![]() |
Kırk bir kere maşallah ne kadar güzelgüller o çiçekli bitkiler ellerine sağlık. fırça çalısının tamamını görmek mümkünmü acaba sevgiler.
|
Sayın sevim4 ne kadar güzel güller onlar öyle, 824 no'lu mesajdaki gül için diyecek birşey yok, tam anlamıyla harika birşey.Ellerinize sağlık, saygılar efendim....
|
Serkan bey,çok teşekkür ederim fırça çalısının remini çok çektim ama yüklemedi kabul etmedi.
Sn.yaylacı benim çok yok üç dört çeşit en çok olan kırmızı kül o da kokusuz ama görüntüsü güzel ben çok seviyorum beğenmenize sevindim. |
Sevim ablacım bahçen hep olduğu gibi harika. Güllerini kıskandığım 3 kişiden birisin :) Ellerinden öpüyorum.
|
Sevgili sevim hepsi çok güzel bence azmin ve sabrın zaferi içinde güzel günler geçir.
|
Sevim hanimcigim tekrar gezdim bahcenizi. Güzel bahceler aceleyle bakilmayi haketmiyor cünkü. Elinize saglik hersey cok renkli ve güzel. Benim daha ancak bir cesit clematisim acti, digerleri tomurcukta. Güller de öyle. Sizin tenekeleri görünce aklima Istanbul`da 6 teneke ortamcam vardi o geldi. Gölgeye tasiyacagim diye bütün yaz canim cikardi. Ama ne güzel acarlardi peynir tenekesinde. Bakkalimiz benim merakimi bildiginden peynir tenekelerini bana ayirirdi hep. Burda böyle hosluklar yok anilarda ve sizlerin bahcelerinde ancak... Seygiyle kalin.
|
Sevgili ciceksever70,hoşgeldin ne iyi ettin sabah saba moral verdin bana.
Kendi bahçem olmayınca bende çoğu çiçeklerimi tenekelere dikiyorum. Her saba iştima yapıyoruz asker gibi ordan oraya koşturup duruyoruz nere gölge nere güneş diye.İşe güce baktığımda yok ev halkı atacak yakında beni dışarı bende onlarla yatıp kalkacağım her halde.:) Sevgiler. |
Sevgili sevim hanım,yine doyamadım bahçenizde gezmeye,güller harika,daha doğrusu herşey muhteşem.Emeğinize sağlık,sevgiler.
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Hazaran rengine bayılıyorum.
Eklenti 303097 |
Sevim hanım beni evlat edinir misiniz. Ben de bu çiçeklerle yaşamak istiyorum.
|
Hemen kimliğinizi gönderin.:D
|
Bugün kahvemi sizin bahçede içtim. Çok keyfiliydi. Hangisini söylesem, lalelere bittim, clematislere bayıldım, asma gülü hayran hayran seyrettim. Elinize , yüreğinize sağlık. Sevginiz çiçeklerinize yansımış. Günleriniz güzel geçsin, sevgiler.
|
Canım hoş geldin çok güzel süpriz oldu benim için beğenmene sevindim.
Senin bahçe kadar olmasada şimdilik idare ediyoruz. |
Söylenebilecek bütün sözleri dostlar söylemiş, bana sadece yüreğine sağlık demek kalmış.
Sevgiler selamlar. |
Çiçekler çok bakımlı duruyor. Harika çiçekler ellerinize ve emeğinize sağlık.....Sevgiler..
|
Sayın Sevim4 bahçenizi ilk kez bu gün gezdim . Daha önce gezseymişim dedim , burada o kadar gezilecek bahçe var ki hangisini gezceğimi bilemiyorum . Herkes gibi bende kendimden geçtim inanın. Burnumda tüm çiçeklerin kokusu ayrı ayrı geldi ki ; bu muhteşem bir duyguydu çünkü çocukluk özlemlerimi yaşadım ... ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM .
|
Sn sevim4 bahçenizi gezerken ortadan ikiye ayrılmamak için kendimi zor tuttum. Çatlayabilirdim önce lalelere baka kalmışken ardından o tonda güllerle kalbimden vurdunuz desem yeridir. Clematislere zaten bir şey demiyorum yoksa yüreğime inecek ;)
Gönlünüz gibi bahçenizin de bu şenlikte devam etmesi dileğimle. Saygılarr |
Sevgili arkadaşlar çok çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Liliumun yerini yeğiştirmiştim pek beyenmeti gibi yerini:(
Eklenti 306269 Eklenti 306270 Bunun adını bilmiyorum zeki abinin hetiye tohumundan. İki yıl bekledik bu çiçekleri görmek için.:D |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Benim minişlerde iki sene sonra öyle açacak mı?:D:D Eklenti 306277 |
Sevim hanımcım bu canpula çiçeği tohum oluşturuyormu acaba
|
Alıntı:
Sağolsun aynısından banada vermişti. |
1 Eklenti(ler)
Pempe şekerim.
Eklenti 306280 |
Bitkinin gövdesi kocaman çiçeği küçücük ben yapraklarınıda çok seviyorum.
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Çok görküsüzmüyüm neyim ama dayanamıyorum ki;) bu güzellere.
Eklenti 306288 Eklenti 306289 Eklenti 306290 Eklenti 306291 Eklenti 306292 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025