![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Ama mor salkım kraliçe. |
Sevgili arkadaşlar geçen sene kırık dökük saksılara budadığım gülleri dikmiştim,kışı geçirip bahara eriştiler,çok sevindim.Toprak görünen yerlere bu hafta her seneki gibi topladığım cinya tohumlarını ektik,inşallah geçen seneki gibi salyangozlar yemez,ilaçla öldürmekte istemiyorum,üzücü oluyor.Başka bir çaresini bilen varsa lütfen yazsın.Palmiyem her seneki gibi budanacak havayı bekliyorum.Kumda görülen sarı çiçekli hardal dır.hersene çıkıyor,Bende körpe yapraklarını salatada kullanıyorum.Son zamanda ,yine bu sitede bir arkadaşın yazdığı yemek tarifinden esinlenerek bulgur pilavına karıştırdım.Harika oldu,Hanım arkadaşlara tavsiye ederim.Buradaki mor salkımlarda arka ve önde harika olmuşlardı çekemeden edemedim.Artık bıkmışsınızdır,umarım:)) .Lavantam daha açmamış tomurcuklarını size sundum.Güllerde tık yok. Herkese selamlarımı yolluyorum.
|
Sayın mandalinci o ben değilim yan komşum Hadiye hanım bana anneler günü hediyesini getirirken onu fotoğrafladım. Malesef fotoğrafları makineden bilgisayara atmayı ancak öğrendim,siteye yüklemeyi ise çalışıyorum,yakında başaracağım,hırs yaptım,çünkü çocuklar feci şekilde benimle dalga geçiyorlar:)) Görüşmek üzere teşekkürler.
|
Mor salkımlar çok güzel açmış. Ben esnaf çiçeği ( Uyku çiçeği ) ni de çok severim . Ne güzel açmış. Komşunuzun hediyesi de harika. :)
|
Sevgili berrin allahım herkeze böyle tatlı düşünceli komşular nasip etsin mor salkımdan hiç bıkarmıyız bu kareleri izlemek çok güzel maşallah sizin sevginizle çokda güzel görünüyor mor salkım allah nazardan korusun sizi efendim elinize yüreginize saglık
|
1 Eklenti(ler)
Sayın berrinb; Mor salkımınız çok güzel, Gülibişimleri de görmek dileğiyle..
Sağlıklı günler dilerim. |
Çok güzel görüntüler
Teşekkürler Elinize sağlık |
Sevgili Berrin bodrum papatyaları hele de o mor salkım muhteşem hepside:)
|
Mor salkım bayıldım. Ellerinize sağlık. Iyi akşamlar.
|
Sayın ligustrum, ekte gösterdiğiniz kırmızı çiçekler,cam güzelleridir. Gölgede büyük ayaklı saksılarda dikili olduklarından yüksekte duruyorlar.Arkadaşım ilgine teşekkürler.Fotoğraflara gelince ancak makineden bilgisayara nakil etmeyi öğrendim.yavaş yavaş; çünkü malüm biz LALE DEVRİ çocuklarıyız,:)) Zorlanıyoruz bazı yeni bilgilerde. Çok teşekkürler,görüşmek üzere...
|
Sevgili Hemşerim r.ali,cevizi kesilmiş ,ama kütük harika biçimli,budak yerlerini oyarak içlerine sukulent veya sarkan bitkiler dikerseniz enfes bir görüntü vermiş olursunuz.Hatta kabartılmış bir çiçek tarhının ortasına koyun, tarhdaki çiçeklerle kütüktekileri kontras renklerle dikerseniz,seyrine doyum olmaz.Benimde İst. da ve yazlıkta kütüklerimve ağaç göklerim vardır.Gördüğüm yerden toplar alırım dekor olarak kullanmayı çok severim.resimlerini bekliyorum hemşerim,güzel köyüne ve ailene selamlar.
|
Sayın Satı Uğurtan,bahçeme hoşgeldiniz,beğenilerinize ve temennilerinize çok teşekkür ederim.Her zaman beklerim ,renkli baharlar,efendim.
|
Sevgili arkadaşlar,FüsunANK, Periş.Ligustrum.Cetasule,günebakan,Serkan İstanbul,ziyaretleriniz için teşekkür ederim,beni mutlu ediyorsunuz her zaman beklerim.Renkli baharlar hepimize,selamlar efendim.
|
Sevgili berrinb, mor salkımların kokusu buraya kadar geldi. Bahçeniz neşe içinde, ellerinize sağlık.
|
Birinci fotoğraftaki sarkan çiçek ne. Bayıldım onun o dolgun görüntüsüne:) "Mor salkımlı ev" çok güzel. Evi bütünlüyor mor salkım, evi tamamlıyor.
|
Sayın berrinb, tebrik ederim.
