![]() |
5 Eklenti(ler)
|
Küçük oğlum ,ve kızım güneşlenmeye çıktılar,tabii rüzgarın müsaade ettiği kadarı ile. Bu hercai menekşelerini sökmeğe kıyamadım.Onların yerine dikilecek olan gazanya lar sepette bekliyor.
|
5 Eklenti(ler)
|
Nazar boncuklu ve Uğur böcekli sulama kabları oğlum Uğur hediyesi,, Uğur böceklileri yazlığa götürdüm.
|
Öncelikle tekrar hoş geldiniz Berrin Hanım. Konuştuk gerçi ama bir kez de buradan geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. :)
Kısıklı'da fidanlık mı varmış! Ne kadar da yakınmış, bilsem kesin uğrardım... Hercailer şu an en dolgun zamanlarındalar, sökmek büyük haksızlık olur. :) Madem sitede adım hercai menekşe oldu, avukatlıklarını yapayım. :D Bir ay içinde kendileri bozulacaklar zaten, ben hep Haziran sonuna doğru bozulunca söküyorum. |
5 Eklenti(ler)
|
Geçen seneden kalma ve bu seneki lilyumlar yeniden filizlendi,bir tanesinin üzerinde çiçek tomurcuğu var,asmalar da yaprak vermeye başladı.
|
5 Eklenti(ler)
|
Evet sayın arkadaşlar bu gün ön ve arka bahçemin işleri bitti,ama aklıma estikçe birşeyler yaparsam ekstradan tabii..Şikayetçi oldukları sarmaşığı,bölümün birinci resminde gösterdim.Aaa tabi bu arada,,,,,resimleri ben yükledim,ama küçültmeyi pek beceremedim.Onu da öğreneceğim.Sayın Ligustrum arkadaşın dün akşam kulakları muhakkak çınlamıştır.Tarifi çok işime yaradı.Sağolsun. Ve İş bittiiiiii.Kızım da beni zafer işaretimi çekti.Bendeniz Berrin balekoğlu,Face de görüşebiliriz bulmak isteyen,ismimi yazarak bulabilir.Hepinize sevgilerimi sunuyorum dostlar.Görüşmek üzere...
|
Sevgili Gilan ,dileklerine ilgine teşekkürler güzelim,seni aynen hayal ettiğim gibi gördüm.Ne kadar güzel bir genç kızımızsın,ruhunun güzelliği yüze vurur misali. İst. gelirsen haberim olsun ,yaz olduğu için ben leylek misali bir orda bir burda Gümüşyaka yollarında kalıyorum.Kısıklı daki fidanlığa l986 senelerinde rahmetli bir arkadaşımla beraber giderdik,Çengelköyde bir tek Sabuncakis serası birde Gülcü mustafa vardı, daha sonra çok seralar açıldı,Kısıklı ya gitmez oldum.sayın Eser İlhan ın Clematis i bana tekrar hatırlattı .İşi büyütüp,ithal çiçeklere ağırlık vermişler,bizim gittiğimizde o kadar değildi.Fevkalade bir çeşit ve güzellik var ,tavsiye ederim.Görüşmek üzere gilancığım.Selamlar.
|
5 Eklenti(ler)
|
Geçen hafta yazlıktan çektiğim resimler,bu gece herhalde gezmekten bıkacaksınız.
|
5 Eklenti(ler)
|
Varenda önündeki saksılara her seneki gibi pembe cam güzelleri dikildi,toprakları tazelendi.Dahlialar yeni yeni boylanmaya başladılar.Salyangozlar inşallah rahat verir,geçen sene taze sürgünleri hep yediler.Bu papatyayı da çok seviyorum.
|
Alıntı:
Sarmaşık canavarı yani)) |
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Bu gülleri yeni aldım,hepsi kokulu,bahçe yukkalarının bazıları çiçeklenmeye başladılar.
|
5 Eklenti(ler)
|
Petunyalar, ve mor çiçeklerim bekliyor,bendede hal kalmadı.tanrı kuvvet versin.
|
4 Eklenti(ler)
|
Taflan çiti biçme makinesi ile biçtim,düzgün olmuşmu arkadaşlar,iri yapraklı olduğu için tam hizada olamıyor .Sarmaşık gülleri bu sene en çok üçer dörder açtılar gerisi gelir inşallah diyorum????...
|
4 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin taflanları biçilmedi.Bu haftaya bıraktım.görülen fıçının içine toprak doldurduk ,fakat ne dikeceğime karar veremedim.fıçıyı boyayıp şekil vermeyi düşünüyorum.Kulubenin kıyılarına sarmaşık tohumları attım,sardıracağım.Bu gidişle adım Sarmaşık hanım olacak galiba:)) ama çok seviyorum sarmaşığın her türünü. Uyku çiçeklerini sökmeye kıyamadım,çok güzeldiler...
|
Merhabalar berrin hanım.
Dünya bir cennet,yaşamasını bilene.Sizin de ,bunun farkında olduğunuzu düşünüyorum.Çiçeklerinizle kendinize güzel bir dünya kurmuşsunuz.Bizlerlede paylaştığınız için teşekkürler.:) |
Clematisleri , özellikle de armandii'yi bulduğunuza çok sevindim. Güle güle büyüsünler bahçenizde ve çiçekleriyle sizi mutlu etsinler ;) ;)
O güzel çiçekleri belki komşularınıza da ilham olur da, bitkilere farklı gözle bakmaya başlarlar.. |
Berrin hanım günaydın:) Geçmişler olsun hem eşinizin rahatsızlığı nedeniyle hemde bahçe işlerinizin bitmesinden dolayı. Tabi çiçekler çok güzel mevsimlikler çok hoş petunyalar, camgüzelleri. Sardunyaların sayısı artmış gibi cenanlar vardı bir fotoğrafta çok güzel ben çok seviyorum onları. Pembe çiçekli yoncalar bile ne güzel büyümüş. Gazanyaların çiçekleri çok güzel çeşit çeşit almışsınız üstelik.
Sarmaşıklarınıza sözüm yok tabi hele o salkım söğüt. |
Berrin Hanım,
Sanırım resimdeki sizsiniz ve çok keyifli görünüyorsunuz. Eşinizin durumu iyiymiş çok sevindim, tekrar geçmiş olsun. Herşeyden önemli sağlık tabii, keyfiniz bol olsun :) O sulama kaplarına bayıldım. Güle güle kullanın. Ayrıca evinize hayranım, denizin kıyısında..Çok şanslısınız :) Bursalı olup, denizin kokusuna özlem duyan biri olarak, Ankara'yı sevmek mümkün değil. Biz de en iyi çözümü Gölbaşında yaşamakta bulduk :)) |
Birbirinden güzel resimler için çok teşekkürler
Elinize sağlık Sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşanlah |
Sevgili berrin her bir resim harika bahçenizdeki çiçekler çok güzel ve saglıklı bende bahçenize hayran olanlardanım deniz kenarı ve sizin sevginizle cennet gibi bir bahçe eşinizin iyi olmasına sevindim allah saglık sıhhat versin resimdekiler oglunuz ve kızınız sanırım maşallah çok tatlılar ellerinize ve o güzel sevgi dolu yüreginize saglık Mersinden selamlar...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025