![]() |
Sevgili yeniGine,çok teşekkür ederim ben tüm bitkileri çok seviyorum.
Soğanlı bitkilerin yeri de ayrı benim için ben her yıl söküyorum çünkü yerlerini değiştiriyorum. Tekrar başka yerlere dikiyorum yerinde kalırsa çürüme oluyor. Son eklediğimin ismini hatırlayınca yazarım.:) |
Evet ben de çıkarttım yerlerinden hepsini koydum bir araya. Şimdi de bilemiyorum tabi hangi renk, hangi soğan?? Artık rastgele dikeceğim bakalım nasıl çıkarlar ise...
Evet inşallah hatırlarsınız bitkinizin ismini :) Sevim Hanım bir de soğanları nasıl saklıyorsunuz, dikerken bir işlem yapıyor musunuz? Teşekkürleer. |
Sevgili Yenigine adını benim yazmam da bir sakınca yoktur umarım o bitki üçüz sütleğen:)
|
Teşekkür ederim hacercim,vallahi bir türlü hatırlayamadım yaşlandım galiba unutkanlık başladı.
|
Soğanları kağıt arasına sarıyorum bir kutuya yerleştiriyorum ışık almayan yerde saklıyorum.
Dikerken hiç bir işlem yapmadım. |
Sevim hanim elinize saglik bahceniz cok güzel olmus bu yaz. Özellikle katmerli gülhatmilere bayildim. Benim tohumdan gecen yil yetistirdiklerim bu yil acti. Her yil kendiliginden cikan bir bitki mi yoksa ölüyor mu? Kisin dipten kesiyor musunuz? Cok sordum kusuruma bakmayim. Ama en saglikli bilgi tecrübesi olan bahce sahiplerinden aliniyor. Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Teşekkürler Sevim Hanım; bahçenizi takipteyim inşallah.
|
Sevgili ciceksever70,hoş geldin hatmiler her yıl kendilerini yeniliyorlar.
Kışa çok dayanıklı bir bitki kök kısmı çok sağlam ben çok seviyorum. Sevgiler. |
3 Eklenti(ler)
Çelik olarak dikdiğim agac hatmi bu yıl çiçek actı aslında ben kartopu diye dimiştim
şansıma bu çıktı.:) Eklenti 332875 Geçen yıl dadurayı sökmedim kendi kendine son baharda kurudu bu yıl tekrar yerinden taze gökler verdi ve çiçek açtı. Eklenti 332876 Beyaz inci çalıma bayılıyorum kendisi küçük ama çok güzel inciler veriyor. Eklenti 332877:) |
3 Eklenti(ler)
Devam.
Eklenti 332878 Eklenti 332879 Tütün çiçeği kolay yetişen çiçekler arasında kokusu da çok güzel. Eklenti 332880 |
Sevim Hanım, nasılsınız.Uzun zaman oldu bahçe sayfalarını gezmeyeli.Malum yazın hep dışarılardayız nete fazla zaman kalmıyor.Güller,zıpçıktılar,asterler,inci çalısı herşey çok güzel.
Sevgiler... |
Handan hanımcım çokteşekkür ederim sağolun iyiyim.
|
5 Eklenti(ler)
Pempe gül hala açıyor...
Eklenti 334676 Asterleri çok seviyorum. Eklenti 334677 Eklenti 334678 Beyaz lisim de açmaya devam ediyor. Eklenti 334679 Kerbela. Eklenti 334680 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili sevim sayende bahçendeki güzelliklerden seneye bendede olaçak çok teşekkür ederim arkadaşım ,tohumları bugün aldım SEVGİLER SELAMLAR...
|
Sevgili Sevim hanım;
Senin hünerli ellerinde her taraf cennete dönüşüyor. İnci çalın gerçekten çok güzelmiş. Lisianthus başlığına yazdığın mesajda okudum, senin lisiler geçtiğimiz kışı bahçede atlatmış, K.Maraş'ta kışın en düşük sıcaklık kaç derecelerde oluyor? Bir kaç kök tohumdan yetiştirmiştim, onu korumaya çalışacağım bakalım. Bir de üçüzleri soracağım, tek yıllık mı? |
Sevgili kılıç,tohumları almana çok sevindim güle güle büyü.
