agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   berrinb / bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/24030.htm)

berrinb 10-09-2011 03:06

Güller...

5 Eklenti(ler)
Eklenti 244864

Eklenti 244865

Eklenti 244866

Eklenti 244867

Eklenti 244868

berrinb 10-09-2011 03:09

Selluka arka bahçedeki yerini sevdi..Ama kışın ne olur bilemiyorum..

5 Eklenti(ler)
Eklenti 244869

Eklenti 244870

Eklenti 244871

Eklenti 244872

Eklenti 244873

sevim.K 10-09-2011 03:26

Japon gülleri çok güzel, çiçek renklerini çok beğendim. Güller zaten çok hoş ama o üzüm salkımı. Ne güzel şey öyle dolu dolu salkımlar:)

berrinb 10-09-2011 03:48

Sevgili Sevim.K sabaha karşı bahçede buluştuk:) Bu akşam net te bir sorun vardı resim ekleme işi geç vakitlere kaldı...Size rastlamak çok güzel ...Teşekkür ederimbeğenilerinize ..Üzümler bu sene büyük salkımlar verdi...Görüşmek üzere..Sevgiler...

Yakup Ünal 10-09-2011 06:09

ne güzel altın çileklerinizde var başbakan bile olursunuz :-))

Periş 10-09-2011 08:25

Sevgili Berrin tam bir görsel şölen yaşadım maşallah begonyalara bayıldım malesef bendekiler yaşamadı kaybettim burada satılan begonya türlerinde altında soğan yoktu heralde ondan olsa gerek sabah sefaları akşam sefaları güller mükemmel salkım üzümler harika görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler..

Yücel Canpolat 10-09-2011 09:55

Dünyanın en uzun sarmaşığı Siz ce kaç metredir?
ben cevabını bilemiyorum,
ancak,öyle bir sarmaşık gördüm ki!!
kolları ,Ankaradan İzmire,İzmir den Sakarya ya,Sakarya dan Kocaeli ne,Kocaelin den Manisa ya,Manisa dan Mersin ne,Mersin den Karadeniz Ereğli ye,Ereğli den Silivri ye uzanıyor,
Öyle bir sarmaşık ki!!
sardığı kollar, bir ananın bebeğine sardığı kollar,
Öyle bir sarmaşık ki!!
binbir çiçekle bezenmiş kollar,
Öyle güzel sarmaşık ki,
O kollar taaa Gümüşyaka dan yüreklerimize sevgi, umut,dostluk yollar:)

Arkadaşlar peki bu sarmaşığın adını bilmeyen varmı?

Sevgi Durul 10-09-2011 10:07

Yücel Canpolat kardeşim, bahsettiğiniz sarmaşık, ağaçlar.net sarmaşığı olabilir mi?

Berrin hanım yine her şey harika. Emeklerinize sağlık.

KAPTANzst 10-09-2011 10:11

Burası bahçe değil bence...:confused:
Yalancı cennet..:)
Ciddi ciddi kıskandım:(

Yücel Canpolat 10-09-2011 10:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 857594)
Yücel Canpolat kardeşim, bahsettiğiniz sarmaşık, ağaçlar.net sarmaşığı olabilir mi?

Sayın hocam cavabı şimdi söyleyemem, ancak bir ip ucu vereyim,O sarmaşığın kökü Gümüşyaka da:)

cetasule 10-09-2011 10:39

[QUOTE=Yücel Canpolat;857606]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SDurul (Mesaj 857594)

Sayın hocam cavabı şimdi söyleyemem, ancak bir ip ucu vereyim,O sarmaşığın kökü Gümüşyaka da:)

Çok doğru size yürekten katılıyorum :)))
O güzel çiçekler sadece bahçesinde değil,yüreği de çiçek bahçesi gibi...
Selamlar

arzuakyurek 10-09-2011 12:04

Sevgili berrinb Maaşallah bu ne güzel bahçe, üzümlere bayıldım, zamanı gelince çelik isteyebilirmiyim :)

fatma sunay 10-09-2011 19:12

Bildim bildim berrinb sarmaşığı koca bir aileyi sarmış.

Periş 10-09-2011 20:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay (Mesaj 857746)
Bildim bildim berrinb sarmaşığı koca bir aileyi sarmış.

Bana görede dünyanın en tatlı en güzel sarmaşığı :p;)

Satı Uğurtan 10-09-2011 21:15

Sevgili berrin, üzümlere bayıldım afiyet olsun.
Sevgili Yücel, o sarmaşık, yüreği sevgi saygı dostluk dolu olan ağaçlar net üyeleri sanıyorum sevgiler.

Adil 13-09-2011 19:27

Sayın berrinb.
Bordo mavi çiçek açmış sarmaşıklar:) ve üzüm salkımları çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.

