![]() |
2 Eklenti(ler)
2012 yılı bitmeden 2013 yılı tohum hazırlıklarına başlandı.
Bereketli olsun. |
1 Eklenti(ler)
Şaşkın ördek misali,
şaşkın Ahududu ikinci meyvesini verdi. |
1 Eklenti(ler)
Bahçede kardeş kardeş yaşarlarken kış geliyor.
|
1 Eklenti(ler)
Sonbaharda Gülfatmalar.
|
Alıntı:
|
sayın hk50 her şey çok güzel görünüyor bayıldım heleki patatesler Allah güle güle yemek nasip etsin sağlıkla inşaallah
|
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
Hürmetler. |
1 Eklenti(ler)
Makyajsız Sade istedikleri gibi.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede sadeçe domates suyu içti. Kayınbiraderin kızı
|
Doğal, ne güzel..Yanaklarını yerim onun.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda Köydeki bahçemizin yeni ürünlerinden Yer fıstığı.
|
sayın hk Malatyadan kayısı fidanı getiriyorsun nigde dik bakalım aynı lezzetti veriyormu
****** vermez çünki havası suyu topragı o kayısıya veriyor Aynen Amasyanında Elması nigdede aynı tadı vermez siz bunu daha iyi bilmeniz gerekirdi |
sayın hk50 paylaşımlarınız için çok teşekkürler.Gayet doğal bir profil çiziyorsunuz.Emeğinize yüreğinize sağlık.Kayınbraderinizin kızının fotoğrafını görünce kahkahayı bastım.Aynı benim çocukluğum.:)Davranış tarzı aynı.Çalışmalarınızda başarılar bol bereketli ürünler diliyorum.Allaha emanet olun.
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Sn seyfi0505, Elmanın adı Amasya,Amasya şehrinde iyi yetişir anlamı çıkmasın.Bu gün Niğde hariçinde Karamanda Burdurda Ereğlide hatta daha bir çok il ilçede fevkalade Amasya elması yetişiyor.Benim anlatmıya çalışdığım Amasya elma ağaçının Clasik aşısı ile bu günkü anaça yapılan aşı ve meyve lezzet farkıdır. Saygılar. |
Alıntı:
Çok sağolun.Olduğu gibi olsun.Hz Meylana ne diyordu? ' Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol' Hürmetler. |
1 Eklenti(ler)
Zamanında olgunlaşmıyan sarı erikler şimdi olgunlaşdı ama lezzet sıfır.
|
1 Eklenti(ler)
Su içinde balıklar değil,elmalar yüzüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Turp tohumlarının geç kalmış hali.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçenin sonbahar turfandaları.Yakında soguk ve kar yok edeçek.
|
1 Eklenti(ler)
Sönbahar geldi.Bahçeden ayrılma hazırlıkları yapılırken bazı bitkilerimiz bütün ihtişamı ile gelişiyor,büyüyor.
Çilek, asılı ,inadına der gibi. |
1 Eklenti(ler)
Dağ kekiği.Soguğa karşı dayanıklı.
|
1 Eklenti(ler)
Toprak saksılarımız boş kaldı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede son yapılan işlerden,Pazardan satın alınan yeşil zeytinin kurulmasıdır.
|
1 Eklenti(ler)
Sonbahar kendini sarmaşıkda gösterdi.
|
1 Eklenti(ler)
Biberlerimizinde sonu geldi.
|
1 Eklenti(ler)
Roka çiçek açtı ama tohum olmuyaçak.Kar altında kalmıya mahkum.
|
Sn. Hk50, Meksika salatalığının tadı neye benziyor? Turşusu nasıl oluyor? Bir sorum daha olacak :) Meysuluk elmaları da paylaşmıştınız. O kadar elmayı nasıl değerlendiriyorunuz? Saygılarımla...
|
2 Eklenti(ler)
Maydonoz ve Dereotuda kar altında kalaçaklardan.
|
Alıntı:
Sn bahcedenn. Teşekkür ederim.Meksika salatalığının tadı,salatalık karpuz karışımı.Turşusu düzgün kurulursa çok lezzetli ve yenmesine doyum olmuyor.Ançak az yetişdirdiğimiz için turşuda az oluyor. Meysuluk elmaya gelince Kğ 250 krş dan meysu fakrikalarına elma toplayan tüççara veriyoruz. Uğraşmıya değmez ama yetiişdirdiğimiz müddetçe piyasa şartlarında elden çıkaraçağız. Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025