![]() |
2 Eklenti(ler)
Patetes çiçeği.
|
Alıntı:
2009 yılı da olsa, rainbird fiyat listesi linkini bulup, vermiş olmanız çok işime yaradı. Çok aramama rağmen böyle bir listeye internet ortamında ulaşamamıştım. Verdiğiniz listedeki fiyatlar kadar ürün yelpazesi ve az da olsa teknik özelliklerinin belirtiliyor olması çok güzel. Çok işime yaradığını bir kere daha belirtmeden geçemeyeceğim. Sayın hk50 nin eklediği resimden görebildiğim kadarı ile söz konusu aparatın benim düşündüğüm gibi pop-up rotor değil değil sprey olduğu açıkça görülüyor. Spreylerin verdiğiniz listedeki fiyatı 3.90 ile 4.38 $ arasında gözüküyor. 2012 yılı itibariyle 6 ila 8 lira arası gibi bir şey. Bende satın almış olmakla birlikte, henüz monte edip kullanmadığım bu spreylere 10 lira kadar para ödemiştim. Benim konuya ilişkin pop-up rotor olarak ön gördüğüm 20-25 liralık aparatların, verdiğiniz linkteki liste fiyatları 15-23 $ arasında gözüküyor Buda en az 25 ila 40 türk lirası ediyor. Dolayısı ile bende verdiğiniz listeye göre fazla kazık yememişim gibi gözüküyorum. Bayağı sevindim az kazıklandığım için. :D Saygılarımla. |
Alıntı:
|
veya ya da
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Biberler salça yapımı için çekime hazırlandı
|
2 Eklenti(ler)
Salça yapımı oçakda kaynatılmıya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Salça olurken açılı yapmak için ikinci oçak yandı.
|
1 Eklenti(ler)
Kedilerden kurtarabilirsek.
|
2 Eklenti(ler)
Kediler genel kurul toplantısına gelmediler.Mangal kokusuna,
|
4 Eklenti(ler)
Üretici olmakmı zor?
Tüketici olmakmı zor? Türkiyemizde? |
2 Eklenti(ler)
Adları nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemize gelen beklenmedik ziyaretçi
|
Alıntı:
|
Çok güzelmiş Sayın hk50 ziyaretçiniz. Sayın hk50 siz benim sokak köpeklerimin fotoğrafına baktınız mı? Size birkaç kez dedim fakat; haklarında hiçbir yorum alamadım sizden.
|
Alıntı:
Sn YeniGine Baktım. Bence yardımların en kutsalını yapıyoırsunuz.Sağolun |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Romen güzeli elma.
|
sayın hk50buradan bakınca üretici olmak istiyor insan;) dalından kopan elmanın tadını kaçımız biliyoruz ki sizin elmalara bakınca kokusunu düşündümde şimdi muhteşem olmalı:rolleyes: salçalar ve acı sos da harika görünüyor size komşu olmayıı ne çok istedim şimdi bilemezsiniz eee ne demişler komşuda pişer bizede düşer:p sahi adres neydi sayın hk 50:D
|
Alıntı:
Üretici olmak o kadarda zor değil,istenirse saksıda Kiraz,elma,Şeftali yetiştiriliyor.Hemde salon veya oturma odsının orta yerinde. Arzu ederseniz,adres verin salça sos recel göndereyim.Bizim yetişdirdiklerimiz eş dost içindir.Bunların yenmesinden zevk alan insanlarız. Yenmemesinden ve beğenilmemesinden korkarız. Bu yazdıklarımı hatır ,için yazılan yazılar sanmayın. sAYGILAR |
1 Eklenti(ler)
Kış yaklaşırken bahçenin akvaryumu içindeki balıklardan (Japon olan)sizlere ömür.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçeye sonbahar girmiye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Kuşburnu toplanaçak.Reçeli,marmelatı yapılaçak.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sarı erikten reçel yapımı.
|
2 Eklenti(ler)
Sarı erik reçeli olmuş ve kavanozlara konmuş hali.
|
2 Eklenti(ler)
2013 yılı için yapmış olduğum çiçeklikler.
|
2 Eklenti(ler)
Şişe turşusu malzemesi.
|
Merhaba Sayın hk50; bir müddet görünmediniz, hoşgelmişsiniz... Çiçeklikleriniz çok hoş olmuşlar, ellerinize sağlık... Devamını bekliyoruz...
|
Alıntı:
Ne gerekiyorsa o yapılır Sn tuya. Vede hiç bir karşılık benlentisi içine girilmez.Sanal alemde dostluklar ebedi olsun yeterde artar bile. Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025