![]() |
Bahçede; kışa karşı koyanlar.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364349
Eklenti 364350 Eklenti 364351 Eklenti 364352 Bu görüntüleri: inşallah ikinci kardan sonra da böyle bulacağımı umuyorum... Eklenti 364353 |
Bahçeden görüntüler....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364354
Bu yaz dikilenler.... Eklenti 364355 Eklenti 364356 Baahçedeki soğanlı bitkiler yeşillenmişlerdi ama çiçek yoktu.... Eklenti 364357 Karanfilin tomurcukları.... Eklenti 364358 |
Kala ve yoncalar yemyeşildiler....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364359
Clematis Armadii yi iyice kontrol etmek başlıca işim oldu....:)) Eklenti 364360 Bahçe ve denizden görüntüler..... Eklenti 364361 Eklenti 364362 Eklenti 364363 |
Kumdaki domates tarlam.......:)))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364364
Böyle bir çalı ilk defa görüyorum...Şu şekline bakar mısınız...Rüzgarlarla yuvarlanarak bu şekli almış.....:) Eklenti 364365 Her kış oldğu gibi ;palmiyenin bazı yaprakları sararmış.... Eklenti 364366 Sonbaharda dikilen zeytin fidanları...Sağlamdılar.....:) Eklenti 364367 Eklenti 364368 |
Arka bahçenin perşan hallerii.......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364369
Bütün begonyalar artık kurumuşlar... Eklenti 364370 Eklenti 364371 Eklenti 364372 Karanfiller sağlam duruyorlardı.... Eklenti 364373 |
Arka bahçedeki kış gülleri......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364374
Eklenti 364375 Japon gülleri korumak için , alet odasına alınmışlardı...Geldiğimde goncaları üzerinde bu şekilde buldum...Çok üzüldüm...Açamadan buruşmuşlardı... Eklenti 364376 Eklenti 364377 İnşallah kuruyup ,donmadan bu kışı atlatırlar ... Eklenti 364378 |
Şu goncalara bakar mısıınız...:(
3 Eklenti(ler)
|
Berrinbb, komşu bahçeleri teftişte....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364386
Eklenti 364387 Bu kadar resim çektikten sonra...Bir mola...:)) Sevgili Kaptan zst. görmezden geliversinler yanii......:)) Eklenti 364388 Yan komşunun aldanan erik ağacı.....:( Eklenti 364389 Eklenti 364390 |
Şimdi de çalışma zamanı....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364391
Yan bahçede, duvar dibindeki bazı zararlı ve bize uzanan bitkileri yolup attık...Çünkü duvarın altından kökleri uzanarak bahçeyi istila ediyor... Eklenti 364392 Bazı soğanlı bitkileri yardımcım ile beraber yerlerine diktik... Eklenti 364393 Hava güneşli olduğu kadar rüzgarlı ve soğuktu.... Eklenti 364394 Bir hayli üşümüşüm de belli etmiyorum...:))) Zira; Evdekilerin ilk sözü ...Kudurmayınız...!! Olur......:) Eklenti 364395 |
Gece mehtabımız......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364397
Eflatun pembe hercailerimiz... Eklenti 364398 Eklenti 364399 Eklenti 364400 Ve mavi hercailerimiz ile güzel saatler geçirdik...:)) Eklenti 364401 |
Berrin Hanım görüntüler yine süper... Soğanlıları diktik derken yeni mi aldınız, yoksa yer değişimi mi yaptınız?
Fotoğraflara bakarken aklımdan geçti, ah orada olmak vardı, tertemiz hava helee denizin o dalgalarının sesi!.. Sessizlikte ne kadar da güzel olur kimbilir? |
Hercailer ......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 364402
Eklenti 364403 Şu çiçeğin kışın soğukta yaşadığını seracı söylemişti...Denemek için iki adet sonbaharda dikildi...Şu an sağlam olduğunu gördüm....:) Eklenti 364404 Güneydoğuya bakan ön bahçede varendanın saçağının altındaki begonyaların soğuk ve kardan etkilenmediklerine sevindim...Kökler sağlam kalmışlardı.. Eklenti 364405 Eklenti 364406 |
Ön bahçeden görüntüler.....
5 Eklenti(ler)
|
Kışgünü tomurcuktakiler.......
4 Eklenti(ler)
Eklenti 364414
Eklenti 364415 Kumdaki çiçeğin üzerindeki misafir....:) Eklenti 364416 Eklenti 364417 |
Bu yaz toplanan sedef çiçeklerinin kuru hali....
3 Eklenti(ler)
Eklenti 364421
Eklenti 364422 sedef çiçeğinin çiçek hali mürdüm mor çiçekli şebboylara benzerler...Ama kuru sunun da ondan kalır tarafı yoktur...Bu şeffaf güzelliğine ve ekru rengine hayranım...:) Eklenti 364423 |
Yılbaşı günü eve dönüş....Ve trafik......
4 Eklenti(ler)
|
Yılbaşı gecesi, havai fişek gösterisi......
4 Eklenti(ler)
|
Günaydın kardeşim.
