![]() |
1 Eklenti(ler)
Evet öyledir Sn KAPTANzst.
Yağmur yağsın yeterki.Bizim ekilen tohumlar çürürse çürüsün.Hiç mühüm değil. Saygılar. |
Teşekkürler
Alıntı:
|
Bahcenizi cok cok begendim benim de şifalı bitkilere ve bahce bitkilerine karşı özel ilgim var goji berry fidesi satıyormusunuz ***
|
1 Eklenti(ler)
Demirkazık sisli.
|
Alıntı:
Saygılar Sn Kamelyavadisi. |
Alıntı:
Bahçeme hoş geldiniz.Begendiğinize sevindim.Goji beri fidesi satmıyorum.Almak istiyorsan temin edeçeğin yer hakkında yardımcı olmaya çalışırım. Bahçemize yine bekler.Saygılar sunarım. |
4 Eklenti(ler)
Bazan insanlar arasında sıkılıyorsun.Tansiyonun yükselmiyor düşmüyor ama hasta gibi oluyorsun.hapların fayda edeçeğine inanmıyorsun.Teselli arıyorsun.Mutlu olmak istiyorsun (Ne demekse?)
İşte seni Toprak (Çamur) Güpre (Hayvan dışkısı) Ot (Sana ot dedikleri zaman kızdığın bitki) mutlu ediyorki, onla (Bahçe) uğraşıyorsun.Lüks hayat (Onuda anlamıyorum) varken ellerinin nasırlaşmasına,dizlerinin ağrımasına niye müsade ediyorsun? |
3 Eklenti(ler)
Bunlarla uğraşmak beni ziyadesiyle mutlu ediyor .
|
1 Eklenti(ler)
Havaya verilen öğütten.
Bahçeye dikilen sögütten, Hayır gelmez. |
1 Eklenti(ler)
Serçe kuşlar bekleniyor.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçenin kıyısından,köşesinden vede kenarından.
|
2 Eklenti(ler)
Zambaklar açmıya başladı.
|
Bahçenizin kenarındaki köşesindeki leylak şahane :)
|
3 Eklenti(ler)
Bahçemizden.
|
1 Eklenti(ler)
Bu bahçede bambul mücadelesi leğene doldurulan su ile yapılmaktadır.
Çürümüye terk edilmiş selvi ağaçı kökleri. |
Bahçenizin kenarındaki köşesindeki leylak mis gibi kokuyordur şimdilerde,çok güzel görünüyor.
Üstteki sarı çiceğinizde çocukken toplayıp taç yapardık,böylesi güzelliklerin hala yaşıyor olduğunu görmek bana ayrı bi mutluluk verdi . Buram buram organik yaşamın kalitesi bu olsa gerek.Bizlere bu görselleri paylaştığınız içinde teşekkürederim Sn.Hk50. |
Tebrikler
1 Eklenti(ler)
Bahçenizin geişim sürecini büyük bir dikkatle takip ediyorum. Toprağa verdiğiniz değer karşılıksız kalmaz. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
|
merhaba
sayın hk50 yaşadığınız ortamı teknoloji ve doğa aracılığıyla paylaştığınız için teşekkürler. keşke herkese nasip olsa da kendi ürünlerimizi kendimiz yetiştirebilsek ve bu site de eleştirilerden daha çok içinde yaşadığımız doğal yaşamı paylaşabilseydik... imrendim doğrusu... herkes için organik yaşam bu olsa gerek ... |
1 Eklenti(ler)
[QUOTE=hk50;962591]Bu bahçede bambul mücadelesi leğene doldurulan su ile yapılmaktadır.
Nasıl oluyor diye sorulursa? Suya konan banbul kalkamıyor .Yüzlerce bambul oluyor. Dogal bir mnücadele.Hemen hemen sıfır masrafla. |
Alıntı:
Duyulan özlem dogal olan değilmi? Dogal olan dan usanılmıyor.Yapmacıkdan uzak , Sizlerin beğenmesi beni ziyadesi ile memnun ediyor. Sağolun. |
1 Eklenti(ler)
Özgür vede Dogal
|
1 Eklenti(ler)
Modern tarım bu yuvayıda boş koydu
|
1 Eklenti(ler)
Yağmurdan sonra çilekler.
|
İncilenmiş sanki çilekler olaganüstü bi görüntü.
|
Alıntı:
Biliyorsunuzki toprağı dövmezsen ,elin yüzün yırtmazsan (Ruhu sad olsun) seni gül ile karşılamıyor.O rahmetli ama göz ile gördü.Hala açık gözle görmüyenler var maalesef.Bizler görelimde. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Bahçenin otunu yiyen bu yaratıkların,
Adını hakaret kabul ederken,bir bardak sütü ve eti için verdiğimiz kavga niye? Bahçenin alt yolundan su içmeden geliyorlar. |
1 Eklenti(ler)
Dogal ıssırgan.(Börek yapmada, haşlanıp sarımsaklı yoğut ile yemede,sebzeli çorbada v.s. v.s de)
Bahçenin yakınında. |
1 Eklenti(ler)
Kuş burnu budandı.
|
Alıntı:
Sn gül.Bahçemizi ziyaret etmeniz bizleri memnun etmişdir.Teşekkür ederiz. Dogaldı ,organikdi Adına ne derseniz deyin.Çoçuklara ve torunlara zarar vermiyeçek meyve sebze yetişdirmiye çalışıyoruz. Eşe dosdada uyğulamanın olabileçeğini anlatmıya çalışıyoruz Hürmetler.. |
1 Eklenti(ler)
Bahçenin diğer bir bölümünden.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025