![]() |
sayın adıl sayfanız hayırlı olsun..
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
Aileniz ve sevdikleriniz ile nice sağlıklı bayramlar dilerim. ;)Sevgiler...
|
Alıntı:
Sizinde bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Saygılar sellamlar. |
feyiko
5 Eklenti(ler)
Bayramın 3 günü hava güneşli fakat rüzgar şiddetli.Feyiko lar olgunlaşıp yere dökülüyordu.Bizede bir ziyafet oldu.:)Çilek tadında bir aroması var.
|
kudret narı
2 Eklenti(ler)
Bu yıl biraz daha iyiler.
|
Sayın Adil bey Trabzonu gezdik dolaştık çok yorulduk.
Şimdi bahçenizden feyikoyu iyerek yorgunluğumuzu atıyoruz. Üstüne kudret narı sararınca balla tadlandırarak yeriz artık... Selamlar.... |
Sn. Adil,
Feikoyu ilk defa duydum, ilgiç bir meyveye benziyor. Manzara resimleriniz de çok hoş. Trabzonu hiç görmedim, sayenizde ne kadar derli toplu, dokusu korunmuş bir şehir öğrenmiş oldum. Paylaşım için teşekkür ederim. |
Alıntı:
Sabah kahvaltıdan 30 dakika önce ve akşam yatarken bir tatlı kaşığı alınıyor.Bu tertibi çok tavsiye ediyorlar.İnternette Kudret narı faydalarına girdiğim zaman nekadar önemli bir bitki olduğunu okudukça beni şaşırtıyor.İlk defa kullanma fırsatını buldum. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Trabzon konusuna tekrar döneceğim.Bugün Trabzonda yeni çektiğim görüntüleri sizlerle paylaşacağım.Meydan parkımız yenilendi Trabzonun merkezi bir yeri, sizlere sunmak istiyorum.Gurbetçilerimizde böyle fotoğrafları çok görmek istiyorlar.Umarım bir faydam olur,tanıtım açısından. Saygılar selamlar. |
trabzon hurması kurutulması.
5 Eklenti(ler)
Tam olmadan toplanan hurmalar üzerinde sap bırakılarak soyulur .Naylon telle fotoğraftaki gibi bağlanır.Bir kapta su kaynatılır içine bir tutam kekik atılır.Kaynar vaziyette hurmalar naylon tellerinden tutularak bu kaynar suyun içine 4-5 saniye tutularak alınır ve gergin bir tele asılır.Havadar ve hava sürkülasyonu olan bir ortam olmalı.Artık kurumalarını bekleyebiliriz.
Bunu bende ilk kez deniyorum.Kurutulmuşunu yemiş ve çok beğenmiştim.Hediyelik bile olabilecek güzel bir lezzet doğrusu.İleride bunu artırarak yapmayı düşünüyorum.Allah nasip ederse. |
Levrek, kıyı balıkçılığı,trabzon.
5 Eklenti(ler)
Hobi olarak yapmakta olduğum kıyı balıkçılığı sayesinde hem güzel bir ortam yaşıyoruz hem balık tutuyoruz.Oltasını alan Plaja gelmişti.15 -20 kişi olduk.Kumsalda dizilmiş olta atıyorduk.
Hemen yanımızda 5 yıldızlı bir otel vardı.İnter li futbolcular ve italyan seyirciler yanımıza gelip bizlerle hatıra fotoğraf çektirdiler.Maç akşam oynandı Trabzonspor-1 İnter -1 Umudumuz devam ediyor.Takımımız çok iyi mücadele etti. Yaz günleri yaşadığımız Trabzonumuzda fırsatı bulup plajda bu Levrekleri yakaladım.Dün 29 adet yakaladım geçen gün 12 adet daha yakalamıştım.Eve geldiğimde hala canlıydılar ve zıplıyorlardı.Adetlere bölerek derin dondurucuya koydum.Bir ızgara yaparız artık. |
Trabzon ,levrek.
2 Eklenti(ler)
3 m. ve üzeri kamış, makineye çapari takılarak at çek yapılıyor 2-3 takıldığı oluyor.Çekmesi biraz sıkıntılı oluyor.:)Olta kopacak diye dikkatli çekmek zorundayız.Çok zevkli ve dinlendirici.İmkanı olan herkese tavsiyem olur.
|
Selam
İzmirde olmam nedeniyle bu şöleni kaçırdım desene. İnşallah gelince yine rastlatırız böyle bir bolluğa. Güzel 2 gün geçirmişsin. Kıskandım:dilli: |
Aleykümselam Abi.
