![]() |
2 Eklenti(ler)
Bahçede çalışma devam ederken,Güpre olarak Yeşil güpre kullanılıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Fidanlara yapılaçak aşı işlemide tamam.
|
2 Eklenti(ler)
Meyve ağaçları çiçek açmıya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Sarı erik bu yıl çok olaçağa benziyor.
|
1 Eklenti(ler)
Şeftali ile erik muhabbeti
|
Hikmet bey, bu resimler yenimi çekilmiş?
Bizde erikler pazara indi de onun için sordum. |
Sn vehibe.Evet yeni çekildi.Aradaki farkı görüyorsunuz.Elmalar henüs çiçek açmadı.
|
Can eriği,
1 Eklenti(ler)
Pazar günü toplandı, buyurun beraber yiyelim.
|
Teşekürler Sn vehibe.
Sizinki bitince,bizim can erikleri çıkar,o zaman bizde size ikram ederiz.İmramlar karşılıklı biliyorsunuz. Saygılar |
Teşekkürler bende bunu bekliyordum zaten.
Biliyorsunuz eriğin ömrü kısa olur. |
1 Eklenti(ler)
Çiçek Nisbet yaparcasına.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar çiçekler Erik olaçak.
|
2 Eklenti(ler)
Doğal gölette Kırmızı ve Beyaz çiçek.
|
1 Eklenti(ler)
Schisantra Chinensi,Goji Berry ve Gold kivi 2011-2012 kışını -30 derecede sağsalim hayatta kalabildiler.Aşagıdaki Fotoğraf Schisantra Chinensi .
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden manzara
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin olmazsa olmazlarından.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden
|
Bahçede sabah altı ,yedi arası Erkek İbubuk damardan giriyor.Öyleki dişi ibubuk karşılık verene kadar,bazan hicaz bazan Hicazkar makam değiştirip duruyor.Karşı ağaçlardan cevap gelmiye başladığı anda ötmeler daha hızlı ve yüksek den oluyor. Zannedersin Leyla ile Mecnun muhabbet ediyor.
Kedilerin gırnavlaması bitti.Sesleri çıkmıyor.Ortalığı miyavlamaları ile dolduruyorlardı.Güçlü Erkek kedinin olduğu yerde zayıf cılız erkek kedi dişi patnerine bakabilirmi,imkanı varmı? Serce kuşlarının cıvıltısı bir ayrı alem.Kim kime kur yapıyor.Ötüşlerinden belli.Biz kalkmadan Erik ağaçlarında ötüşmüye başlarlarki,Yuva yapma telaşı,eş bulma telaşı, Ötmeyi şaşırmıya başladıkları anda bilki cevrede alıçı kuş var.Dalların arasından dışarı çıkamazlar.Orada bağırarak ötüşürler. Kırlangıçlarda gelmiş,onların ötüşleri,bina duvarlarındaki yuvalarında tadılat başlamış. Lak lak başladımı Karşı ağaçtaki yuvaya Erkek leylek de gelmiş demektir. Bahçede rutin işlere bu ortamda başlar ve yorulana kadar devam ederiz. |
1 Eklenti(ler)
Bir bölüm
|
1 Eklenti(ler)
Gilaburu da uyandı
|
Yirmi dört saat bitki konuşmak sanırım yetmiyor.Yağmur duasına çıkar gibi bitki konuşmak için ilave zaman duasına çıkılsa kalabalık ne olurdu?Hep merak etmişim.Budama sulama aşı konuşmaktansıkılır gibi olduğum anda,veresiye fidan almıya çalışırken fidan satıçısının suratı beni öğrençilik yıllarıma götürdü.
İki arkadaş okuduğumuz şehirde geziyorduk,tualet ihtiyaçı oldu. Arkadaşıma dedimki /Tualete gideçeğim ama tualetçiye vereçek para da yok ne yapaçağım? Arkadaşımda dediki.Merak etme ben o işi veresiye yapıyorum.Gel senide götürüyüm.Hemde tanışdırıyım.Ayrıcada kefili benim derim,bundan böyle sıkıntı çekmezsin. Girdik,çıktık Kulubesinin küçük penceresinden bakan asıkmı asık,çirkinmi çirkin ,yaşlımı yaşlı olan tualet bekçisine arkadaşım, <Bir büyük birde küçük ciz dedi.Adamın suratını görmeliydiniz.Sizin ........... ........... diyeçekken Arkadaşım bana, <Arkana bakmadan yürü.O kapıdan kıvranıp çıkana kadar biz köşeyi geçeriz> dedi Tabi tabana kuvvet. Fidançı onun kadar olmasada biraz yakındı. |
1 Eklenti(ler)
Diğer bölüm
|
1 Eklenti(ler)
oturak
|
1 Eklenti(ler)
Aşıçı keyifli.Yaptığı aşılar uyanmıya başlamış.Hepsi tutar diyor.
Bizede inşallah demek kaldı. |
1 Eklenti(ler)
Yaşlı lık başa bela
|
2 Eklenti(ler)
Torosların eteğinde çilek çiçekleri
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekler ekildi
|
1 Eklenti(ler)
Sarı çilek olaçak
|
1 Eklenti(ler)
Bodur kirazın en küçüğü.
|
1 Eklenti(ler)
Büyüyorlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025