![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Fatma Sunay ,ne mutlu size yurdumuzun her yöresinde, değişik mevsimleri değerlendirmek. Her bölgemizin güzelliği bambaşka değilmi?.Ben Gelibolu daki evime 2 senedir gidemedim.Ev ne haldedir bilmiyorum. Annem sağ iken devamlı giderdik.Rahmetli olalı 3 sene oluyor. Gittiğimde çok ağlayıp üzüldüğüm için çocuklarda gitmek istemiyorlar...Annemin vefatından sonra iki sene benim,ruh halim düzenini kaybetti,babam 40 sene evvel erken vefat ettiğinden sonra ,bu anne kaybı bize çok zor geldi.Daha yeni yeni kendimi buluyorum...Bayraklı baba çok değişik bir ziyaretgah dır. Benim kendi evimde Fener altında ,muhakkak Fener i de bilirsiniz. Ne kadar memnun oldum, sizin ogüzel yerleri gördüğünüze...İnşaallah görüşürüz,canım....Bende size Gümüşyaka dan sevgi ve selamlarımı görderiyorum........
|
Merhaba ağaç dostları,bugün benim en mutlu günlerimden birisi zira forumdan hepimizin tanıdığı yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış sevgili hocam sayın Berrinb ile tanıştığım gün,
Sayın Berrin hocam beni karşılamanızdan uğurladığınız an'a kadar ki samimi ve içten davranışlarınız bana bir fincan kahvenin hatırını hatırlattı:) Zatıali'nizi tanıdığıma ve konuk severliğinize çok teşekkür ediyorum ve bahçem de Siz'in gibi bir ağaç dostunu konuk olarak ağırlamak beni çok bahtiyar edecektir:) Sayın Berrin hocam haddim olmayarak hakkınızda çok kısa sürede edindiğim bir kanaatimi de söylemeden geçemeyeceğim,bir ben değil tüm doğa sevdalılarının sadece ağaç çiçek böcek adına değil sanat kültür ve gelenekler adına zatıali'nizden öğreneceğimiz çok şeyler olmalı:) Bizler,Sayın hocam sizi çok seviyoruz:) Elerinizden saygıyla öpüyorum. |
Sevgili Yücel Canpolat,ziyaretiniz beni çok mutlu etti.Sizi yazılarınızdan tanımıştım,ama yüzyüze tanışmaktan ben ve çocuklarım büyük keyif aldık.Yazılarınızda da olduğu gibi çok samimi,duru bir insan olduğunuza kanaat getirdik.Sizi çok sevdik . Her zaman bekleriz.Bizde en kısa zamanda iadeyi ziyaret edeceğiz sizi.....Sizin gibi bir arkadaş edindiğim için kendimi çok şanslı addediyorum.Hediyeniz de muhtuşum bir bitki .Zahmetler etmişsiniz sağolun...
Tekrar görüşmek dileği ile Selamlar,ve sevgilerimi yolluyorum........bbb..... |
Sevgili Ligustrum.......Sen misin bana resim eklemeyi öğreten?....Başına dert aldın.Aman dur deyinceye kadar, bu resimler devam edecek:)))) Çok fena şekilde alışkanlık yapıyormuş.:)))
Her resim eklemede sizi anıyorum, kulaklarınız çınlamasın diyorum,çünkü uyku saati :))). |
Kağıt çiçeğinin ikincisi de açtı ve artık dahlia zamanı....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Yeni sukulentler,petunyalar ve salyangozlar,ve küçük kurbağa.....
5 Eklenti(ler)
|
İpek çiçekleri.....Mor salkım açmaya devam ediyor...
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçedeki ipekler dahlia ve fıçıdaki latinler..
5 Eklenti(ler)
|
Kayalardaki petunyalar,Clematisler armut ağacına tırmandı,ve dereotu çiçeği
5 Eklenti(ler)
|
Su petlerindeki çileklerim...
5 Eklenti(ler)
|
Zavallı pembe ponpon sarmaşık gül, asmave mor salkımın altında kaldı,aralardan kafasını uzatıp ,kendini göstermeye çalışıyor.
|
Kekikleri yeni dikilen güllerin yanına diktim. Misafir kediye bakar mısınız?...
5 Eklenti(ler)
|
Petunyaların ve sevgili eşimin sahil keyfi, ama şansına ,hava da kapanıyor..
5 Eklenti(ler)
|
Yeni aldığım soğan begonyaları....
5 Eklenti(ler)
|
Kokoşları ve kolyozu çok seviyorum...
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçede tadilat yapıyorum,hanımelinden çıkan lara bakarmısınız?....
5 Eklenti(ler)
|
Koruklar,yemeğine bayıldığımız semizotunun aslı.....Sarmaşık sarı gül...
5 Eklenti(ler)
|
Pembe gül,dikildiğinden sonra tomurcukları soldu,yeni begonyalar...
5 Eklenti(ler)
|
Her sene aynı yerlere diktiğim cam güzelleri bu sene ,malesef saksı topraklarını değiştirdiğim halde ,60 tane cam güzelinden hiçbiri tutmadı ,soldu ,ve çürüme yaptı.Katmerli olanları bile aynı şekilde.Merakıma mucib oldu bu durum. Acaba neden, çünkü bir tanesi bile sağlam kalmadı.İstanbuldakiler de bsöyle bir durum olsa, kızım Özlem bana söylerdi. Hiçbir sene böyle bir durumla karşılaşmadım.
Bu yüzden boş kalan bütün saksıları yeniden tanzim etmek hasıl oldu.Petunya ve begonya alıp diktim. Aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa lütfen beni bilgilendirsinler... |
İkinci resimdeki çiçek tohumdan ama ismini bilmiyorum.Çiçek değil mi acaba ?..
5 Eklenti(ler)
|
Mor salkım "benim resimle ve göster "dercesine devamlı çiçekte.Bende onu kırmadım.
5 Eklenti(ler)
|
O doğal semizotlarını topladım bugün. Bir semizli makarna yapmışım offf.
Doğa kendi sunuyor herşeyi bize. Gecen yıl boşuna semizotu ekmişim. Berrin hanım, herşey cok doğal ve bir o kadarda güzel. Varsın eniştemiz de yarın güneşlensin) |
Yan tarafın toprağı değişti,arkadaki dahlialar çok uzadılar.
5 Eklenti(ler)
|
Yeni alınan güller,boyanacak saksılar ve menekşelerim...
5 Eklenti(ler)
|
Menekşeler.. Sardunyayı tohumdan yetiştirdim.Yeni petunyalar...
5 Eklenti(ler)
|
Cam güzellerinin yerini kokoşlar kaptı bu sene..Begonyalar açıyor...Kağıt çiçeği..
5 Eklenti(ler)
|
ön bahçenin Dahliaları açmaya başladılar..
5 Eklenti(ler)
|
Ön bahçenin dahliaları ve saksıdaki küçük çelik gülüm.Sukulentler.
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025