![]() |
Sayın cemo ,çok tatlısınız:)))) ama bu tip insanlar kokuları çiçeklerde,bitkilerde değilde ,pahası; üç kişilik asgari ücretli bir ailenin bir haftalık pazar parası olan markalı parfümlerden alırlar.Zaten bende Selluka yı tembihledim,sakın o tarafa doğru dönme diye.:))Ziyaretinize memnun oldum,görüşmek üzere .Sevgiler,selamlar.
|
Sayın adil arkadaş dilekleriniz,beğeninize memnun oldum.Teşekkür ederim.Sevgi ve selamlar.
|
Sevgili Eser İlhan sayenizde Armandii yi buldum,bakalım netice alabilecekmiyim. Benim Clematislerim 4 senelik,deniz kıyısında ve arkada var,arkadakiler yerini pek sevmedi.İstanbula açtıklarında yetişebilirsem resimleyeceğim.Armandii nin bir tanesini deniz tarafına diktim. Diğerini de yazlığa getirdim, telaştan yerini saptayıp da dikemedim.Yarın ilk işim onlar olacak üç tanede katmerli mor aldım.acaba katmerli mi? bir beyaz bir tane de bembe beyaz ebruli var .Açgözlüler gibi alıyorum ama yerini bulmak artık çok zorlaştı. Malesef komşularımdan bir kaçı bitki ve hayvanseverler dir. Diğerlerine örnek olacağını hiç sanmam.Ne yapalım Tanrı nın selameti başlarına olsun. Ziyaretinize teşekkür ederim,yine beklerim.Sevgiler selamlar.
|
Sevgili SevimK ,inanınız sizi özledim,önceleri sizi daha sık görüyordum,gelmez oldunuz,Size de geçmişler olsun,bahar ayları sakat olduğu için hepimize dokunuyorda işte geçiştiriyoruz.Bu gece sizin Kaktüslere de bir bakmak istiyorum.Bana da sevdirdiniz,sukulentler ve kaktüsler sizi çok sevmeliler:)))) Üç tane sukulent dediğiniz bitkilerden kısıklı fidanlığından aldım.Kayalara dikmek istiyorum ama kışın ne olacak.soğukta dayanırmı bilemiyorum. Ziyaretiniz beni mutlu etti ,görüşmek üzere canım.Size sevgilerimi ve Selamlarımı yolluyorum.
|
Sevgili Nurgüldk,evet resimdeki benim,İşbitti,kızım resmimi çekti.Güzel dileklerinize teşekkür ederim. kalb kalbe karşıdır derler doğru bende sizin evinize bayılıyorum.Tahminim göle yakınsınızdır.O da ayrı bir zevk değilmi?Sulama kaplarını Prakteker den aldık.Uğur böceklisi de var. Çok sevimliler. Sevgili arkadaşım görüşmek üzere,selamlar ve sevgiler.Yine beklerim.
|
Sevgili arkadaşım cetasule,senin şu ismine bayılıyorum,Lâz ca bir kelimemi ,yoksa adın Şule mi ,taktım kafaya öğreneceğim:))))) Bende senin resimlerinin en büyük hayranıyım biliyorsun.Sağol canım.Yine beklerim.Selamlar ve sevgiiler güzel köyüne ve sana...
|
Sevgili Periş teşekkür ederim,beni bu arada hiç yanlız bırakmadın,moral verdin sağol arkadaşım.Resimdekiler kızım ve oğlum,beni resmen afaros ettiler biz bu kadar şişman mıyız nasıl çekim yapıyorsun diye:))) Ziyaretlerine memnun oluyorum.Sana sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.görüşmek üzere...
