![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim Sayın YeniGine, Eksik olmayın.Hepimizinkilerle beraber sağlık sıhhat versin yaradan. |
1 Eklenti(ler)
Boy 1,20 m.Dikildiği yıl meyve vermiye başladı.Yıl sapıtmaz.
|
1 Eklenti(ler)
Özel bir gayret sarfetmedik renklerin oluşumu için.
|
1 Eklenti(ler)
Demirbaş balıklarımız.
|
1 Eklenti(ler)
Meyveleri olgunlaşmıya başlayınca Diğer meyve ağaçlarının yanında görünümü değişiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Grant Smitler kendilerini göstermiye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bizde domatesler yeni kendini göstermiye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Salatalıklarımız.
|
1 Eklenti(ler)
Reçellik şeftaliler
|
1 Eklenti(ler)
Çanakda (Toprak) yapılacak türlü için Biber ve kab.ak
|
hepsi cok guzel sn hk50
elinize saglik afiyet olsun.))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çanağın resmini Oruçtan sonra inşallah. |
1 Eklenti(ler)
Şeftali reçel yapımı.
|
1 Eklenti(ler)
Nane
|
1 Eklenti(ler)
Üzümler gelişiyor.
|
Oh oh!.. Sayın hk50 maşallah!.. Ürünler, hasatlar; reçeller ben bu paylaşımlara bayılıyorum. İnsanın kendi emeğini, meyvesini sebzesini toplayıp yemeğini, salatasını, reçelini, salçasını yapmak kadar güzel birşey yoktur bence... Rastgelsin, Allah'ım afiyetle tüketmeyi nasip etsin inşallah...
|
Hepsi birbirinden harika gözüküyor Sayın hk50
Maşallah demeden bir alt resme geçilmiyor..... Mahsulünüz bol olsun... Doğanın verdiklerinin bereketi bol oluyormuş. Yaşadıkça gördük bizde.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz bu bahçeyi yapmak istediğimizde amatörce bir kaç çeşit meyve ağaçı .Belli sebze çeşitleri olsun.Hanımın bir kaç çeşit çiçeği olsun diye başlamıştık. Ki bu gün Sadece meyve ağaç çeşidi yetmiş beş adeti geçti.Öyle oluncada reçellikler marmelatlıklar turşuluklar v.s v.s. Arka arkayada olgunlaşmıya başlayınca, Giderler sürekli çoğalıyor. Saygılar. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Bahçede çeşit çok olup arka arkaya olgunlaşmıya başlayıp tez zamanda hükmü geçince bizde acilen paylaşalım diyoruz.O sebepden peş peşe geliyor. Evet doğanın verdiğini başka bir şeyin vereceğini sanmıyorum.Bir tohum bin tohum oluyor. Bitkiler arasında kıskançlık çekememezlik de olmayınca rahat ediyorsun.Onlarla uğraşmak insana huzur veriyor. Saygılar. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kuşkonmaz üçüncü aşamada.
|
2 Eklenti(ler)
Armutlar
|
1 Eklenti(ler)
Bölgemizde İngiliz eriği deniyor.
|
Sayın hk50; maşallah ne kadar güzel işte, Allah'ım bereketini arttırsın daha çok olsun, afiyetle tüketin inşallah... Ellerinize, gönlünüze sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Renkler
|
1 Eklenti(ler)
......
|
1 Eklenti(ler)
Nisan ayında elime geçen üzüm çekirdeklerini ekmişdim.Netiçe
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda badem çekirdeğinden.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025