![]() |
Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun diyor ve peşinden kalp teklemesinin çok ciddi bir şey olmadını düşündüğümü belirtmek istiyorum. Zira aynısı bende de var. Bu yüzden 25 yıl kadar önce tedbir olarak pacemaker (kalp pili) takılmak için hastanede yatağım ayrılmış, operasyon günüm belirlenmiş, pilim temin edilmiş ve gereken pisiko terapilere başladığım halde, kendi isteğimle (daha doğrusu yenemediğim bir korku nedeniyle) bu işlem ve operasyondan kaçtım. Ara sıra sallıyorsa da beni, bu güne kadar da hiç pişman olmadım bu yaptığımdan. Tekleme durumlarında nasıl başa çıkacağımı ve nasıl davranacağımı bildiğim için artık böyle yaşamayı kendime bir hayat tarzı olarak görüyorum. Sizden de çok önemsememenizi, ancak ihmal de etmemenizi diliyorum. Saygılarımla. |
Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim.Yazdıklarınız çok doğru.Bende 2004 den beri çekiyorum.Bir kere istanbulda baypas oldum.Anji sayısını unuttum.Nasip olursa bu ay içinde bir kere daha Kayseri de anji olaçağım. Elbette varsa göreçeğimiz gün.Her şey süt liman gider,Yoksa?...... |
3 Eklenti(ler)
Bahçenin verdiği kışlık yiyeçeklerden kuru fasulye çeşitleri.
Not : yarı temizlenmiş halde.Yıkanıp tekrar eleneçek. |
1 Eklenti(ler)
Yeniden canlanıp açan Papatyalar.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin sonbahar rengi.
|
1 Eklenti(ler)
Dogal Kayısı kurusu.Bahçede kurutuldu.
|
2 Eklenti(ler)
Dogal Sarı erik Çekirdeksiz ve çekirdekli kurusu.Bahçede kurutuldu.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl erken gelen donduruçu soguklar nedeni ile bahçede bu renkleri görememişdim.
|
uzun zamandır gırememıstım,bahçenın sonbahar hali guzelmiş
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tam boduı Gülümüz
|
1 Eklenti(ler)
Son günlerin seyirlikleri
|
1 Eklenti(ler)
Rüzgarın önünde savruluyorlar
|
3 Eklenti(ler)
Bahçede sonbahar devam ediyor.
|
2 Eklenti(ler)
Sonbaharda yapraklar.
Naylon sarılı ağaçın o bölgesi yaralı tedavi için sarıldı. |
2 Eklenti(ler)
Bence bahçe demek. Makyajı yapılmış defilede boy gösteren bayan bay manken değildir.Bahçe demek güzelliğin olduğu yer olduğu gibi,çirkinliğin olduğu da yerdir.
Çiçekler açmış yeşillikler ortasında güzel diyoruzda.Meyveler çürümüş,ağaçlar devrilmiş Kuş kurt ölüsü ayaklar altında çiçekler solmuş yerde çirkindir. Ama burası öyle veya böyle bahçedir. |
2 Eklenti(ler)
Gerçi biz zeytin yetiştiricisi değiliz ama,yeşil zeytin kurmasını biliyoruz.1464 nolu mesajdaki bidon içindeki zeytinler.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeyi Geride bırakarak göçü yüklemiye başladık.Kısmet neresi ?
|
2 Eklenti(ler)
Bizimle beraber akvaryumdaki balıklarda ayrıldı.Yeni bir akvaryuma konaçak.
|
1 Eklenti(ler)
Sanırım bunlarında boynu bükük kalaçak.İyi kötü geçinip gidiyorduk.Biz ayrılıyoruz,onlar bahçede kalaçaklar.
Düşünçede olmalarının nedeni budur . |
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl 28 Eylül deki aşırı soguklar tarafından soguk vuran yer kirazlarını bu yıl geç diktim.Netiçe maalesef meyvelerini olgunlaştıramadı.Elli kök yer kirazından iki adet meyve.
|
1 Eklenti(ler)
Kendi lahanamızda kendi bahçemizden.
|
Hasadınız bol olsun Sn. Hk50. Sağ uçtaki mor lahana da ilginçmiş. Farklı bir cins herhalde.
|
Nasılda lezzetlidir onlar şimdi..... Afiyetle tüketin:)
|
1 Eklenti(ler)
Sağlam bir bisitlete kavuşduğu gün daha mutlu olaçak.
|
Alıntı:
Yörede mor laha deniliyor.Sarması yemeği,salatası olduğu gibi,Turşu kurulumundada kullanılıyor.Diğer lahanadan lezzetide farklıdır. |
Alıntı:
Lezzetlidir Sn dalya35. Teşekkür ederim.Sağolun. Hürmetler. |
Daha ufak, daha sıkı olan genelde salatalarda ve kıyma turşu yapımında kullanılan cinsini biliyorum fakat bu cins farklıymış. Afiyet olsun Sn. Hk50...
|
Alıntı:
Gönderdiğiniz tohumlardan bende yetiştirdim. Çok güzel geliştiler ancak sıcaklarla birlikte meyve tutmadılar, havalar biraz serinleyince birkaç meyve oldu, kalitesi düşüktü, şu an hala çiçeklenme var fakat meyveye dönüşmüyor. Yenisine sağlık diyeceğiz galiba :) Selamlar |
Sayın hk50, lahanalar çok güzel görünüyor, bu lahanaların yanında kırmızı lahana ekmişsiniz?
Bir tanesinin rengi ondan kırmızı olmuş diye düşünüyorum... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025