![]() |
1 Eklenti(ler)
Dahli.
Eklenti 317606 |
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Bu ne kadar güzel bir bahçe... Emeğine , yüreğine sağlık...
|
2 Eklenti(ler)
Aslında daha önce, her iki rengide açmışlar! Ama ben o ara İstabul'da olduğum için fotoğraflarını çekememiştim.
Gecikmeli de olsa, gerçek bahçelerini ziyarete getirdim. Tekrar tekrar teşekkürler Sevim Hanım. Selam ve sevgilerimizle... Eklenti 318470 Eklenti 318471 |
Çok güzel abim senin elinden de bir başka güzel açmış.
Bu gül beni hep şaşırtıyor nasıl bir renge bürünüyor anlamadım onun için sihirbaz diyorlar galiba. |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 327031
Çeriler çok güzel oldu.:) Eklenti 327032 Eklenti 327033 Eklenti 327034 Eklenti 327035 |
2 Eklenti(ler)
|
Pasifloranın rengi çok güzelmiş Sevim'ciğim telgrata ayrı bir güzel maşallah:)
|
Bütün bitkileriniz çok güzel Sevim Hanım.
Pembe bir pasiflora, ben ilk defa görüyorum, çok beğendim... Maşallah... Latince tam adı nedir acaba? Tohumdan mı yetiştirdiniz? |
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sevgili sakdag, çarkı felek çiçeğini küçük fideyken satın aldım bunun beyezını kışın kayıp ettim. Latince ismi bu Passiflora Atropurpurea. |
5 Eklenti(ler)
Beyaz zıpcıktı açmaya başladı.
Eklenti 331661 Eklenti 331662 Eklenti 331663 Eklenti 331664 Eklenti 331665 |
3 Eklenti(ler)
Sabah sefası,
Eklenti 331666 sıklement sankı bana erken çiçek açtı gibi geldi.;) Eklenti 331667 Eklenti 331668 |
Bence de biraz erken açmışlar ama olsun çok güzeller Sevim'ciğim asterlerin tohumlarını toplarsan benim için ayırısan çok sevinirim:)
|
Sevim hanım 3 defa özel mesaj yazdım 3 defa yollamadı sanırım mesaj kutunuz dolu .
Sarı zıpcıktılar şu anda cicekte , uykuya yatsın size yollarım . yeşil ve beyaz telgıraftanda köklendiririm . Bahceniz her zamanki gibi muhteşem ;) |
Sevgili arkadaşım onlarda şaşırdılar zamanlarını:) asterlerin tohumunu tomlarım.
|
Çok teşekkür ederim sevgili iris mesaj kutusunu boşaltım uzun zamandır girmiyortum.
|
Sayın sevim4.
Bahçeniz de, sayfanız da, resimlerinizde çok çok hoş ve güzel. Kutluyorum sizi. Ancak, bahçe sayfası açan üyelerin yanıtlaması ön görülen: Bahçenin bulunduğu şehir, Bahçenin büyüklüğü, Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları, Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri, Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb), Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı?, Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz?, Başlangıçta tasarım yaptınız mı? Profesyonel yardım aldınız mı?, Bahçenin var olan durumunu gösterir, çizilmiş planı var mı? Varsa ekleyiniz, Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel), Bahçe için bir hayaliniz, idealiniz var mı?, Bahçede bulunan bitkilerin listesi (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler), Özellikle ilgilenip, yetiştirdiğiniz bitkiler var mı?, Üretim, çoğaltma yapıyor musunuz?, Bahçedeki su durumu ve sulama koşulları nasıl?, Bahçenizde yaptığınız hatalar oldu mu?, Zirai mücadele yapıyor musunuz? Hangi hastalık ve zararlılara karşı, hangi ilaçları kullanıyorsunuz?, Hangi tip gübre kullanıyorsunuz? Gibi konu başlıkları için bilgilendirmelere bulunmadığınız gördüm. Bu gibi durumlarda en azından ben, sanki karanlıkta bahçe gezer gibi bir his yaşıyorum. Saygılarımla. |
Sayın sevim4,
Çarkıfelek çiçeğinizin rengi bir harika! Acil çelik paylaşımı bekliyoruz!.. Saygılar, |
Tekdir
Sayın sevim4;
Farklı güzellikleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. |
Hoş geldiniz bahçeme mehmetckc,beğenmenize sevindim neden olmasın çelik.
Sevgili kamelyavadisi ben teşekkür ederim bahçemi ziyaretiniz için. |
Alıntı:
|
Sevgili yeni Gine,hoş geldin çok teşekkür ederim beğenin için.
Daha önce yazmıştım bilgilerini adı canpulla tohum dan yetiştirdim ilk yıl çiçek açmıyor ikinci yılında açıyor kışa da dayanıklı çok güzel herkese tavsiye ederim. Sevgiler. |
Campanulalar gerçekten çok çeşidi olan ve harika bitkiler. Sevim'ciğim gönderdiğin tohumlardan tatile çıkarken çimlenen fidelerden tek bir fide yaşatabildim şimdi kışı atlatıp çiçek açmasını bekliyorum. Çok teşekkürler arkadaşım:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçeşi baştan başaaa dolaştım, gezdim geldim... Gerçekten harikalar yaratmışsınız. Ellerinize emeğinize sağlık. Sayın Serdar Bey in sözlerine ben de katılıyorum. İlk mesajımda da söylemiş idim 'Herşey çok güzel; keşke biraz da bakımları ile bilgiler verse imişsiniz.' Bahçe gezerler için hem güzelliği, hem de faydalı bilgiler için daha iyi olurdu diye düşünüyorum. NACİZANE!..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025