Hülya 13-09-2011 21:42

Berrin Hanım
Herşey yine çok güzel ,rengarenk bir bahçe.Her rengi gösterdiniz resimlerinizle.Meyveleriniz ayrı güzel.
Resimlerde dikkatimi çeken acem borusunun terasınızı işgal etmeye başlamış olması.
Bir arkadaşımın terasındaki pergulanın aynı yıl içinde yıkılmasına sebep olmuştu.Çok çabuk kalınlaşıyor dalları.Bilginiz olsun.Yıllarca bahçenin heryerinden filiz verdi.Bir daha büyümesine izin vermediler.
Bol çiçekli,güzel günler.

Yücel Canpolat 15-09-2011 00:33

Arkadaşlar nam'ı diyar bendeniz bir garip keloğlan Berrin ablamı arıyorum gören bilen duyan var mı?

berrinb 16-09-2011 12:22

Sevgili Yakup, Sevgili Periş,beğenileriniz beni hep mutlu etti.. Hoşgeldiniz... Sevgili Yakup Altın çilek sahibi olarak da başbakan olunuyorsa vay memleketin haline ,haline derim :))))

Perişciğim, o begonyanın kökü küçük patatese benzer..Kışın çıkarıp talaş içinde saklarsanız baharda tekrar dikilip çiçeklenebilir...Ben ilk aldığımda soğan begonyası olarak okumuştum...Dilimde öyle kaldı...Alışkanlıklar işte:))))

berrinb 16-09-2011 12:46

Sevgili Yücel kardeşim,benzetmen beni mutlu etti.. Ancak sevgili S.Durul un da dediği gibi ben O Dev sarmaşık Ağaçlar.net. in içinde ki bir sarmaşık delisi olabilirim değilmi.:))))
Bahçeme yaptığınız ziyaretler için çok teşekkür ederim...Yakında bütün bahçeleri teftişe çıkacağım....Hayli zamandır iş yoğunluğundan gezemedim...Kimbilir ne güzellerle karşılaşacağım....

berrinb 16-09-2011 12:52

Sevgili Kaptan zst. Vallahi esas doğal cennet sizde ,kıymetini bilin....Bende karadenizlileri kıskanıyorum..Tanrı nın sevgili kullarısınız....Koca yaz iki kere yağmur gördük...Taşıma suyla değirmen döndürüyoruz buralarda :)))))))....Ziyaretin için teşekkür ederim Selam ve sevgiler Trabzona......Bu arada iyiyiz ,hayde hayde Trabzon u dinledik geçen akşam...Trabzonspor un galibiyeti beni ve çocukları çok heyecanlandırdı....

berrinb 16-09-2011 15:30

Sevgili Yücel kardeşim...sevgili Cetasule teşekkürler ederim....Sağolun sizleri çok seviyorum....Hepizin yürekleri aynı çiçek bahçeleri gibi olmasa , böyle güzel paylaşımlarımız olmazdı ....

berrinb 16-09-2011 15:42

Sevgili fatma sunay,sevgili Periş,Sevgili Staı Ugurtan, beğenileriniz ve ziyaretlerinize çok teşekkürler ederim...

Sevgili Satı üzümler güzel ama bu sene çok az verdi..Budayamadığımız için herhalde.......Hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum buradan ...Bu gün mesajlar çok zor gidiyor...Şu kadar cevabı bir saatte verebildim:))

berrinb 16-09-2011 15:45

Sevgili Adil.....Eeeeee Trabzonlu olursanız çiçekler bile bordo mavi açmaya mahkumdur...Hele bir bordo mavi olmasınlar:))))))) ... Şaka bir yana Trabzonspor geçen akşam bizi sevindirdi....bende Hayde..hayde..Trabzon şarkısını anında Face ye yerleştirdim....Yani yazıklar olsun...O kadar arkadaştan bir kişi beğen yapmış...:))) Çoğu Fenerbahçeli olduğundan herhalde :))))

berrinb 16-09-2011 15:48

Sevgili Farezya , çok doğru ..Benim iki bahçemde de bu başımın tatlı belasıı...Heryerden kök salıyor..kazıp çıkarmadığımız yer kalmadı...Yazlıkta bahçenin yarısına kadar heryerde....İst da tamamında Acem borusu,Şimdiye kadar acem borusu fidanı satsam epeyce kârlı olurdu herhalde:))))))...

berrinb 16-09-2011 15:55

Sevgili kardeşim Yücel sen eğer bir garip keloğlan isen,bizler sefilleri oynuyoruz o zaman:))) l0 dönüme bahçe kurmuşsun ... """"10 dönüm bostan, yan gel Osman""""" misali :))))))))...