|
Ben de size bayılıyorum :D:D:D
Cetasule -Bizde sebze bahçesi anlamında Selamlar sevgiler |
Alıntı:
Katmerli clematislerin bir kısmı budanma zamanı ve şekline göre yalınkat da açabiliyor. Benim C. piilu'm geçen sene ilk aldığımda muhteşem katmerli çiçekler açmıştı bu yıl yalınkat ve az katmerli karışık açmaya başladı. Ama daha çok tomurcuk var,belki onlardan tam katmerliler de çıkar diye bekliyorum.. Armandiilerin ikisi atağa kalktı,durmadan yaprak çıkararak büyüyorlar ama diğer ikisi şimdilik keyifsiz. Galiba pek sevmediler yerlerini. Clematis çiçeklerinizin resimlerini dört gözle bekliyorum. Sevgiler ;) |
5 Eklenti(ler)
|
Katmerli mavişleri,çengelköydeki Palmiye serasında buldum.Yazlığa getirdim ,çelikten üretmek istiyorum ama üzeri çok tomurcuk ve çiçekli,dökülmesini mi beklesem,bilen arkadaşlar lütfen beni uyarın.Şu ana kadar hiç mavişim olmadı,bilmiyorum.
|
5 Eklenti(ler)
|
Mor clematis açtı,küçük tomurcukları da var.Ama benim en sevdiğim bordo ranginde daha tık yok. Eflatun gül (ben ona Prenses diyorum)bir tek açmış ,güllerin çoğu tomurcukta .
|
5 Eklenti(ler)
|
En alttaki resim yan komşum Hadiye hanım ın sarmaşık gülü.
|
5 Eklenti(ler)
|
Kokulu beyaz zambak ve Çoban yıldızı tomurcukta ,yerlerini pek sevemedile iki senedir,çoban yıldızı ilk defa açacak,bu sene yerlerini değiştirmeyi düşünüyorum.Gölge sevmediklerini haykırdılar adeta.Son resimleri gülü çok severim ama kokusu yok.kıyıları beyaz biyeli kırmızı bir gül.
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili berrinb bu çiçeklerden daha önce hiç görmemiştim çok güzeller gittiğim her serada gözüm bu çiçekleri arayacak bulamazsam birgün bahçenize gelebilirim :dilli: lütfen çoğaltmaya çalışın.
|
Garajın üstündeki sarmaşıklar birbirine girmiş,Hanımelleri yeni yeni açıyorlar,fakat havanın soğukluğundan kokularını etrafa duyuramıyorlar.
|
Mavişler ne kadar güzel, güle güle büyütün. Prenses de adına layık gerçekten.
|
Sevgili Suna hoşgeldiniz,bende zor buldum,Çengelköyde Palmiye sera da yeni getirmişler.Bulamazsanız çoğaltabilirsem size ulaştırırım,nasılsa İst. dasınız.Görüşmek üzere selamlar sevgiler.
|
5 Eklenti(ler)
|
Salıncakta ortada oturanlar iki oğlum,yandakiler arkadaşları,Sezon misafiri köpeğimiz bizi her gelişimizde buluyor.Tabii maması hazır.Son üç resimde yandaki bakımsız bahçeden.Bilhassa çektim resimlerini ne su ,ne gübre,ne çapa hiçbir şey yapılmıyor ,yazın ben içim sızlıyarak su veriyorum.Yani bu güller iman kuvvetiyle büyüyorlar,yavrularım,ne hazin böyle sahipsiz bırakılmak ,otu da ben biçtirdim.Geçen hafta yılanlar çıkmaya başladı.Arka yolda birine araba çarpmış,biride bu hafta iki bahçe ileride,öldürmüşler.İnşallah bu yaz benim karşıma da dikilmezler.Komşuların takılmalarından kurtulamam yaz boyu..
|
belki biliyorsunuzdur ama yeri gelmişken yazayım dedim.yılanlar için bahçenizin etrafına bolca kükürt serpebilirsiniz.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sarı sarmaşık gül komşunun gülüdür.Çıldırmış sanki oda öyle bakımsız bir bahçe .Ne yapsam acaba bende mi aynı yapsam? Benimkilere nipet yaparcasına öyle güzel açmışlarki:))))
|
5 Eklenti(ler)
|
Silivride balıkçıların oradaki parkların içinde karagözler çıldırmış gibiydi,dayanamayıp resimlerini çektim.Onların da beğenilmeye hakları var,çünkü çok güzeller.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025