Benden de sana sevgiler selamlar. |
Sevgili adalet aplam,çok teşekkür ederim evet 4 kök hala duruyor geçen yıl çok donlar oldu.
Bir çok bitkimi kayıp ettim ama lisiler donlara dayandı baharda tekrar yeşerdi bende şaşırdım hiç ümidim yoktu ve bahçede hala aynı yerinde ellemedim. Üçüzler yıllık çok seviyorum şu an boyları 2m,oldu her baçede olması gereken bitkilerden biri. İnci çalısıda çok güzel bende çok. Sevgiler. |
Alıntı:
Bahçenizde keyifli ve sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. Bu sihirli gülleriniz ayrı bir güzeller maşallah. Bahçenizin hepsine maşallah diğer çiçeklerimiz alınmasınlar:p Sihirli güllerinizi nereden temin ettiniz? Bende bu aralar sihirli güllere merak saldım. Henüz araştırmadım ama çok güzel görüntüleri var. Sağlıcakla kalın. |
Hoş geldin sevgili sevgi,bahçemi beyenmene sevindim sihırbaz gülü mutlu kutludan aldım.
Sevgiler. |
beyaz inciler harika gözüküyor gül hatmi ve astere diyecek söz bulmakta insan zorlanıyor
|
Selahattin 67 bey, çok teşekkür ederim.
|
Sevgili sevim4, nasılsınız?
Güzel lalelerle başlayan ve nefis güllerinizin bulunduğu bahçenizi dolaşmak hep bana büyük keyif vermiştir. Elleriniz dert görmesin de bu güzellikleri bizlerle sık sık paylaşın. Sevgili arkadaşım, malina'nın şöyle bir mesajı vardı, sanırım gözünüzden kaçtı. Forumdaki bütün bahçe sahipleri bu soruları yanıtlayarak bahçe bilgilerine eklemek zorundalar. Sorular yanıtlanarak ilk mesaja eklenecek. Lütfen siz de tamamlar mısınız? (Arzu ederseniz size yardımcı olabilirim.) http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...leri/26881.htm Teşekkür ederim. Sevgiler. |
insan burda 1 bardak çay içse 10 yıl ömrü uzar hepsi muhteşem ama büyük emek verilmiş çok belli elleriinize sağlık arkadaşım .amatör bi işe hiç benzemiyo hepsi çok sağlıklı ve muhteşemler fiyatlarını bilmek lazım telefonla görüşmemiz mümkün olabilirse sevinirim. beni gün içinde ararsanız sevinirim çağrı atın ben size dönerim.Tekrar ellerinize sağlıkk :)) kolay gelsin sağlıklı ve bol çiçekli günler dilerim.telimi vermekte sakınca varmı bilemedim :((
|
beyaz inci çalınıza bayıldım ,çok güzel
|
Sevim hanımcığım, bu bahçeye bahar gelmedi mi, beş aydır yoksunuz :(
Hadi gelin de gösterin bize güzellikleri. |
Sevim abla bahçeni ve seni özledik umarım iyisindir.görüşmek üzere sevgiler.
|
Ben Kmaraş'ta yaşıyorum.Rüzgardan çiçek yetiştirmekte çok zorlanıyorum.Evinizin yeri uygun bir konumda demek ki.Katmerli hatmilerinize bayıldım.En kısa zamanda burada bir toplantı düzenlesek diye düşünüyorum.Tanışmış oluruz.Bu toplantılar için ne yapılır henüz bilmiyorum ama gerekli çalışmaları yapabilirim.Sevgi dolu bahçeleriniz olsun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025