Ben çiçekten başka bir şey görmez oldum artık :p Çekinmeyin kendinizi zehirlemeye devam edin:( Bahçede yapılacak çok iş varmış. O kadar çiçek olursa karışıklık ve sıklık da kaçınılmaz. Yakındır benim bahçenin de o duruma gelmesi.. Ayrıca burada görünmeyen, faceden paylaştıklarınız da cabası.:D Eskisi kadar girmiyorum, çünkü özel mesaj kısmım engellendi. Yönetim ceza verdi:D Yılbaşında kutlamaları kişilerin sayfalarda yaptığımdan:o Sağlık olsun. Girdiğimde de ilk sizin bahçeye gelip bir gezerim. İlk tercihim sizin bahçe. Keşke dediklerimin başında o sizin görmesin dediğiniz var....... Kolay gelsin. |
Sn. Berrinb bitki deliliği konusunda sizi kimse geçemez herhalde. Sizin bahçeniz normal değil. Koleksiyon bahçesi gibi maşallahınız var. Hepsine de özel ilgi göstermek de çabası. Güzel günlerde keyfini çıkarmanız dileğiyle.
|
Sevgili kardeşim kaptanzst, yılbaşı kutlamaları için açılan sahifeyi görmemiştim...benimde sahifemde paylaştığım bir şarkı videosu , o sahieye alınmış..:)
Cezaya razı olalım, nasılsa bitecektir...Bu kadar arkadaşında kutlama mesajları ve teşekkür mesajları gerçekten sahifelere sığmaz...Bizler o coşku ile bazen düşünemiyoruz..:)) Bahçelerde işler daha yeni başlayacak..benimde istanbul ve yazlıkta çok işim var..Bazı değişiklikler yapmak mecburiyetindeyim..Çok doluluk oldu...İnşallah sağlıkla kalırız da başarırız...Yazlıkta çoğu dahlialar yeniden dikilecek...Bahçe sizin ...her zaman beklerim kardeşim....Selam ve sevgiler ..Ailenize ve sizlere....:) |
Sayın h doğan,hoşgeldiniz...bir kaç deliliğimden bir tanesi de bitki ve çiçekler....Boyalar,enstrümanlar, ve bitkiler,renkler beni hayata bağlayan şeylerin en başta olanları...:))
Yaşamımdaki en güzel zamanlarımı bu uğraşlarımda geçirdim diyebilirim...:)Çiçeklerin hepsine tabi ki özel ilgi veremiyorum..Aslında özel ilgilendikleriniz şımarıyorlar ve beklediğiniz sonuca varamıyorsunuz...Unutuklarınız da ; dikkatinizi çekmek için coşuyorlar...tabi bu benim bazı deneyimlerimden edindiğim şahsi düşüncem...:)) Beğeni ve ziyaretinize teşekkürler...selam ve sevgiler...:) |
Sevgili september82 hoşgeldiniz, fotoğraf çekmeyi seviyorum...Bu yüzden de fotoğraflarım çok oluyor...Bilgisayara atıp , küçültmek ve foruma yüklemek bir hayli saatimi alıyor ...Bilhassa forumda paylaşırken en az 500 resimi tek tek taramak durumu olduğu için gece saatlerini tercih ediyorum...
Eşim rahatsız olduğu için , gece bekleme durumlarında ,bende forumda sizlere çektiğim fotoları paylaşmakla zevk duyuyorum...:) Yazlıktaki bankların da artık tamire ihtiyaçları var ...Onlar beton ve demir karışımıdırlar...zamanla boyası ve sıva kısıımlarında bozulma oldu, ustasını bulamadım...İnşallah bu sene ilgileneceğim...Teşekkürler..selam ve sevgiler....:) |
Sn Berrinb,ellerinize sağlık şu kış günü bile bizi bahçe zevkini taddırıyorsunuz. Resimleri yüklemişsiniz. Sağ olun. Sevgiyle kalın.
|
Sevgili gülenyüz,bahçelerin, kış mevsiminde her ne kadar tadı olmasada ,yinede birkaç kıyıda köşede kalanlar bizleri mutlu ediyorlar...Karlı bahçeleri de çok severim...:)
Size de aynı mutluluğu verebildiysem , ne mutlu bana diyorum....Selam ve sevgiler..:) |
Alıntı:
|
abla her şey çok güzel ellerinize sağlık her fırsatta geziyorum bahçenizi ve tiyolar alıyorum :)
esen kalın |
Sn berrinb ,üyelerin bahçelerine baktığımda muhakkak sizinde isminizi görüyorum.Biz yeni üyelere destek verip güzel niyetlerinizi paylaştığınız ,sayfalarımızı gezdiğiniz için sonsuz teşekkürler.Sevgi ve Saygıyla kalın.
|
Berrin hanımcım sempervivumlarınız, sedumlarınız çok güzel, gelişiyorlar. Şubatı da atlatacaklar bozulmadan inşallah. Siz iyi olun , sevgiler :)
|
sayın h doğan aynı fikirde olmanıza memnun oldum.Çok ilgilenip sevdiimiz bitkiler galiba şımarıklık yapıyorlar....:)) Yine beklerim..Selam ve sevgiler..:)
|
Sevgili tekomusti, çok teşekkürler ziyaretlerinize ve beğenilerinize...Yine beklerim..Selam ve sevgiler...:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025