![]() |
Sevgili gülenyüz, yeni bahçeleri tanımaktan zevk alıyorum...Çünkü yurdumuzun değişik bölgelerinden , farklı iklimlerinde yetişen bitkileri ve arkadaşların farklı çalışmaları ,bana zevk verdiği gibi bir sürü bilmediğim şeyler de öğretiyor...Aynı zamanda harika bahçeler görme fırsatını bana veren bütün arkadaşlara teşekkürlerimi göndeiyorum...
Tanrıdan herkese sağlık ve mutluluk dilerim...Çünkü o güzellikler yaratmak için bu iki şey ihtiyacımız var...Selam ve sevgiler....:) |
Sevgili Sevim.K hoşgeldiniz arkadaşım...Sukulentler çok cefakar ve vefalı çiçeklermiş...:)
iki senedir kış kıyameti bozulmadan atlattılar...Kayalı ortamlar da da çok güzel görüntüleri oluyor....İnşallah bu sene onları biraz daha çoğaltmak istiyorum... Selam ve sevgiler...:) |
Sn berrinb ,sizler için orkide resimleri çekiyorum ama alışveriş kısmına yükledim.Son zamanda orkideye merak sardığınız dan bakmak isterseniz .(fikir olur diye)Sevgi ve Saygılar...
|
Sevgili gülenyüz,bilmediğim güzel ve yararlı bir sahifeyi daha sayenizde tanımış oldum...:) Teşekkürler...Ama orkideler İstanbul daki bazı yapı market fiyatlarına oranla bana pahalı geldiler....Yine sağolunuz...Selam ve sevgiler.....:))
|
Şubat ayına girdik ve toprakta hareketlenme başladı.Soğanlı yumrular uc çıkardı.
Bizimde Hareketli günlerimiz çok yakın.:)Çapa ,gübreleme,budama fideliklerin tavalarını hazırlama.Ben böyle çalışmayı çok seviyorum.Yorgunluk verse de hayatın stresini ,olumsuzluklarını yok ediyor. Saygılar selamlar . |
Berrin hanım, bahçelerden ve mutfaktan yeni fotoğraflar yok mu? ;) Bayılıyorum bahçelerinizi gezmeye. Bol fotoğraflar eşliğinde tadına doyulmuyor.
Yuvarlanarak top haline gelmiş çalıyı gördüğümde çok güldüm. Vahşi Batı filmlerinde olur ya, ortalık çok sakindir, düello yapılacaktır; birden esen rüzgarla yuvarlanan bir çalı film karesine girer... Bazen yollarda bana da denk gelir, Teksas'ta gibiyiz derim eşime, güler dururum. Bu ayrıntıya dikkat etmeniz çok hoşuma gitti... ;) ;) |
Sevgili Adil kardeşim,hareketli günler dedğiniz gibi çok yakın .Ama benim sol omuz ve kolum üşütmeden mütevellit bir kilitlenme ağrı sorunu bir aydır geçmedi....İnşallah bu rahatsızlığı çabuk atlatırım..Yoksa halim dumann...:)))
Bu halimle de yine güzel havalarda, kendimi bahçeye atmaktan alamıyorum..:) Bu gün yine bazı budama işlerini yapmaya çalıştım...Ama sağlıksız bir vücut istenilen performansı gösteremiyor....Tanrının izniyle,bir iki aya kadar iyileşmem gerekiyor...İnşallah...:) Bende bahçede, enstrümanda, ve resimde bütün üzüntülerimi arkaya atanlardanım....tabi ki Yüce Tanrı dert verip derman aratmasın, cümlemize.....Selam ve sevgiler...:) |
Sevgili sakdağ, fotoğraflar iyice birikti yine de ,benim sol omuz ve kolumda bir kilitlenme peydahlandı bir aydır...Bu yüzden yazı ve resim yükleme işlerinde biraz zorlansamda ,yine eski hızıma yetişmeye gayret ediyorum....:)
O top çalı aynen dediğiniz gibi Amerikan Teksas filmlerindeki gibiydi...Ve ben böylesine güzel yuvarlanmış bir çalıyı ilk defa sahil kesiminde gördüm...Beğenmenize memnun oldum....İnşallah bu gece bazı paylaşımlarım olur....Selam ve sevgiler..:) |
Sn berrinb,çok geçmiş olsun,ihmal etmeyin lütfen.Fizik tedaviye gitseniz rahatlarsınız.Daha önce gittiniz mi?Bu tür kasılmalar ve ağrılar allah korusun çok daha derin hasarlara sebep olabilir.Lütfen ihmal etmeyin.hemen gitmediyseniz bir doktora başvurun.Sevgi ve Saygılar...
