![]() |
1 Eklenti(ler)
Sonbahar belirtileri
|
1 Eklenti(ler)
Aşagılar yetmeyince
|
2 Eklenti(ler)
Yerelması çiçekleri ve kurutulmuya çalışılan dolma biberler.
|
1 Eklenti(ler)
Kurbaya gelde hal hatırını sorayım demiyor herhalde?
|
2 Eklenti(ler)
Amasya elması biliyorsunuzki her ne kadar Amasya adını alsada daha çok Niğdede yetişiyor.Her bitkide ve meyvede oluşan değişimler maalesef Amasya elmasında da olmuya başladı.
Orjinal özelliği bozulmuya başladı.Zira yeni anaçlar üzerine yapılan aşılarla yetiştirilen fidanlarda oluşan meyveler eski Amasya elması tadını vermiyor. |
3 Eklenti(ler)
Amasya elması bozumu başladı
|
2 Eklenti(ler)
Sonbahar dan veda gülleri
|
2 Eklenti(ler)
Nur yağarmı ?
|
2 Eklenti(ler)
Soguklarmı geliyor?
|
2 Eklenti(ler)
Lavlıyaçağız diye mısırı unutmuşum.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede sona kalan domates ve biberlerde salça oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede güz kavak mantarları.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçenin son üzümleride pekmez oldu.
|
maşallah bahçeniz pek bereketli, kolay gelsin
|
Alıntı:
Burada ilk fotoğraftaki minik karpuz görünümlü olan nedir? Çiçekten düşmüş minik karpuz mu, başka bir şey mi? |
Sayın skaraca bende sordum ama cevap alamadım ama eminim sabrın sonu selamet cevap gelecek .Sayın hk 50 eşinize selamlar efendim valla marifetli hanım döktürmüş yine salçalar pekmezler afiyetle yiyin inşallah
|
Sn. Tuya ve Skaraca, meyve çiçekten düşmüş minik karpuz değil, bu başlıkta meyve ile ilgili biraz bilgi bulabilirsiniz. Sn. Hk50 sizi beklemeden ben cevap vermiş oldum ama kusuruma bakmazsınız umarım.
Ben de bahçenizi sessiz takip edenlerdenim. Çok zengin ve güzel bir bahçeniz var. Ürününüz bol ve bereketli, toprağınız her daim verimli olsun Sn.Hk50. Güzel bahçenizde sağlıklı ve mutlu olmanızı dilerim. Saygılarımla, iyi bayramlar... |
Teşekkürler sayın bahcedenn.
Güzel bir bahçenin güzel ve değişik ürünleri... |
2 Eklenti(ler)
Buda Tomalto verle Turşusu.
|
Alıntı:
Sn tuya Özür dilerim. Cevap verilmediğinden değil,o anda uzak kalmamdan .Sonrada unutkanlık. Salatalık Meksika salatalığı diye geçiyor.Dört yıl önce tohumunu temin edip yetiştirince turşuya dönüştürdük. Kah salatalık ,kah karpuz diye ismi geçiyor. Saygılar |
Alıntı:
Sn skaraca, Hoş geldiniz.Hem bahçemize hem kasabamıza. Salatalık için gerekli bilği verilmiş. Saygılar,hürmetler. |
Alıntı:
Sn bahcedenn, Çok teşekkür ederim.Sağolun. |
2 Eklenti(ler)
Yeni saksı altlıklarım
|
1 Eklenti(ler)
Turşu malzemesi.
Not:Yaralı domatesler ayıklanaçak. |
2 Eklenti(ler)
Omuzlara bu yaşda bu kadar yük yüklenirmi?
Kendileri değil kitapları ıslanmasın diye siper ediyorlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Amasya elması anacını değiştirme sebebi ne ki?. Ürün büyüklüğü/tonaj değildir sanırım, o lezzet nerde var. Şimdiden teşekkürler. Kışlık nevaleler hazırlanmış. Ellerinize sağlık, afiyetler olsun. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sayın hk50 herşey çok güzel çok emek verilen her şey karşılığını mutlaka veriyor tıpkı sizin bahçe gibi dilerim hep böyle bereketli olur . bu arada cevap için teşekkürler ben cevabın geleceğini zaten biliyordum :)))))
İyi ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle saygılar efendim |
Alıntı:
Evet Katıyoruz Sn denizakvaryumu. Daha önceleri taşdan oyulmuş üzüm çiğneme yalakları vardı.Bunun içine üzümler atılıp yıkandıktan sonra üzerine pekmez toprağı atılarak çiğnenerek üzüm suyu çıkarılırdı. Şimdi ise cuvallara yıkanmış üzüm doldurulup üzüm toprağı atılarak yalakda çiğneniyor. Diğer işlemleri biliyotrsunuz. (Kuyu kazılmaz) Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025