![]() |
Sevgili Adil, Beğenilerine teşekkür ederim...Bitkilerle uğraşmak çok zevkli bir uğraş fakat sıcaklarda çok yorucu oluyor...Tabiatım itibari ile zaten çok sıcak havayı sevmem...Bilhassa bu günlerde bahçeye adım atılmıyor...Bende bu durumlarda başka hobilerimle ilgileniyorum...Ben boş vakit geçirmeyi hiç sevmem...Ellerim daima meşguldür....Şu ana kadar olan hayatımı parmaklarımın ucunda geçirdim diyebilirim...Bundan sonrasında da Yüce Tanrımız korusun beni de cümlesini de ....Selam ve sevgiler Trabzona ..size ailenize.....
|
Sevgili Limon sizin avatarınızı sahifede görünce ne kadar sevindim...Özlettiniz...Neler yapıyorsunuz, nerelerdesiniz??...kimbilir ne güzelliklerle uğraşıyorsunuz da karşımıza şaheser bir bahçeyle çıkacaksınız gibime geliyor...Bu sessizliğin ardında ,büyük bir patlama bekliyorum:)))...Ben sessizlikten korkarım:))))... Ben yazın iki tarafada yetişemiyorum...Silivriden İstanbula gidip gelmek, trafik beni yoruyor,Bahçe de böyle birbirine giriyor.Ne yapalım sağlık olsun ,bahçıvan arkadaş artık halletsin, de Sonbaharda ben kendim düzenlerim....Teşekkürlerimi selamlarımı yolluyorum size...Kısa zamanda bahçenizi görmek isteğimi de.......bbb....
|
armutlar, kayısılar, altın çilek, asma ooooh, bir güzel yedim bu akşam ve karnımı da doyurdum. gece karanlık olduğundan domatesleri ve biberleri bulamadım ama olsun, eksik kalan yerlerde asma yapraklarından doyurdum karnımı,
asmanızın yaprakları azaldıyla benden bilin sayin berrinb hocam, saygılar |
Sevgili berrin hanım, bahçenizi gezeyim dedim güzelliklerden çıkamadım, armutlar, dahlialar, acem yukkası, begonyalar, güller, mor salkım hangi birini sayayım muhteşemler bayıldım.
Ayrıca japon gülünüz harika, annenizin ruhu şad olsun, bende çok severim japon gülünü, sevgiler saygılar. |
Sevgili Nurgüdk,bende sizin bahçenizdeydim biraz evvel çok zevk alarak gezindim...Sizin çiçekleriniz de mest etti...Armutlarınız da birkaç sene sonra benimkiler gibi olacaktır...Face den de paylaşımlarınızı zevkle izliyorum...Yine beklerim...Selamlar sevgiler güzel arkadaşım.......
|
Sevgili Mavikartal5 vallahi artık bahçelerde birşey bırakmadınız...Sizi şikayet etmeleri yakındır.:))) Duyduğuma göre,arkadaşlar elektrikli tel filan yapmayıdüşünüyorlarmış:)))Aman dikkat edin,çarpılırsınız filan da Tanrı korusun:)) Yakında bahçeye tarhana serip kurutmayı düşünüyorum ama sizin korkunuzdan, çareler arıyorum..:)) eh üzümlere dokunmamışsınız allahtan ....Çünkü daha koruk halindeler,herhalde ekşi ekşi içinizi baymıştır.:)) Sevgiler......
|
Sevgili Satı hoşgeldiniz,sizi gördüğüm için mutlu oldum....Sağol canım,beğenilerinden memnun oldum...Japongülü çok harika bir çiçek ama kışın mutlaka ılık bir yer istiyor...Kaç senedir alırım ,yersizlikten kışın mutlaka kurur veya donar...Bu sene üstlerine büyük su petlerini delip geçirmeyi düşünüyorum..İnşaallah iyi sonuç alırım...Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum size ve İzmit'e...
|
Sevgili berrinb arka bahçe v ön bahçe arası gezinip durdum. Çiçekler çoşmuşta çoşmuş bu ne güzellik maşallah. Arkadaşım armutları niye telef ediyorsun şimdi onlar bende olsa dilim dilim kesilip kurutulmaya bırakılacaktı. Kışında kavurup bol cevizle yenecekti. Japon gülünü bende çok seviyorum çok güzel bir gl ama kışın dışarda kalmdığı için dikmiyorum.Acem yukkasıda pek güzel görünüyor. Emeklerine sağlık sevgiyle kal...
|
Sevgili Fatma Sunay....Ne güzel şeyler öğreniyoruz sizden...Elma kurusu bilirdim ama armut dan yapıldığını duymamıştım..Hakikaten güzel olur.Ama onun mutlaka bir tarifi vardır...Neyse ben bahçenizi ziyarete geldiğimde öğrenirim sizden...Hem ziyaret hem ticaret misali:)))....Sizi bahçemde görmekten mutluluk duyuyorum..Sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.....
