Nohut ve Mısır. |
2 Eklenti(ler)
Su altı bahçem
Bahçenin yolu (Zemin ayrık otudur) |
Alıntı:
|
Sn HK50 harika bahçeniz. Ellerinize sağlık. Niğdede mi oluyor acaba bunlar?
|
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
bereketli olsun |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025