![]() |
Alıntı:
Bana gönderilen nümune bu. http://www.agaclar.net/forum/temel-k...lama/25475.htm |
Adil kardeşim balkonumda bir tane minik Karayemişim var bakalım büyüyecek mi. Bakma şimdilik saksısı küçük sonbaharda daha büyük saksıya alacağım veya bonsai haline çevireceğim
http://www.agaclar.net/forum/attachm...-05.05.12-.jpg Denemesini yapacağım bakalım ne olur.Saygılar, selamlar kardeşim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hangi birine beğeni yazalım, maşallah Karadeniz coşmuş, çalışkan insanları da.
Çok güzel ürünler olacak, afiyetler olsun. |
Teşekkürler mandalinci.
Sizlerde öylesiniz efendim.Saygılar selamlar. |
Trabzon ,saksağan,yuva.
4 Eklenti(ler)
2 fotoğraf eski yuva iki fotoğraftan birinde saksağan yuvadan beni kolluyor.Ürkütmeden hemen oradan uzaklaştım.:))
|
sedef çiçeği fideleri.
1 Eklenti(ler)
berrin Ablamın hediye gönderdiği tohumlardan.
|
hatmi fideleri.
1 Eklenti(ler)
berrin Ablamın gönderdiği hatmi tohumlarından çıkan fideler.
Bu arada Berrin ablama yine çok çok teşekkürler ederim.Bugün kargo ile birçok çiçek tohumu ve çiçek soğanları tohumları göndermiş elime ulaştı .Dahliyalar da O kadar güzel renkler seçmiş ki sanki benim sevdiğim şeyleri hissetmiş gibi.Birde dahliyaların en büyük çiçek açan türlerinden göndermiş.Adeta bir insan yüzünü kapatacak kadar büyük açan bir çeşit.Çok mutlu oldum. Sana ne diyeyim.yüreği güzel insan Berrin ablam, ellerinden öperim.Saygılar selamlar. |
şebboy, fide.
1 Eklenti(ler)
Berrin ablamın gönderdiği tohumlardan.
|
yıldız çiçeği,Dahliya.
1 Eklenti(ler)
avm den aldığım minik çiçekler açan bu dahliya tohumlarından 8 adet fide çıkabildi.Buda beni sevindirmeye yetti.
|
majorette mixed ,hatmi çiçeği.
2 Eklenti(ler)
Avm den aldığım bu hatmi türü çok harika görselliği var.Diktiğim tohumların büyük bir bölümü filizlendi.Renklerine göre tohumlarını ayırarak devamlılığını sağlamak istiyorum.İnşallah başarılı olurum.
|
şimşir.
1 Eklenti(ler)
7 kök şimşir diktim.Dallarından aldığım şimşir kalemlerini saksılara diktim.Çelik yöntemiyle başarılı olunduğunu biliyordum.Bakalım sonuç ne olacak.?
|
Tamara otu.
2 Eklenti(ler)
Birçok yemek çeşidi olan tamara otu fındık bahçelerinde bolca yetişiyor.uzun saplı yaprakları olan bir bitki.Yapraklarının sapları kullanılarak tavası yapılıyor.Taze olanı daha iyi sonuç veriyor.Atalarımızın en çok tükettikleri, bir sebze türü.
|
pepino fidesi.
2 Eklenti(ler)
geçen yıldan sera içine diktiğim çelikler filizlendi.6 adet pepino fidem oldu.Yeni sürgünlerden dal alınarak her zaman çoğaltma yapılabilir.Suyunu eksik etmediğiniz sürece tutma şansı çok yüksek.Çok hızlı köklenebilen bir bitki.
|
antalya papatyası.
5 Eklenti(ler)
Çok arsız bir çiçek ,görselliğide bir okadar arsız:)
|
Hobi,Sera,fide
5 Eklenti(ler)
Hobi seramda yetiştirdiğim fidelerde son durum.
|
Karpuz fidesi.
1 Eklenti(ler)
diktiğim karpuz tohumlarından bukadar çıkabildi.
|
Altın çilek fidesi
1 Eklenti(ler)
Altın çilek fidelerinde son durum.
|
Gül.
5 Eklenti(ler)
Yavru ağzı gül açmaya başladı.
|
Adil bey bitkileriniz muhteşem her seferinde kucağımda bebiş uyurken geziniyorum. Tek elle yazamıyorum. Bu sefer bebişi yerine yatırır yatırmaz geldim yazdım :) Hele o mini ponpon güllere hayran kaldım. Ellerinize sağlık :)
|
Çuha çiçekleri.
3 Eklenti(ler)
Çuha çiçeğim bu yıl çok güzel gelişme gösterdi.Güneşin açmasını bekliyor.Çiçekleri bir halı gibi üzerini kapatacak.:)
|
Bahçem olduğunda ilk işim şu kartopudan alıp dikmek olacak :)
|
Kavun fidesi,Domates fidesi.
4 Eklenti(ler)
Emekli olduktan sonra bu benim ilk fide yetiştiriciliğim oldu.Tabi komşularada bir hayli faydamız dokundu.
|
Komşuda pişer, bizede düşer :) Komşunuz olasım geldi. Komşunuz olsam ilk işim o çıtır marullarınızdan almak olurdu :D
|
Aşı filizlenmesi.
5 Eklenti(ler)
Ayva ya aşıladığım elma ve armut aşıları çok iyi filizlendi.Ayva ,elma ve armut aşısında iyi sonuç alabilmek için ideal.
|
yedi veren limon
4 Eklenti(ler)
Seramın içinde bulunan yediveren limonum güzel çiçek tuttu.Arada bir dallarını hafifçe silkiyorum ve tozlaşmasını sağlıyorum.Bakalım bu yıl nasıl ürün verecek.
|
Şakayık.
5 Eklenti(ler)
mor ve pembe şakayıklar çiçek tomurcukları karıncalar tarafından istila edildi.Bu tomurcuklar üzerinde ne arıyorlar.Kokusuna mı geliyorlar acaba.?
|
Bu karıncalar genelde birileriyle ortak çalışıyor. Çoğalmadan onların çaresine bakmanız lazım bence :) Masum gibi görünselerde ortaklık kurup yavaş yavaş bitkilerin canına okuyorlar.
|
kırmızı ve yeşil erik.
4 Eklenti(ler)
Kırmızı ve yeşil erikler yine herzaman ki gibi aynı güzellikte meyve vermeye devam ediyor.
Bu fotoğrafını çektiğim erikleri bir güzel yedim.:)) Bu benim göz hakkımdı.Kocaman ağaç yemekle bitmezki.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025