![]() |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Merhaba sevgili SDurul, bir bunlar kaldı çok fire verdim salık olsun evet vapur dumanı.
Çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
Sevgili Sevim4 o kadar içten o kadar yalın ve bir o kadar gayretlerinizin sonucun da bizlere sunduğunuz güzellikler harika yüreğinizin güzelliği karşısın da bitkileriniz bahçeniz çok güzel ve çok renkli ellerinize sağlık.
|
Sevgili sevim4, bahçeniz yine şenlenmiş,çok canlı ve çok güzeller sağlıkla büyütün, sevgiler.
|
Merhaba güzel insan:) Çiçekleriniz mi güzelliğini sizden alıyor yoksa onların güzellikleri mi size yansımış ne dersiniz:) Sevgiler
|
Merhaba sevgili dostlar,sizlerden övgü dolu sözleri duymak okadar güzelki.
Siz deyerli dostların yüreyi okadar güzelki benide güzel görüyorsunuz. Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Sevgili arkadaşlar ben siz deyerli ustaların yanında acemiyim. İşallah bende sizin gibi uzun yol alırsam kendi bahçemde usta ulurum nasip olursa. Sevgili yücel bey,Sevgili satı hanım,ve Sevgili sevim hanım. Sizleri çok seviyorum. Sevgiler. |
Sevim hanim yaz neredeyse bitti ama bahcenizdeki ciceklerin keyfi yerinde masallah. Bir de isimlerini yazsaniz... Sevgiler.
|
Sevgili Sevimk Hocam bence Onun yüreğinin güzelliği yaprak yaprak olmuş çiçek çiçek olmuş bahçesine yansımış.
|
Alıntı:
Ellerinize sağlık çok güzeller bu sıcaklarda yanmadan kalmaları ne güzel ,Sıcak pek çok çiçeğimi olumsuz etkiledi .:( |
Sevgili Sevim hanım, 305 nolu mesajınızdaki 3. fotoğrafı çok beğendim, iki renkli gül bahçelerimize çok yakıştı değil mi?
Ayrıca gülleriniz, clematisiniz çok sağlıklı görünüyor, ellerinize sağlık. Sizden bir ricam olabilir mi? Fotoğraflar çok flû, bu sorunu ben de daha önce yaşamış biri olarak, naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Fotoğraf çekerken makinayı mümkün olduğunca sabit tutmaya çalışın, netlik ayarı için ben yakın gözlüğü kullanıyorum. Sabah 09:00 akşam 18:00 gibi(bu mevsimde)daha güzel fotoğraflar elde ediyorum, renkler daha canlı daha net oluyor. Güneşin tepeye çok yakın olduğu saatlerde iyi sonuç almak mümkün değil, bu yüzden ya sabah ya da akşam fotoğraf çekiyorum. Bir de Çiçeksever'in yazdığı gibi isimlerini eklerseniz harika olur. Sevgiler. |
Sevgili çiçek sever, bunlar kalan sağlar çoğunu kayıp ettim sıçaklar herşeyi kavurdu.
Fotorafları ben yüklemedim oluma yüklettim onunda zoruna kitti yazmak. Sevgiler |
Sevgili yücel bey,güzel insan sizler bu sevğiyi dağıtıyorsunuz nemutlu banaki bende sizlere verebiliyorsam sizleri çok seviyorum.
Sevgiler. |
Sevgili hatiçe hanım,hoşgeldiniz nerdesiniz yanılmıyorsam uzun zamandır yoksun.
Kim ara verse yeri belli oluyor arkadaşım özletin kendini. Arkadaşım ben güzel kalanları çekiyorumda on dan sen birde kuruyanları görsen insanın içi elvermez. İyiki varsın canım. |
Merhaba sevgili adalet hanım,resimlerin birazını akşam çekmiştim rüzkar vardı.
