![]() |
Siyahlar bahçe yukkasının, kırmızılar kaktüs tohumu.İlgililere duyurulur:)))
5 Eklenti(ler)
|
Sardunyalar,Cinya fideleri epey büyüdüler...
5 Eklenti(ler)
|
Cinya fideleri açmaya başladı...Kayalardaki sukulentler...
5 Eklenti(ler)
|
Sardunyalar....
5 Eklenti(ler)
|
Sardunyaların bazılarında kurumalar başgösterdi,bu sene budamadım acaba ondan mı??
5 Eklenti(ler)
|
Sayın Berrnb.
Çiçekleriniz birbirinden güzel.Yaptığınız bahçe çalışmalarınıda fotoğraflamışsınız.Böyle güzel çiçeklerle uğraşmak insana keyif verir.Biraz yorulsanda yorgunluğuna değer. Bir fincan çay alın ve onların arasında oturup zevkle için.Beyninizin ve ruhunuzun nekadar tazelendiğini farkedeceksiniz. Çalışmalarınızı takdir ediyor ve takip ediyorum. Saygılar selamlar. |
Sevgili berrinb,bahçeniz misgibi şimdi her yer renk renk sevgi böyle bir şey.
Hepisine hayran kaldım tohumlar kaktüs tohumumu? kaktüs tohumuysa görmemk iterim kaktüsünü mümkünse. Sevgiler. |
Sevgili Adil ,aynen dediğiniz gibi çay içerken bütün yorgunluğum gidiyor.Vallahi ben "Tanrı iyi ki çayı yaratmış " diyenlerdenim.Tam tiryakii.....Sağol arkadaşım temennilerin için , görüşmek üzere....
|
Sevgili Sevim4 ,seni görünce mutlu oldum,hoşgeldiniz. O kaktüs kaynana dili tabir edilen kaktüsün tohumu, ,siyah kesecikler de bahçe yukkası ,....
|
Sevgili cemo,seni arada yazdığın izin sonradan gördüm canım,kusura bakma.O semizotunu bizde ailece çok severiz.Tohumdan ekilenin yemeği bu kadar lezzetli olmuyor,bunlar gübrenin içinde kaldığı için tadı çok farklı. Şimdi moda olan bir kahve var .Kedi gübresinden çıkarılıp yapılan,aynen onun gibi :)))
|
Üst kat balkonunda acem borusu ve mor sarmaşık,sarmaş dolaş,bu sene budanmaları gerek
5 Eklenti(ler)
|
Üst balkonda arıların acem borusuna saldırışı.....
5 Eklenti(ler)
|
Yan bahçedeki rezilliğe maaşaallah .:)))) Fıçıyı boyadım...
5 Eklenti(ler)
|
Nazarboncuklu fıçıya bayıldım bu bahçe hangi denizin kenarın da acaba maşallah denizden esen rüzgara karşı herşey yine de çok güzel ellerinize sağlık Berrinbb:)
|
Dikilecek fideler, sahildeki hatmi...
5 Eklenti(ler)
|
Sayın günebakan hoşgeldiniz, bu bahçe Marmara kıyısında,silivri Gümüşyaka da bulunuyor.Sözleriniz çok doğru deniz kenarında harcı alem bitkiler yetiştirebiliyorum ancak.Ne yapalım ..... Bütün çiçekler güzeldir.Yol kıyılarındaki ebegümeci çiçeği bile , görüntüleriyle insanın başını döndürür ....değilmi ?..
|
Zaten kumda yetiştirmiş olduğunuz sabah sefaları ile bu başardığınızı göstermişsiniz insan istesin yeterki herşeyi yapar bence:)
|
Şimdi Acem borusu zamanı.Şereflendirelim...Kuru ağaçdaki güzeller...bbb...
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin herşey okadar güzel ki mor salkım sardunyalar dahlia güller harika acem borusunun görünüşü çok güzel nazar boncuklu fıçı ne güzel olmuş öyle bayıldım cam güzellerine üzüldüm bu sene arkadaşların söyledigine göre mantar hastalıgı varmış seradan alınan cam güzellerinde sağlık olsun ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler...
|
Sevgili periş,beğenilerine teşekkür ederim canım....Cam güzelleri hepsi bu sene öldüler. vallahi şaşırdım. İlk defa başıma geliyor 60 dan fazlaydı,Yerlerine yeniden petunya diktim, onların da bazıları keyifsiz. Bu sene iklimde bir tuhaflaştı...
|
Yağmur başladı, oğlum ve arkadaşları yağmurda denize giriyorlar....
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Büyük oğlu bahçeyi gasb etti , jet ski arıza yaptı,l haftadır,tamiratla uğraşıyorlar.Benim işleri me de mani oluyorlar. Bu arada kuşları yıkayıp ,hava almaları için bahçeye çıkardık...
Hava bir kapanıp , bir açıyor. Sonbahar yaşıyoruz sanki..... |
Arka yan bahçenin işi uzun sürdü...Havanın durumu beni oyaladı...
5 Eklenti(ler)
|
Su petlerindeki çilekler..Tamirhane odası ,heryer heryerde ,aklımı kaçıracağım.....
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin kuşlar harika canım ya çok seviyorum ben kuşları çok tatlılar maşallah...
|
Kaynana dili nihayet açtı....Clematisler tek tük açıyor..Bodur dahli Galatasaraylı...
5 Eklenti(ler)
|
Kaktüs senede bir gün misali olduğu için hakkını verelim..
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçedeki dahlialar ,biraz gölge de ama açmaya başladılar.Çok sevindim.....
5 Eklenti(ler)
|
Horoz ibikleri ,kendiliğinden çıktılar.Ve lastiklerim.......
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025