Muteşem güzellikler meydana getirmişsiniz; elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Bahçerinizde örnek alabileceğim çok şey var. Bu güzellerin arasına bir kraliçe yakışır, Epiphyllum Oxpetalum (bir gecelik gelin) arzu ederseniz o da benden olsun. Selâmlar... |
Sayın Özbeyhaklısınız mor salkımın kokusu tabiri caizse dokuz mahalleyi sarar. Sıcak hacada daha da iyi hissedilir.Teşekkürler görüşmek üzere..
|
sevgili arkadaş sevim.K o fotoıraftaki bayan yazlıktaki yan komşumdur.Beni herzamanki gibi bahçede yakaladı pazar günü anneler günü hediyesi olarak İstanbul dan getirmiş.çiçek Mine beyaz mor ebruli ve çok gelişmiş olduğu için tanıyamamışsınızdır.Gerçi benim makinemde güzel resim çekmiyor yakın plan da sıfır diyebilirim.yeni bir tane almayı düşünüyorum.Seni bahçemde gdüğüm için sevindim,epeydir,görünmemiştiniz,merak ediyordum,hasta felanmı diyerek.görüşmek üzere arkadaşım,Sevgiler Selamlar.
|
Sayın Zafer İnandıklı,ziyaretiniz beni çok mutlu etti.Hoşgeldiniz, beğenilerinize sevindim.Sizinle tanışmak isterim, çiçekleriniz bahçenizin güzelliği bir yana siz sanatçı bir arkadaşsınız.Fikirleriniz bana çok orjinal geldi.saksılarınız,saksı asacak objeleriniz çok kaliteli ve değişik objeler . Ben Beylerbeyinde ikamet ediyorum,buyrun gelin beraber bir çay içeriz .Bana önerdiğiniz çiçeğe gelince: İnanırmısınız ben bu Üsküdar da oturanlardan korkmaya başladım:)) Çünkü Üsküdar bazı yatırlarıyla mübarek bir ilçemizdir.Sizde eren evliya mısınız da ,bahçenizi gezerken o benim tabirimle ATLAS isimli çiçekte gözüm kaldı,içim de cızzz etti .Ben o çiçeği kaç defa edindiysem olmadı yetiştiremedim.Beni sevmiyor diyorum artık ve kestim almayı,sevdamı içime gömdüm.Sizin bu teklifiniz beni inanın şok,etti.Üstelik benim gittiğim sera ve marketlerde de hiç göremiyorum,daha çok balkonlarda ,pazarlarda görüp almıştım. İşte benim Atlas hikayem bu . Sağolun .Size özelden telefon numarası ve adres yollarım, buyrunuz şeref verirsiniz.Sizler gibi ince duygulu arkadaşı ağırlamak bana zevk verir efendim.Saygılar,sevgiler.
|
Alıntı:
Davetiniz için teşekkür ederim. Sizinle tanışmaktan memnuniyet duyarım. Selâmlar, saygılar... |
Manzaranız gercekten harükulade, bitkilerinizde oldukca yakışmışlar yerlerine. Resimlerinizde çok başarılı.Güzel bir yaz dilerim. Sevgiler.
|
Normalde mor salkım çok düşkün olduğum bir çiçek değildir ama bu fotoğraflardan sonra bu görüşüm tamamen değişti. :D
|
Alıntı:
|
Berrin Hanım çok tatlısınız :) Sadece resimlere bakmak değil. Yazdıklarınızı okumak da bana çok keyif veriyor :) Bahçenizdeki herşey birbirinden güzel ama o mor salkım cennet gibi maşallah.
|
Kuzen 38 beğenilerinize ve temennilerinize çok teşekkürler. Selamlar efendim.
|
Sevgili Gilan,yazlıktan bu gün döndük,hemen bir mor salkım edinin,olmazsa ben sonbaharda çeliklerini size yollarım.Görüşmek üzere.Sevgiler.
|
Sevgili Sevim.K geçmiş olsun canım,tahmin etmiştim göremeyince,bende de müzmin bronşit var,bu havalar hiç yaramıyor.İdare ediyoruz,Tanrı beterlerinden korusun.Görüşmek üzere sevgilerimi yolluyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025