![]() |
Sevgili Adil,ben çocukluğumdan beri Galatasaraylıyımdır...Ama Trabzon sporu da ikinci takımım olarak destekliyorum hemde fena halde..:))) Oldum olası Fener i sevmem..Oğlum Uğur ile de bu konuda düşman gibiyiz:)).Trabzonsporun şampiyor olması beni ve ailemi çok çok mutlu edecektir.İnşaallah diyorum...:)))...
Seranızın bitmesini bekliyorum, tabii resimlerini de ...Çok güzel bir iş yapıyorsunuz...Tanrı kolaylığını da verecektir... Selamlar Sevgiler güzel Trabzon a........... |
Sevgili S.Durul ,size layık bile değil o küçücük şeyler...Siz öğretmenlerimiz her türlü saygı sevgi ve ilgiye layıksınız ....Fazla ıslak kalmadıkları halde hiç bir şey olmazlar.....Olursa da yenisini yapar yollarım size ....Araya Ramazan girince ben bu sene çalışmalarımı istemeden geciktirdim...Daha evvel yollamayı düşünüyordum....bende sizi öpüyorum arkadaşım....Sevgiler.......
|
Sevgili berrinb,
Bazı aksilikler ve yoğunluk nedenleriyle siteyi takip edemiyor ve bilgi paylaşımı yapamıyordum. Göndermiş olduğunuz çiçek tohumları bugün geldi. Çok teşekkür ederim. Seneye kısmetse güzellikleri paylaşmak dileğiyle. İyi akşamlar. |
Alıntı:
Ne zamandır istediğimce uğrayamıyorum foruma. Kayıtlar derken şimdi de okul açıldı heyecanı. Bir iki hafta daha koşuşturma olacak. Ondan sonra istediğimce dolaşabileceğim bahçelerinizi güzel sohbetlerle. Öpüyorum sizi, sevgiler:) |
Sayın berrin hanım.
Göndermiş olduğunuz tohumları ve hediyeleri aldım.İnanın çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim.El emeğinizle yapmış olmanız benim için çok değerli olmasına vesiledir.Aktiviteyi seven,paylaşmayı seven bir kişiliğe sahipsiniz.Bu herkeste bulunacak bir vasıf değildir.Yüreğinizin güzelliği çevrenizi,dostlarınızı sarıyor.Bu hediyelerinize baktıkça sizi hatırlıyacağım. Gönderdiğiniz tohumların çiçeklerini merak ediyorum.Seramın naylonunu çektiğimde orada yetiştireceğim ve bahçeme dikeceğim.Size,Beyinize,çocuklarınıza, ve tüm sevdiklerinize dostlarınıza sağlık sıhhat mutlu güzel günler diliyorum. Ailenizle Trabzona gelirseniz ve uğrarsanız mutlu olurum.Özelinizde telefon numaram vardı gelmek istediğinizde haber verirseniz iyi olur. Trabzondan saygılar selamlar. |
Alıntı:
Sizde en az değer verdikleriniz kadar, ilgi, sevgi, saygıya ve hep güzelliklere layıksınız. Sevgiyle... |
Alıntı:
Bir Trabzonsporlu olarak Uğur a ve takımına başarılar diliyorum. Bizim amca oğluda Galatasaraylı ve her hafta maçlardan sonra onunla futbol konusunda bu tür şakalaşmalarımız ve rekabetimiz oluyor.UEFA Kupasını Galatasaray aldığı zaman adeta sevinçten kenetlenmiştik.İşte spor ahlakının centilmenliğinin güzel örnekleri bunlar.****** Trabzonsporun Türk Futbolundaki duruşu ve yeri çok farklı.Bizde bu nedenle gurur duyuyoruz takımımızla.:D Bütün takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilerim. Saygılar selamlar. |
Sevgili limonsever,siz bana ağaçlar nette bahçemi sergilerken ilk karşıma çıkan ve sahifeyi kurabilmek için çok yardımı dokunan arkadaşımsınız...Size baharda tohum yollayamadım çünkü bazıları çürümüştü...Ama verdiğim söz aklımdan hiç çıkmadı...Bu sene topladığım ilk tohumlardan size yolladım.. yine yollarım...Sağolun ..Ama sitede güzel bahçenizin görüntülerinden bizi mahrum etmeyiniz...Resimlerinizi merakla bekliyorum...selamlar ..sevgiler...
