![]() |
Sn hk50,merhabalar bahçenizi sürekli takipdeyim.Harika insanın kendi yetiştirdiği mahsül kadar lezzetlisi olmuyor.Hepsi çok güzül.Kabaklar çok lezzetli olmalı.Afiyet olsun..Sevgi ve Saygılar...
|
1 Eklenti(ler)
Pencere önünde saksıdaki çileklerimizde çilek verip olgunlaşmıya başladı.
Cinsi nedir bilmiyorum.İki yıl önce pazarda fide satan bir vatandaştan almışdım. |
Sn hk50,çiçekler yeme kıvamına gelmiş.Ben anlamıyorum ya biz İç Anadoludayız Sizde öyle sayılır,bu haldeyken mi almıştınız?
|
Alıntı:
Sn gülenyüz,İyi dilek ve temennilerine teşekkür ederim. Çilekleri alınça saksılara sitilledim.Kullandığım torfa su tutuçu katıp pencere önüne bıraktım.Günlük yeterli güneşini alıyordu.Ev koloriferli olduğundan havalar soguyunca ısıyı en düşük seviye tuttum.Kombiyi hiç kapatmadım. Çiçek açıp meyve verdi. Dışarıya hiç çıkarmadım. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Pencere önünde.
|
Sayın hk50;
Sabırla bütün sayfalarınızı izledim, Kah güldüm, kah şaşırdım. En çok ta sansar olayına güldüm. Aynı durumları bizde yaşıyoruz. İkinci kattaki balkonumuza kadar gelip saksıların topraklarını eşeleyip dağıtıyor. Yazın çok zıcak olunca kapı da açık kalıyor allahtan sineklik var da yoksa eve kadar girer. Beni görünce korkudan kaçacak yer arıyor, ben de onu görünce koştura koştura aşağı iniyorum. Bütün gece tıkırtı sesi duyunca gel de rahat uyu, sıcaktan kapıyı da kapatamıyoruz işte böyle. Bahçeniz çok güzel her şey doğal nekadar güzel. Hayvanlarla iç içe. Böyle olunca da insan yorulduğunu, vaktin nasıl geçtiğini anlamaz sanırım. Turşular, salçalar, meyve kuruları.Hepsi de doğal. Allah ağız tadıyla yedirsin. Saygılar |
Sn akçabardak,
Bahçemize hoş geldiniz.Teşekkür ederim. Bilindiği üzere bahçe yalnız ağaç ve bitkilerden ibaret değil,olmamasıda lazım.Bahçede kurt ,kuş, yılan, fare, sincam, çirçihocası, kedi, köpek ,Tavuk gibi canlılarda olaçakki bahçenin korkusu neşesisi,sevinçi ile beraber Güller arasında görmek istediğini göreçeksinki Bülbülü duyarken , Çubuğu kesmiye kalkınca görüneçek en sevgiliyi hatırlıyaçaksın. Saygılar. |
4 Eklenti(ler)
Kutlu olsun.
|
1 Eklenti(ler)
Pencere önünde çilek meyvesi yetiştirmiye devam.
|
1 Eklenti(ler)
Buda beyaz pitaya.
|
Pencere önünde çilek güzel bi fikir bende denesem mi????
|
[QUOTE=hanndan;1103836]Pencere önünde çilek güzel bi fikir bende denesem mi????[/QUOTE
Sn hanndan, Teşekkür ederim,İlk zamanlar bende olurmu olmazmı diye teretdüt içindeidim.Netiçede beklediğimden ve umduğumdan iyi netiçe verdi.Şu andada ikinçi çiçeklerini açtı. Denemekte fayda var derim.Olmazsa bahçede toprakla buluşturulur. Saygılar. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Pencere önü.
|
Alıntı:
Bol çekirdekli.Biraz yerelması ,biraz elma.biraz dut.tadı vardı.Uzakdoğudan geldi.Netiçe ne olaçak merakla bekliyoruz. |
Sn hk50 Bahçeye gidilmedimi.Köydeki bahçenin fotoğraflarını ne zaman göreçeğiz ?
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Yakında Sn nes51 Kahverengi,Yeşil,Okşijen |
Sayın hk50, bahçenize dönmediniz mi henüz? Halen İstanbul'da mısınız? O tatlı mı tatlı Nehir'den (torununuzdan) ayrılmak zor geldi belki de:) Ama bahçeniz de sizi bekliyor, bizler de merak ediyoruz.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür eder saygılar sunarım. |
Sayın hk50, sizi merak edince sayfanıza bir bakayım dedim. Ve gördüm ki çok şükür 29.03 tarihi itibari ile bahçeye dönmüşsünüz. Sevindim!..
Tabi ki bahçe işleri şimdi yoğun, çok çalışmak gerek haklısınız. Ama yine de o zamandan beri nerelerdesiniz, ne yaparsınız?.. Bize de bir haber etseniz. Kolay gelsin, görüşürüz inşallah... |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim.eksik olmayın. Evet doğrudur.Bahçeye döndük ama bahçe büyük olup çeşitte çok olunca ne yapaçağını şaşırıyorsun.Bu vesile ile bazı faaliyetleri ihmal ediyorsun.Ancak sizler gibi dostlarıda unutamıyorsun. Yakın bir zamanda sanal dostlukların devamı için buluşmak dileği ile. Saygı sevgi ve hürmetler. |
1 Eklenti(ler)
Bahçemiz zambakları
|
1 Eklenti(ler)
Kuşburnu ağaçlarımız çiçek açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Güllerimizden
|
1 Eklenti(ler)
Çileklerimizden
|
Sayın hk50 merhaba; nihayet geldiniz, hoşgeldiniz. Evet bundan sonra bahçe fotoğrafları ile devam inşallah...
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Sn YeniGine.İnşallah devamı gelir.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizden manzaralar.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek açmıya daha çok var.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025