|
Geçmiş olsun Berrin Hanım. Kış olunca hareket az bir de hava yanıltıyor insan ister istemez soğuk alıyor. Umarım çabucak sağlığınıza kavuşursunuz bahar geliyor malum :D
|
Sevgili gülenyüz.....sevgili h doğan....çok teşekkürler arkadaşlarım...Ben biraz doktor ve hastahane özürlü olduğum için , böyle uzun süreli oluyor rahatsızlıklarım...Grip ile bilikte gelen bu kilitlenme beni bir hayli sarstı....İnşallah bir aya kadar iyileşirim...:)
Bahar aylarında zinde olmak gerekli biz bahçeciler için...Selam ve sevgilerimi görderiyorum...Sağolunuz..:) |
Aynen ben de doktora gitme özürlüyüm. Tam yatağa düşmeden gitmem doktora. :)
|
Sn berrinb,nasılsınız ustam .İnşallah biraz daha iyi olmuşsunuzdur.Sizin için bugun cepa bahaus ta orkide resimleri çektim.Bakmak isterseniz diye haber veriyorum.Dikkat edin lütfan sağlığınıza.Sevgi ve Saygılar.
|
Sevgili gülenyüz, çok çok teşekkürler; amaaa...Siz biraz geç kalmışsınız.....:)) Çünkii ben dün gece İstanbul Kozyatağı Bauhaustan, o dediğiniz orkidelerden aldım....Ben sizin için çektiğim fotoları, biraz sonra paylaşayımmııı.....??
Sağlığıma gelince biraz biraz sol kolum açılıyor...direksiyon tutacak hale geldim hele şükür...:)) Şu anda Silivri de yazlıktayım ...hava da biraz bulutlu yağmurlu, yani tutarsızbir vaziyette... İnşallah yarın güneşli olurda biraz bahçelerde iş görebilirim...:)) |
Orkideler.....
5 Eklenti(ler)
|
Devaaammm....
5 Eklenti(ler)
|
Devaaammm......
5 Eklenti(ler)
|
Bu kırmızı ve kokulu olanı çok beğendim.....
5 Eklenti(ler)
|
Bu cinsi de çok beğeniyorum....
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Daha yakından.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Bu gün yazlıkta gökkuşağını kıl payı kaçırdımmm...:)
5 Eklenti(ler)
|
Güneşli havada yağmur başladı.....
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 368208
Eklenti 368209 Uğur gökkuşağının önünde resimlenmek istedi ama, geç kaldı....:) Eklenti 368210 |
Yeşermeye başlayan bakımsız bahçeyi teftişşş......:))
5 Eklenti(ler)
|
Berrin Hanım; her zamanki gibi paylaştığınız görseller mükemmel, ellerinize, gönlünüze sağlık. Teşekkürler.
:( Geçmiş olsun, kolunuzun durumu üzdü beni. İnşallah en kısa zamanda geçer. Bir müddet askıya alıp dinlendirseniz belki bir işe yarar. |
7.02.2013.de bahçenin halleriii.......
5 Eklenti(ler)
|
Yine bir Teksas çalısı beni bekliyordu..Vallahi güldüm....:)))
4 Eklenti(ler)
Eklenti 368221
Şu dalgaların kumsala getirdiklerine bakar mısınız.....:) Eklenti 368222 Eklenti 368223 Aslında şu döküntüyü değerlendirmek gerekir..Kolum sağlam olsaydı yapardım ..ağır işlerden kaçıyorum..:)) Bunları ufalayıp bahçe toprağına karıştırmak çok da iyi olurdu doğrusu.......:) Eklenti 368224 |
Kumsalın bu halini sahil temizliğini üstlenen kuruma haber verdik..
3 Eklenti(ler)
|
Nergisleri açmış bulduğumda sevinçten çığlıklar attımmmmm..:))
4 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025