![]() |
1 Eklenti(ler)
Saksılar tek tek boşalıyor.
|
Saksılar yeni doğuma hazırlanıyorlardır.
3-4 ay sonra görmeli onlardaki coşkuyu.. |
3 Eklenti(ler)
Bahara hazırlık
|
1 Eklenti(ler)
Bir zamanlar yumurtalı suçuk pişermiş.
|
1 Eklenti(ler)
Ayva receli, kompostosu,tatlısı zamanı geldi.
|
2 Eklenti(ler)
Ayva çiçek açmadı,kışlık meyve verdi.
|
Hımmmm bayılırım ayvaya:))
|
[QUOTE=dalya35;1068222]Hımmmm bayılırım ayvaya:))[/QUOTE
Sn dalya35, Dönüşde hemen kargoya veriyim.Yeterki isteyin. |
2 Eklenti(ler)
Bu taşlarla ne yapılır?
|
2 Eklenti(ler)
Kenarda unuttuklarımız
|
Merhaba efendim,
İstanbul 'da iyi gezmeler olsun inşallah)). O taşları ya bir akvaryumda kullanın, ya da; ''Hava kirliliği ölçer'' olarak kullanmak üzere yosun yetiştirin. Çok canlı görüntüleri var bence. Siz diyeceksiniz şimdi, ''havuzum var benim'')). Hoş görünüz ile sağlık ve iyi seyahatlar dilerim. Bana köyümün kokusunu hatırlatan görüntülerden fazla ırak eylemeyin lütfen. Bahara iyi bileniniz inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sayın hk50 maşallah aynısafalarınız her zamanki gibi çok güzel.
|
Alıntı:
Yosun işi benim için yeni .Uygulayaçağım. |
1 Eklenti(ler)
Akvaryumda kullanmışdım.
|
Alıntı:
Karınca karınca,bahçemiz var diyor.Sizlerin beğenisine sunmuya çalışıyoruz. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Çekirdekten yetişmiş erikler.Mecburen kestik.Komşuya odun yapması için verdim.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede su iştiğimiz toprakdan yapılmış bardak.
|
Sn. hk50 bahçeniz çok güzel.. Öyle metrelerle ölçülmüş biçilmiş bahçeleri ben de hiç sevmiyorum.. Rabbim size bu dünyada cennet yaşamayı nasip etmiş çok şanslısınız..Toprak ve su olduktan sonra ne yapıcaksın ölçüp biçmeyi.. Kazıp kazıp ekeceksin..Her yeri yemyeşil yapacaksın.. Allah size uzun ömürler versin her zaman bahçenizle mutluluk ve sağlıkla uğraşın inşallah..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu bahçeyi 9 yılda meydana getirdim. Bir yılda 46 500 tıklama 1667 mesaj,18 0y,7111 Beğen . Acısıyla Tatlısıyla 365 gün. Saygılar.Hürmetler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn banusemiha, Bahçemize hoş geldiniz.Hayatım boyunca kurallar ölçüp biçmeler bana ters geldi. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Saygılar |
1 Eklenti(ler)
Bahçeçilik yeni bir biçime giriyor.Şu anda duvar bahçeçiliği ön plana çıkıyor.
İşte fuarda rastlayıp beğendiğim sistem.Fransadan gelmiş numune imiş.Arz talep le üretim yapılaçakmış. |
1 Eklenti(ler)
Kışın yeneçek elmalardan,Grant smit (Halk deyimi ile Arjantin,veya yeşil elma)
|
Sayın kh50, arada bakamadığım sayfalar için tekrar tekrar geliyorum bahçenize:) Her seferinde hoş sürprizlerle şaşırtıyorsunuz bizi, sizin anlatımınız ve paylaştıklarınızda ayrı bir güzellik var - bahçe sayfanızın gizli bir sevenler kitlesi olduğunu söylersek yanılmış olmayız herhalde:)
15 Aralık tarihli mesajınızda resimlerini eklediğiniz taşlar için belki Sayın Nuri Mürvet veya peyzajla ilgilenen diğer üyeler fikir verebilir diye düşündüm. Bir de gene önceki mesajlarda bir ağacın dallarına saksılar yerleştirmişsiniz, nasıl sabitlediniz bilemedim ama hoş bir uygulama olmuş. Sanırım İstanbul'daki fuara siz de katıldınız. İnşallah Ocak ayındaki toplantıya da katılma fırsatınız olur o tarihe kadar kalacaksanız:) |
Sn Cymbelina,
Tekrar bekleriz.Eğer sizleri memnun edebiliyorsak bu daima bize mutluluk verir. Biliyorsunuzki bizim bahçe resmen bir köydedir.Bahçe içine beton dahi sokmamıya özen gösteriyorum.İstiyorum ki bir kısmı yapmaçık bir kısmı doğal olmasın.Her taraf tabiat ananın yarattığı gibi olsun,biz sadece düzenliyelim. İzliyen veya izlemiyen bütün forumtaşlara teşekkür ederim. Saksılar ağaçın dallarına tellerle asıldı. İstanbul toplantısına katılmak istiyorum ama ya nasip diyelim. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Bardak olunca testiside olmalı dedim.Temmuz ayında buz gibi su verir.
|
1 Eklenti(ler)
Toprakdan yapılmış saksılarım.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
konyada da çok güzel testiler yapılr yaz aylarında hem buz gibi su dokunmazda insana hoş bir kokusu olur suyun güle güle kullanın efendim |
1 Eklenti(ler)
Bahçemizdeki doğal göletin son hali
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025