![]() |
Frenk üzümü meyvesi,yeşil.
5 Eklenti(ler)
Frenk üzümümden bu yıl 5 çelik yetiştirdim .Çok kolay tutuyor.Fazla özen göstermeye gerek yok.Yeri ıslak olsun yeter.Bu yıl meyvelerinin salkımları bir hayli güzel.
|
Şu frenk üzümünü merak etmeye başladım. Seneye ben de yetiştirmeye karar verdim. Sizinki ne renk Adil bey?
|
Alıntı:
Beğeniniz için çok teşekkür ederim Dudi. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Bitkilerin köklerinede bu defne tozundan koyarsak belki çözebiliriz. Bebişinizi bu küçük yaramazlardan koruyun sayın dudi.Onun ağlamasını asla istemezsiniz.Ailenize ve size sağlıklı güzel günler diliyorum. Saygılar selamlar.. |
Alıntı:
Sayın Meyvelitepe ' nin sayfasında okumuş olmam gerek ama unutmuşum, Halil Önen bey'e sorduydum karıncaların işlevini, söylediler sağolsunlar. Karıncalar: bitler tarafından ağızlarına bir parmak bal çalınınca, kahramanlaşıp(kara ninja), uçuç böceciklerine ve diğerlerine karşı bitleri/şeker üretenleri savunma görevi üstlenen satılık/kiralık katiller imiş.(abartılımıştır tarafımdan):))). Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Adil bey, verimli bahçenizi keyifle gezip dolaştım. Nereden nereye getirmişsiniz, elinize emeğinize sağlık. Bütün sayfaları tek tek gezdim desem yeridir, gece gece taş fırında pişmiş balık çekti canım. ;) :p Kokusu taaa Ankara'ya kadar geldi inanın. Şaka bir yana, karnım acıktı. Dalında kızarmış domatesleri ve tazecik sebze meyveleri görünce seyreylemeye ara verip buzdolabında aldım soluğu. Kızım için hazır bulundurduğumuz organik domateslerden birini lüp mideye indirdim. :p
|
Alıntı:
Saygılar selamlar bizden güzel kardeşim. |
Alıntı:
Dünyada en büyük hazine sağlıktır.Elimizdeyken kıymetini bilmeliyiz. Saygılar selamlar efendim. |
dev dahliya tohumları
3 Eklenti(ler)
Berrin ablamdan dün kargoyla gelen çiçek tohumları.Kendisine çok çok teşekkür ederim.
|
Adi kartopu
3 Eklenti(ler)
son hali.
|
çilek
1 Eklenti(ler)
meyve gelişimi.
|
boru çiçek fideleri.
1 Eklenti(ler)
3 yapraklarını açmaya başladılar.
|
Trabzon zambağı.
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl yayladan söktüğümüz zambak soğanı filizlenmeye başladı.
|
gül ün evreleri.
4 Eklenti(ler)
Hep açmışken öyle kalmasını kim istemez.
|
Adil kardeşim, Kaptanzst ile yayla maceranızı sayfalardan izledim öyle hoştu ki sanki sizinle birlikte ben de ordaydım. Sizi takdir ediyorum, yaylalara gittiniz güzel görüntüleri bizimle paylaştınız elinize, ayaklarınıza sağlık. Trabzon Zambağı yetiştirme konusunda Kaptanzst ile ilerleme kaydetmişsiniz, buna sevindim. Ben Kaptanzst'ye de yazdım, şu bizim zambağımızı Trabzonumuza kazandıralım, Trabzonun simgesi yapalım o zambağı, ben böyle bir çalışmaya varım siz ne dersiniz. Saygılar efendim...
|
Saygıdeğer yaylacı hemşehrim övgüleriniz için teşekkürler.Elimizden geleni yapacağız inşallah.Güzel ve kaliteli fotoğraflarla Ağaçlar nette konu başlığı açarak bunu daha güzel tanıtma yoluna gidebiliriz.Bu konudaki fotoğraf arşivimi şimdiden hazırlamaya başladım bile.İnternette Trabzon zambağı yazıldığında bu konuyla ilgili bütün detaylara ilgili doğa severleri buluşturacağız inşallah.Çoğaltıp dağıtma işine de girebiliriz.Zaten çiçeğin güzelliğine diyecek kelime yok.Herkesi cezbedecek bir çiçek.
|
Trabzon yağmur.
1 Eklenti(ler)
Sabahtan başlayan yağmur sağnağa dönüşünce.
|
Arı yiyen
1 Eklenti(ler)
Bu Arı yiyen diye tabir edilen kuşu 30 m den zumla böyle çekebildim.Renkleri çok güzel gökkuşağı gibi.
|
orta boy güller.
1 Eklenti(ler)
Yavru ağzı ve alev rengi bir arada.
|
alev rengi gül.
1 Eklenti(ler)
Alev renkli gülün açmış hali.
|
pembe ve bordo şakayık.
2 Eklenti(ler)
Açmak üzere.
|
hatmi fideleri.
1 Eklenti(ler)
son hali.
|
RED-robin domates.
1 Eklenti(ler)
Fidelerin son hali.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025