![]() |
1 Eklenti(ler)
Çamların arasında
|
2 Eklenti(ler)
İkiz sarı erik.
Bir bahçede ikiz meyve bulunursa kurban kesilirmiş.Bize kurban kesmek caiz oldu sanırım. |
1 Eklenti(ler)
Yer fıstığı
|
2 Eklenti(ler)
Bildiğim kadarı ile iki şeyin göbeklisi sevilir.1.Marul 2. Lahana,Bizim lahanalarda ne göbek var,nede olaçağına dair bir işaret.
Değerli bir Ağaçlar net üyesi,Yine değerli bir üyeye tavsiyede bulunuyor.Lahanaların üzerine taş koy diye. Bir zamanlar bizede böyle bir tavsiyede bulunulmuşdu da,Hanım çevrede toplamadık taş bırakmamışdı.Bel fıtığı olmasına rağmen. Ne dürülme nede göbek meydana geldi.Taşı kaldırdığın an yapraklar inadına kalkıyordu.Dedimki bir araştıralım. Araştırmamız sonuçunda, Karadenizin meşhur Yaprak lahanası çıktı. |
1 Eklenti(ler)
Domates salçası çekilmesi.
|
1 Eklenti(ler)
Erik
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekler
|
4 Eklenti(ler)
Sebzeler
|
1 Eklenti(ler)
Recellik erik (Sarı erik)
|
2 Eklenti(ler)
Devamı
|
1 Eklenti(ler)
Dalda sarı erik
|
Alıntı:
|
bu domateslerin cinsi belli mi acaba
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet Sn YeniGine, Bahçede oniki çeşit domates olur verimde iyi birde kimyasal kullanılmıyorsa mis gibi kokuyor.Bir yanda salçalık bir yanda Turşuluk,bir yanda hediyelik.İçiçlerinin sürat yerde. Saygılar. |
Alıntı:
Birinci Pempe ikinci yöresel olarak oturak.Diğer adı Dev Alman domatesi dir. Hürmetler. |
Alıntı:
Sn denizkan. Soganlara özel bir işlem yapmıyoruz.Ekildiği yer çakıl taşlı ve kumlu bir tarla.Çiflik güpresi kullanıldı.Bol sulandı.Başkaçada bir işlem ve bitkisel destek vermedim. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Mor Karnabahar.
|
2 Eklenti(ler)
Alabaş
|
1 Eklenti(ler)
Tomalto verle
(Yeşil domates) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Doğru görüyorsun Sn Asiye.Tohumu Purple of Sicily diye geçiyor. |
1 Eklenti(ler)
Olgunlaşmış sumak meyvesi.Öğütülüp kullanılıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Kendiliğinden yetişiyor.Doğal olarak.Emeksiz zahmetsiz.
|
Alıntı:
Merhaba efendim, Acaba salçalık domatesleri çektiğiniz aletin farklı çekimlerini ekleyebilirmisiniz lütfen. İlginç göründü. Salçalık biberleri kıyma makinesi ile çeken biri olarak ricam olur...)). Her şeyin hakkını veriyorsunuz. Toprağın torunların, evlatların, çevrenizin, kalenderliğin. Tam da hasat mevsiminde angaryam olmazsa... Afiyetler olsun, zengin sofralarda(kalabalık...), sağlıkla inşallah. Saygılarımla lütfen. |
sayın hk50 bahçenizi epeydir izliyorum bayıldım;) çok emek vermişiniz ama en ilginç olanı mor karnı bahar bayıldım bir karnı bahar aşığı olarak mümkünse tohumundan rica edebilirmiyim:o eğer tohum göndermiyorsanız bu bunuda bildirirseniz çok sevinirim o zamanda tohumları nerden bulabileceğimi söleyin lütfen :confused: ayyyyy ne çok şey istedim deilmi ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim
|
1 Eklenti(ler)
Su altı ormanımız.
|
2 Eklenti(ler)
Kış geç gelirse,Erkenci soğuklar olupda soğuk almazsa ikinci ürün olarak mısır ve salatalık yetişeçek.
|
1 Eklenti(ler)
Değişik siyah üzüm.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025