|
Sevgili Adil,gülee güle kullanınız...tohumların birkısmı cinya,şebboy ve sedef çiçeğidir...Sedef tohumlarını direkt bahçeye atınız ve bir köşe olsunlar , çünkü onlar çok yıllıktır ve biraz yer kaplarlar...Tohumunu attığı yerden çıkarlar..Baharda Mayısta mor çiçeklenir sonra tohum kesesine dönüşürler...Özelliği bu tohum keselerinin sedef gibi kuru çiçek oluşturmasıdır.. Şebboy u zaten biliyorsunudur... Trabzon a gelirsem sizleri görmeden hiç İstanbul a dönermiyim sanıyorsunuz:)) Çok teşekkür ederim davetinize...Selamlar ve sevgilerimi yolluyorum ailenize ve size...
|
Sevgili S.durulcuğum..sağolun beğendiğinize çok sevindim...siz daha iyilerine layıksınız..Elim değdikçe size daha güzellerini yollamak isterim....Selamlar ve sevgiler...
|
Sevgili Adil ,oğlum Uğur her nekadar F.Bahçeli isede geçen akşamki Trabzonspor un maçında bağırmaktan ortalığı yıktı...Zaten bütün maçlarda bizim evler bağırıştan yıkılır ,inler ...Nede olsa kan çekiyor:))) Trabzonspor un kalbimizdeki yeri çok başkadır ailece:)) İnşaallah bir gün tam yüzümüzü güldürürler diyorum:)) Selamlar Sevgiler....
|
berrin hanim bahce ev manzara muhtesem gercekten dünyada cennete sahipsiniz cok sanslisiniz.Güle güle saglil ve huzurla oturmaniz dilegiyle.
|
Ah bu acem boruları ah. Merhaba Berrin Hanım.
|
Sevgili zencefil çiçeği, teşekkürler ederim..Hoşgeldiniz bahçeme ,sizi yine beklerim..Selamlar ve sevgilerimi yolluyorum Almanyaya sizlere...
|
Aman cumhur bey alemsiniz:)) Bu kadar çiçek böceğin içinde benim tatlı belam Acemimi gördünüz....Merhaba deyip geçivermişsiniz:))))
|
Cinya ve sarmaşık zamanı....
5 Eklenti(ler)
|
Devam...
5 Eklenti(ler)
|
Kumdaki sarmaşıklar artık son dönemini yaşıyorlar...
5 Eklenti(ler)
|
Sarmaşıkların sarmadığı bir ben kaldım...Yakında o da olacak:))
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Fatma Sunay dan imrendim:)) Mum çiçeğim ve saksıdaki selluka...
5 Eklenti(ler)
|
Begonyalarım çok çok iyi gidiyorlar.Armutlar artık sona ermek üzere....
5 Eklenti(ler)
|
Begonyalar ve yeni aldığım kaktüsler...
5 Eklenti(ler)
|
Kaktüsleri Sevgili Sevim.K için yakın çekim ekledim..İsmini o bilir:))
3 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin kraliçeleri:)))Onlara hastayım:)) Onlar da bana:))
5 Eklenti(ler)
|
Mavi sarmaşık keyifsizce...Mor salkım devamlı açtı bu yaz...
5 Eklenti(ler)
|
Altın çilekden dört tane yedik...Üstünde tomurcuklar var..Japon gülleri yerini sevdi.
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin halleri...Bu sene dikilen güller yerlerini sevdiler...
5 Eklenti(ler)
|
Saksıdaki pazılar,fullerim çok iyi gidiyor...Acem bacayı sardı:)))))))
5 Eklenti(ler)
|
Hasad mevsimi ürünlerimizden bir kısmı:))
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin Hanım,
Bahçeleri çiçekleri gördükçe inanın bitkilere doğaya aşık oldukca olasım geliyor.Bu sevgi için nelerden fedakarlıklar gösteriyoruz ve bu beni çok mutlu ediyor. Benimde gece uykum kaçar agaclar.nette sabahlarım.Sizinde resimleri eklediğiniz saati görünce sabahladıgım geceler aklıma geldi.Herşey cok güzel,,,,dahlialar cok asil, mavi salıncakta bir kahve için benim yerime olurmu :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025