Güneşli pırıl pırıl bir gündü.Deniz çok güzeldi.Belki sargan yakalarım diye gittim.Baktım herkes levreğe atıyor.Önce silikonla attım 10 defaya yakın takıldı çıktı alamadım.Sonra bir arkadaş neden çapari kullanmıyorsun dedi.Çapariyi taktım.Peş peşe 3 kez 2 ve 3 tane aldım.Alan kalabalıklaştı balık ürkmüş olacakki seyrek vurmaya başladı.Yinede herkes rızkına düşeni aldı.Acemiler bile bir tavalık balık aldı. Burada olsaydın mutlaka seni arardım ve beraber giderdik.Harika levrek var şimdi tam sezonu. İzmirden dönünce güzel bir havada beraber gideriz.İnşallah İzmiri güzel bir gezmişsindir. Herkese selamlar. |
Merhabalar Adil Bey;
Her mevsim, size göre hasat mevsimi. Kara, deniz, farketmiyor maşallah. Hatta semada bile bir şeyler aramaktasınız kareleriniz ile. Çok güzeller efendim. Afiyetler olsun sizlere, ALLAH' a emanet olun inşallah. Saygılarımla lütfen. |
mrduran merhabalar.
Can sıkıntısı insana neler yaptırmazki:) Emekli olduk artık kendimize meşgale arıyoruz.Hayal edipte yapamadıklarımızı, elimizden geldiğince yapmaya, yaşamaya çalışıyoruz. Sizlerde Allaha emanet olun.Saygılar selamlar. |
Uzak zoom ile yakalanan görüntü:=)))
Bir ıslık çaldım:p Sonra deklanşöre bastım:D http://img32.imageshack.us/img32/1451/img1548u.jpg |
Bu kimmi ?
Adil işte bu:D:D |
Bahçede kurumuş fındık çalılarını kırıp sobalık yaparken Abim tarafından 40 metreden böyle zoom landık.:)Hiç rahat durmaz kendine muhakkak bir muziplik arar.Ellerine sağlık abi güzel bir hatıra oldu doğrusu.
|
Sevgili Adil yeni yılınızı peşinen kutlar,sevdiklerinizle birlikte sıhhatli ve mutlu bir yıl dilerim...2012 de görüşmek üzere...trabzona selam ve sevgiler:))
|
Berrin Hanım çok teşekkür ederim.Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık sıhhat başarı ve mutluluklar dolu bir 2012 diliyorum hepinize.Trabzondan saygılar selamlar.
|
Sevgili Adil yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)
|
Periş hanım, çok teşekkür ederim.Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık sıhhat başarı ve mutluluklar dolu bir 2012 diliyorum hepinize.Trabzondan saygılar selamlar.
|
sera trabzon kaşüstü.
5 Eklenti(ler)
Sera içi görünüm ,marul fideleri ve yeşil soğan ve önceden dikilmiş marullar.Soğuktan etkilenmesin diye seraya aldığım çiçekler.
|
Trabzon hurması kurutulmuş hali
5 Eklenti(ler)
nihayet kurudular.Lezzeti çok güzel.Tam bir Kalsiyum deposu.Şeker hastaları çayını bununla içebilir.
|
Marul fidesini bolladık :=))
Hurmalarda güzel olmuş, afiyet olsun. |
Merhaba efendim,
Dur durak yok size, maşallah. Her şey nefis ve tadları muhakkak ki nefistir. Ziya bey yardıma geliyordur umarım, işçilikte veya sofrayı hafifletmekte:))) Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
ne güzel emekler bunlar
|
Aman aman efendim ben gelmeyeli coşmuş sayfanız,
Sayın Adil Bey,uzun zamandır ziyaretinize gelememiştim,ne güzel görüntüler eklemişsiniz.Trabzon meydan görüntüleri güzel ama yayla görüntüleri muhteşem tablo gibi. Taş köprü yaylasındaki dere bir taş olmak isterdim. Diyecek söz yok tabiyat doğa muhteşem.Biz bahçede çiçek yetiştirmeye çalışıyoruz yaradan tüm güzelliği sergilemiş. Serada emeğinize değdi,balığın yanında seradan salata malzemesi,oh afiyet olsun.Barbeküde biter yakın zamanda,maşallah...azmin sonucu bunlar. Bebiş nasıl, Saygılar,eşinize selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025