|
Sevgili arkadaşlar....Ve bütün Ağaçlar.Net üyeleri,Şeker bayramınızı kutlarım....İşlerimin yoğunluğu nedeni ile bahçeleri tek tek gezip mesaj bırakamadım...Mutlu ve sıhhatli günler dilerim...Her gününüz bayram olsun:)))
|
Sevgili Berrin Ramazan bayramınızın sevdiklerinizle beraber neşe içinde geçmesini dilerim sevgiler...
|
Berrin hanımcım kaç gündür yoktunuz. Merhaba diyemedim size. Sağlıkla, huzurla, sevdiklerinizle birlikte ve sevgiyle geçsin bayramınız, saygıyla, neşeyle, sıcacık. Öpüyorum sizi, sevgiler:)
|
Sevgili Periş...Sevgili SevimK. teşekkür ederim .Ramazan ve işlerimin yoğunluğu nedeni ile bahçelere giremedim..resim de ekleyemedim...Bu gece inşaallah bir boşluk bulursam birkaç fotoğraf ekleyeceğim...Selamlar sevgiler arkadaşlar....
|
Nice sağlık mutluluk dolu sevdiklerinizle bayramlar geçirmenizi dilerim
|
Sevgili berrinb,tablo gibi herşey, sanat eseri gibi yapmışsınız bahçenizi, maşallah.Armut ağacının altında olmak vardı :)
|
Sevgili Handann,çok teşekkür ederim beğenilerin beni mutlu etti...Armut ağacının altı çok güzelde armutlar yerlerde ,toplamak zor oluyor tepelerinden... Bu bayram sabahında seni gördüğüme sevindim canım....Birde Sevgili Orhan bey in tohumlarını yolladığı Selluka nın çiçek tomurcuklarını bayram sabahı çay içerken görünce , ne kadar mutlu olduğumu sizlere anlatamam....Bu kadar erken çiçek yapacağını hiç düşünmemiştim...Seneye ancak açar diyordum... Ulu Tanrı hepimizi sevindirsin.... Selamlar ve sevgiler canım,,,,
|
Sevgili Yakup Ünal..Arada göremedim kusura bakma...Bende sizin bayramını kutlar ,sevdiklerinizle nice hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim...Sağol arkadaşım....Sevgiler selamlar Ankara ya ve ailenize......bbb...
|
Sayın berrnb.
Ramazan bayramımızı en içten dileklerimizle kutlar.Ailenizle sevdiklerinizle sağlık sıhat ve mutluluklar getirmesini dilerim. Trabzon'dan saygılar selamlar. |
Sevgili berrinb armudu da elma gibi dilimleyip kurutuyorsun aynı kayısı kavurması giibi yapıyorsun. Ben pişirdiğim zaman hepsini resimleyip sizlerle paylaşacağım. Bugün kurutmak için kuşbaşı patlıcan doğradık ellerim simsiyah oldu. Neyse kışın yediğim zaman çektiğim eziyetleri unutuyorum..
İyi bayramlar diliyorum........... |
Nice sağlık mutluluk dolu sevdiklerinizle bayramlar geçirmenizi dilerim
|
Sevgili Adil,Fatma sunay,Nazlı06 Ziyaretlerinizden çok mutlu oldum...Sağolunuz arkadaşlar...bende sizlerin bayramınızı kutlarım...Nice sağlıklı ve mutlu bayramlara hep beraber inşaallah.... Hepinize sevgiler ve selamlarımı yolluyorum....
|
Arefeden bir gece evvel yapılan baklavayı size sanaldan sunuyorum...
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sa<yın berrinb.
Şu anda eve yeni geldim. Ben en iyisi bir tabak baklava alayım önüme. Hatırlattığınız için teşekkürler. |
Bayram günü ,komşularımızın bir kısmı varenda da,,bir kısmı da bahçede bizi ziyarete geldiler..Tatlı bayramı olduğundan herkezin içi bayılmış ..ama yine de baklavalar yendi...Gönül isterdiki sizlerle de bu görünümleri yaşayarak paylaşmayı...İnşaallah bir gün böyle buluşuruz arkadaşlar.....
|
Sevgili Cumhur Tonba ,seninle başa çıkılmaz arkadaşım:))) En ummadık anlarda karşıma çıkarsınız .Kâh burada,kâh Face deki sitemizde...Hoş geldiniz sefalar getirdiniz efendim... Buyurun afiyet olsun:)) Bayram olmasa gelmezdiniz yaaa!! ..Siz bahçelere böyle bayramdan bayrama uğramakta devam ediniz:)) Şaka bir yana resim yüklerken sizi görmekten mutlu olduğumu belirteyim...Sağol arkadaşım..Teşekkürler Bayramınız kutlu olsun ..Nice bayramlara...
|
İkramlar...
3 Eklenti(ler)
|
Bayram sabahı ,Selluka bana tomurcuk hediye etti..Orhan bey teşekkürler...
2 Eklenti(ler)
|
Kırkbir buçuk kere maşallah Sevgili Berrin Hanım!
On parmağınızda on marifet, ya da bilmediğimiz niceleri.. O güzel baklavaları açan ellerinize sağlık, sevgiyle kucaklıyor bayramınızı kutluyorum.. |
1 Eklenti(ler)
Sayın berrinb merhaba;
Fotoğraftaki güzel size kavuşacağı günü bekliyor. Selâmlar... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025