ondan olmalı acemilikte var ****** çeke çeke üsta oluruz inşallah. Adalet hanım,salıklı olan clematis yenı sürgün verdi çok sevindim darısı diyerlerine. Güller beni bu yıl çok mutlu ediyor geçen yıl hiç açmamıştı ama sizin gülleriniz de muhteşem. Vallahi benim gözüm sizin sarı sarmaşık gülde diyerlerinide unutmayalım. Birde baston gülüm olursa inşalla dahada keyfleneceyim. Kocaman öptüm. Sevgiler. |
Sevgili Sevim Hanım;
Fotoğraflar bahçelerin olmazsa olmazları. Onlar olunca, bahçeye hemen hareket geliyor. Gelen ziyaretçi sayısı artıyor yani.;) Bakıyorumda dostlar hemen üşüşmüşler. Eeee, sevilmek güzel şey. Siz olanca doğallığınızla gönülleri fethettiniz tabii.:) Esenlikler diliyorum. Kendinize iyi bakın. |
Sevgili orhan abim,bu dünyada gidiciyiz galcı olan sevmek sevilmek kimseyi kırmadan.
Saygı cercevesi içinde. Bende sizleri çok seviyorum. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Akadaşlar ben cocukluğumdan beri kedi beslemedim.
Bir hafata önçe olum safur ekmeği almaya gitmişti bu kediyi bahçenin çop kutusu etrafında görüyor alıp eve ketirdi hayvan okada perişandiki açlıktan kemikleri sayılıyordu. benim nekadar düşkün olduğumu biliyor hayvanlara.nekadar aç kalmışki kedi yemeyi bile zor yedi. kediyi bir güzel ilaçladım banyo yaptirdim bir hafa baktık malesef bir sabah kalığımızda gitmiş çok üzüldüm tekrar geri döner inşallah.:( Eklenti 168131 Eklenti 168132 Eklenti 168133 Eklenti 168134 Eklenti 168135 |
5 Eklenti(ler)
Allahım nesevimli kerata.
Eklenti 168136 Bahçe turumuza devam arap fülü çok keyifli bu ikinci ciçey.:D Eklenti 168137 Eklenti 168138 Güller hala açmaya devam ediyorlar. Eklenti 168139 Eklenti 168140 |
5 Eklenti(ler)
Sevgili zeki beyin göndermiş olduğu tohumlardan biri ismini bilmiyorum.
Eklenti 168141 Eklenti 168142 BU DA Eklenti 168143 Mine Eklenti 168144 Eklenti 168145 |
5 Eklenti(ler)
Petunya hala açıyor.
Eklenti 168778 Akşam sefaları geç açtıkları için akşam çektim resimleri. Eklenti 168779 Eklenti 168780 [ATTACH][ATTACH] Eklenti 168782 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sevim hanım, petunyalar ne güzel açmış. Ellerine sağlık. Benim satın aldıklarım birer birer bozuldular. Şimdi de tohumdan yetişenler güzel açıyorlar. Havalar serinledi, çiçeklerimiz rahatlayacaklar. Sevgiyle kal...
|
Bahara artık. Tohum çimlenip, büyüyüp, açana kadar kış gelir.
|
Sevgili Sevim hanım, kediciğiniz için üzüldüm, çok şeker bir şeymiş, ama eminim aç kaldığında yine gelir sizi bulur.
Bahçe yem yeşil görünüyor, mineler bende bozuldu sıcaklardan, sizinkilerin maşallahı var. Seneye hazırlıklar başlamıştır, neler ekeceksiniz, biraz tüyo verin :) |
Sevgili adalet hanımcim, siz verin bana tiyolar sizin gibi üstat dururken ben nasıl tiyolar vere bilirim.
İnanın bu yaz sıcaklar her şeyi maf eti çok firem var bahçede bazen vazmı geçsemmi diye düşünüyorum. İnanın nediksem diyede düşünüp duruyorum bir taraftan. Sevgiler. |
Yok canım, üstatlık nerede, ben nerede, üstat olsaydım bahçemi şimdiye kadar bir düzene sokardım :(
|
Sevgili Adalet hanım, tevazu gösteriyorsunuz.
|
Sizden bunu işitmek içindi sevgili Durul :)
|
Sevgili adalet hanım,tevazu gösteriyorsunuz sevgili SDurulun söylediğı gibi.
Sen bizim bahçeyi görsen dersin benim bahçem cennetmiş dersin senin bahçenin her bir köşesi cennet baktıkca hayran kalıyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025