![]() |
bahçem.
5 Eklenti(ler)
sarı katmerli hatmi.
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bah-15
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bah-16
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bah-17
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bah-18
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bah-19
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bah-20
|
bahçem.
5 Eklenti(ler)
bah-22
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim denizinkızı. |
Şu ballı baba burada olur mu acaba , o kadar yıldır daha burada hiç görmedim :(
|
Alıntı:
Yüce Allah sizede nasip etsin bu güzellikleri İnşallah. |
Alıntı:
|
Sayın adil bey tek kelimeyle hepsi mehteşemler. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Siz ektiniz Rabbim güzelliklerini hiç esirgememiş. Ne mutlu size. Sultan küpelerine hayran oldum. Benimde çeşitlerim var ama daha küçükler. Acaba böyle açacaklar mı?.. 1980 nolu mesajda deniz lavantası gördüm. Sizmi yetiştirdiniz. Karadenize uygun bir çiçek gibi duruyor. Görünüşü çok güzel. 1980 nolu 4. resim lilyumun rengi çok güzel. Farklı bir renk. Kırmızı değil galiba. Bol çiçekli günler dileğiyle.
|
Çok teşekkür ederim gülsu.
Aynı güzellikleri Rabbim sizede nasip eylesin. Sultan küpeleri 2 yıllık. Gübre su ve güneş ihtiyacını iyi karşılarsanız mutlaka sizede en güzel haliyle görüneceklerdir. 1980 nolu fotoğraf sayfasında 2 hatmi 2 adet te limonium çiçeği bulunmakta.İlk kez bu yıl diktim ve ilk kez çiçeklerini üzerinde göreceğim. Siyahi kırmızı olan bordoya yakın olan bir lilyum çeşidi.Yanına 2 adet sarı benekli lilyum soğanı diktim kırmızının yanında o filizlenenler onlar ikisi birbirine çok yakışacak. |
Sayın Adil bey,
Önce Allah nazarlardan korusun diyorum bitkileriniz çok güzel gelişmişler. Hangisinden başlasam bilemedim hebe iyice coşmuş liliumlar desen renk renk, Gün güzeline söylenecek söz yok küpelerde bana bak diyor. Sebzelerinizde ürünlerini sergilemeye başlamışlar sağlık içinde sevdiklerinizle beraber afiyetle tüketiniz. Size ve tüm Trabzonlu dostlara Muğladan selamlarımla. |
Çok teşekkür ederim Osman kardeşim.
Yüce Allah sizede nasip etsin İnşallah. Allaha emanet olun, Trabzon dan saygılar selamlar. |
41 kere maşallah Adil Abi. Güzel günlerde keyfini sürersiniz inşallah. Hepsi müthiş hele küpelere laf bulamadım harikalar. Ellerine sağlık.
|
Adil kardeşim maşallah, bütün çiçekler harika görünüyor. Demekki bol bol yağan yağmurlar bahçeye çok büyük etki yaptı. Ben oradan döndükten sonra yağmurlar başlamış, sanki beni bekliyordu mubarek yağmur. Islanamadık gitti o güzelim yağmurlarda, ellerinize sağlık çok muhteşem çiçekler. İstanbuldan ailece selamlarımızı sunarız.
|
Gece..gece ., bu bahçeye nereden girdim kii ..??....Resmen aklım karıştı, soğanbegonyaları,ipekler, küpelilerr.......Ama o sarı hatmi rüyama girecektir muhakkak...:)
Böylede renkli hatmi ilk defa görüyorum...Tohumdan mı ürettiniz sevgili Adil.....?? Bahçe iyice coşmuş...Maşallah..Ellerinize sağlık kardeşim....Gerçekten bayıldımmm.hepsi de birbirinden güzeldiler...zaten fotoğraflarınız harika...Çok net ve renkler mükemmel.... Hayırlı yaz mevsimleriniz olsun inşallah güzelbahçenizde..Selam ve sevgiler kardeşim...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Birdahaki gelmenizde inşallah o güzel yağmurlarıda görmek nasip olur. Ailece bizdende selamlar saygılar Celal kardeşim. |
Alıntı:
Bu bahçede sizin katkınız çok fazla.teşekkür ederim. Avm den yeni tür hatmi tohumlardan yetişen bu fideler çiçek açtılar.Karanfil formunda.Bu çeşitten sizede göndermiştim inşallah farklı renklerde süpriz yaparlar.Rengini bilmeden aralarından 4 adet size göndermiştim.Çok rüyanıza girerse bir çözüm buluruz.:D son yağan yağmurlar adeta hayat verdi çiçeklere. Yağmurun yerini hiçbir şey tutmuyor doğrusu. Sizin beğenmeniz benim için çok önemli. Berrin ablamın yanında bizler çırak kalırız.:) Sağlık sıhhat içinde bahçenizle sizde mutlu,huzurlu günler yaşayın inşallah. Saygılar selamlar ablacığım. |
Sayın Adil bey, bitkilerinizin de sebzelerin de maşallahı var, ellerinize sağlık,
benim merak ettiğim 1983 nolu fotoğraflardaki domateslere mavi bir şeyler sıkmışsınız o nedir acaba ben çok küçükken hatırlıyorum büyüklerim böyle bir şeylerle ilaçlıyorlardı ve domateslerin yaprakları yemyeşil , diri ve hiç zarar görmezlerdi, aynı ilacı sizde gördüm sakıncası yoksa ne olduğunu öğrenebilirmiyim acaba, teşekkür ederim şimdiden. |
Sayın akçabardak çok teşekkür ederim.
Domateslerdeki o mavi görünenler pas ilacı.Ziraatçilerden tedarik ediliyor.Yaprakların ve gövdenin daha diri ve meyvelerin zarar görmemesi için kullanılıyor.Bahçenize pas hastalığı girdiği zaman bütün sebzelere bulaşma durumu söz konusu. Bu ilaçla bunu önlemiş oluyoruz.Saygılar selamlar. |
Alıntı:
|
bahçenize hayran olmamak elde değil...ne ararsan var maşallah...baka baka doyamıyor insan..tebrikler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Sn Adil merhaba, çiçekler süper, bahçe süper, çekimleriniz süper ötesi. Fotoğraf makineniz prfosyonel galiba, çok güzel ellerinize sağlık
|
Sayın aheste merhaba.
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Fotoğraf makinem yarı profosyonel. Bu konuda bir amatör olarak iki şeyi hatırlatmak isterim. Fotoğraf makinesi ne kadar kaliteli ollursa olsun hiç farketmez.Kullanan kişinin donanımlı ve bilgili olması çok önemli. Acemi bir fotoğrafçının elinde dünyanın en iyi objektifi olsa neye yarar. Sıradan bir makineyle bile işi bilen bir fotoğrafçı profosyonellere taş çıkartacak fotoğtaflar yakalayabilir. Söylediğim gibi fotoğraf çekenin beyin bakış açısı ve tekniği çok önemli. Bu arada makinem:CANON powerShot SX210 IS Saygılar selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025