![]() |
Alıntı:
Bir başka deyişle Aleyküm selam Sn YeniGine. Görünmediğimiz keyften değil meçburiyetten.Çünkü Bilğisayarım arızalanmışdı. Hürmetler. |
1 Eklenti(ler)
Erkençi Kasımpatı açmıya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Sonbahar adım adım yaklaşıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek saksısı olaçak taşlar.
|
1 Eklenti(ler)
Karadenizli bizim elmamızı yetiştirirse,Bizde onların fındığını yetiştiririz.
Bahçemizde yetişen fındıklar. |
İşte bu harika...
|
Alıntı:
|
Sayın hk50 yine kayboldunuz... Umarım bilgisayardaki arıza nedendir. Ben alışmışım her gece hk50 bahçesi izlemeye... En kısa zamanda devam diyelim inşallah...
|
Sayın hk50 halââ yoksunuz ve nerelerdesiniz?.. İnşallah herşey yolundadır...
|
:( Arkadaşlar Sayın hk50 ile irtibatta olan bir arkadaşımız var mı acaba? Uzun süredir kendisi görünmüyor ve ben merak ediyorum. Görüşüp de bilgisi olan var ise; bizleri de bilgilendirir ise memnun oluruz.
|
Sn YeniGine
Basit bir iş nedeni ile uzak kaldım.Bilği vermeden ayrıldığım için özür dilerim.Şu anda döndüm.İnşallah her gece yine izliyeçeksiniz. Saygılar. |
5 Eklenti(ler)
Eylül ayında bahçeye dolu yağarsa.
|
Sayın hk50 merhabaa, hoşgelmişsiniz. Sizi gördüğüme sevindim.
|
dolu her şeyi mahvetmiş üzüldüm takdiri ilahi
|
Ne kadar çok dolu yağmış öyle Sayın hk50.
|
Geçmiş olsun
|
5 Eklenti(ler)
Devamı
|
hk50 geçmiş olsun
Allah beterinden saklasın |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Hep kendi kendime derimki,her şerde bir hayır vardır.Her şerride hep hayra yormuşumdur.
Bu dolu yağışında da bir hayır aramışımdır.Bir daha ne zaman karnabaharın ortasında dolu tanesi fotoğraf çekeçeğim.Ne zaman çilek saksıları dolu ile dolaçak? Sn YeniGine,selahattin67,sarin,KAPTANzst,Halil Önen Çok çok teşekkür ederim.İyiki (sanalda olsa)sizleri tanıdım.Eksik olmayın. |
:( Çok yağmış dolu mahvetmiş bahçenizi Sayın hk50.
Teşekkürler hk50; ben de sizin gibi bir bahçe sahibini tanımış olmaktan memnunum. Sağolun. |
Bu üzüntüden biraz olsun tebessüm ettirecek bir fikir geldi aklıma:dilli:
Lahanaya kar suyu değdi lezzeti artmıştır:p Bizim buralarda öyle denir ve öyledir. Kar yağınca karın altından alınan lahanalar çok lezzetli olur. Bitkiler yaralanmışmı onu göremedim. Çünkü lahana yapraklarında delik oluşturmamış. Belki ince narin bitkilerde ufak hasar olabilir. Tekrar geçmiş olsun |
mevladan gelene ne denir, üzülmemek elde değil ama, zaman herşeyi halleder, inşaallah daha iyi bahçeniz olur, geçmiş olsun
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Sn KAPTANzst. Öyle aşırı üzülmedim.Zira bu tip afet ve olaylara alışık oldugumdan.Almasını bilen Allah vermesinide bilir. İnşallah dediğin gibi olur.Bizde kar altında kalmamış lahana pek sökülüp yenmez. Demekki sizin dediğinizinde doğrusu . Lahana,karnabahar,alabaş gibi geniş yapraklılara zarar vermedi,ançak büber domates,yerkirazı gibi bitkilerin yapraklarını deldi.Hatta bir kısmını kırdı. Hayırlısdı olsun üreten yetiştiren bizleriz. Saygılar. |
5 Eklenti(ler)
Dolu dan sonra elmalar.
|
5 Eklenti(ler)
Yazdan Sonbahara geçerken.
|
3 Eklenti(ler)
Bağ bozumunda meyve yenir diyorum ama.
|
geçmiş olsun sizde bu çaba varken herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah
takdir ilahi doganın bir olayı daha iyisi gelir. İnşallah |
Geçmiş olsun sayın hk50 çok üzüldüm Allah beterinden esirgesin ama eminim siz en kısa zamanda toparlarsınız
|
Teşekkür ederim Sn Seyfi0505,tuya
Çok şükür hallettik.Zarar görenlerde sonbahar gelmesi nedeni ile yok edileçekti.Hedef 2013 yılının baharına.Allah ömür verirse. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025