Ben bir iki haftadır çok meşguldüm, boya işlerim vardı...Bir arkadaş saksılarımı gördü ...çok beğendi....hediyelik eşya mağazasına istedi, kıramadım verdim...satılmışlar hemen...ne olur bir parti daha diye beni çok zora soktu..Bu yüzden ancak bu gün bahçelere girebildim...Bu günde bir ağırlık varki net te sorma gitsin bir mesaj 10 dakikada gidiyor....teşekkür ederim beni aradığın için...Bu gece bahçelere bir geziye çıkacağım...Sevgiler kardeşim..Sağolasın....

ligustrum 16-09-2011 18:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi berrinb (Mesaj 859970)
Sevgili Adil.....Eeeeee Trabzonlu olursanız çiçekler bile bordo mavi açmaya mahkumdur...Hele bir bordo mavi olmasınlar:))))))) ... Şaka bir yana Trabzonspor geçen akşam bizi sevindirdi....bende Hayde..hayde..Trabzon şarkısını anında Face ye yerleştirdim....Yani yazıklar olsun...O kadar arkadaştan bir kişi beğen yapmış...:))) Çoğu Fenerbahçeli olduğundan herhalde :))))

Sayın berrinb; Trabzonspor'u da beğendik, Trabzon şarkısını da, Berrinb bahçesindeki acem borulu tavan döşemesini de.
Fenerli de olsak doğruya doğru deriz.
Bize Akdenizde Trabzon artık.

berrinb 16-09-2011 19:58

Ooooo..Efendim bilseydim behçe kapısına sarı lacivert bir halı koyardı....nerelerdesiniz Sevgili Ligustrum......Gülibrişim zamanından beri ortada yoksunuz........Bahçe sahifeniz olsaydı şayet ben sizleri daha sık ziyaret ederdim:))

Ama gerçek olan şu ki Face deki arkadaşlardan Bir Tanrı nın kulu sevincimize katılmadı.Ki bu sevinç Milli olması gerekirdi.....Düşününüz birde kendi büyük takımlarımızdan biriyle oynanan bir maç olsaydı??....Ziyaretiniz beni çok mutlu etti...Selamlar sevgiler yolluyorum, Kırklareli ne.......

Adil 22-09-2011 10:55

[QUOTE=berrinb;859970]Sevgili Adil.....Eeeeee Trabzonlu olursanız çiçekler bile bordo mavi açmaya mahkumdur...Hele bir bordo mavi olmasınlar:))))))) ... Şaka bir yana Trabzonspor geçen akşam bizi sevindirdi....bende Hayde..hayde..Trabzon şarkısını anında Face ye yerleştirdim....Yani yazıklar olsun...O kadar arkadaştan bir kişi beğen yapmış...:))) Çoğu Fenerbahçeli olduğundan herhalde :))))[/QUOTE

Sayın berrinb.
Sizlerle gurur duyuyorum.Bir Trabzonlu olarak seninde desteğine çok memnun oldum.Kamplaşmak ve nefret tohumları ekmek sporda olmamalı.Fenerbahçede bizim kulübümüz.Onunda avrupada başarılı olmasını biz Trabzonspor taraftarları isteriz ve destekleriz.Futbolu yöneten çıkarcılar ve şikeciler bir an önce temizlenmeli (ŞAYET TRABZONSPORDADA VARSA) .Fenerbahçe ve diğer bütün kulüpler bizimde tatlı rekabet içinde olduğumuz kulüpler haline getirilmeli.Sporun hiçbir dalına böyle kirli işler sokulmamalı.Futbolun manevi değerini korumalı ve sahip çıkmalıyız.
Sera yapımında boyama işlerine kadar geldik.2-3 haftadan beri yoğun bir çalışmayla seramızın iskeletini yaptık.Dolgu ve tesviye işlemlerine başladık.
Biraz masraflı bir iş oldu fakat ,bittiği zaman herşeye değeceğine eminim.
Berrinb son sürat hayat akışınız devam ediyor.Maşallah her yere yetişmeye çalışıyorsunuz.:)Böyle aktif bir yapıya sahip olmanız bizleri mutlu ediyor.Trabzon dan sağlık sıhhat ve mutluluk dileklerimle,Saygılar selamlar.:)

Sevgi Durul 22-09-2011 17:28

Sevgili arkadaşım, beni çok mutlu eden, göz nuru ile yaptığınız güzel hediyeleriniz ve tohumlar bana ulaştı. Benden ilk adres istediğinizde düşündüğümden çok çok güzeller, ama galiba kullanmaya kıyamıyacağım, bozulur diye. Evimin baş köşesinde hatıranız hep duracak.

Hepsi için, her şey için çok teşekkür ediyorum, öpüyorum arkadaşım. Sevgiyle...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025