![]() |
Laleler süperrr.
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Laleler senin bahçeyi çok seviyorlar anlaşılan:)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Bilmem.:)
|
Sevgili sevim4 , bahçeniz Lalezâr olmuş ,harika görünüyorlar ...Ellerinize sağlık...Ben sizinkaktüsünüzü saklıyorum, ama mavişler daha seralara gelmedi , mayıs gibi gelirler herhalde...ikisini size yollayacağım canım. mevsimi olmadığı için geç kaldım kusura bakmayınız....26 . sahifeye sonradan girdim.muhteşem ters lalenize ve sümbüllerede bayıldım... Ellerinize sağlık...Sevgiler ve selamlar....:))
|
Sevimciğim; maşallah laleler coşmuş. Benim senin bahçende merakla beklediğim; senin o güzel campalunaların. Tohum dağıtımına yetişememiştim. İnşallah bu yıl çok tohum verirler.
|
Sevgili Sevim hanım sümbüllerden sonra laleler çok güzel tablo gibi, resmi geçitte:) Armut'un çiçekleri, poz veren şebboylar, içim açıldı canım:) Ellerine sağlık.
|
Sayın Sevim hamın, bahçeniz yine cennet bahçesi gibi laleler sümbüller süper nazar değmesin maşallah....
|
Sevgili berrinb hanım, çok teşekkür ederim lalelere sümmüllere meraklıyıl çok seviyorum.
Seninde beyenmene sevindim. Sevgiler. |
Almiracım canpula bu yıl çok olmaz çünkü geçen yaz hemen hemen coğu açtı bu yıl tek tük olur sanırım.
|
Canım füsun hanım çok teşekkür ederim.
Sayın kirikkale41 çok teşekkür ederim. |
Sevim4 laleriniz çok güzel..
|
Sevgili Sevim hanım,bahçeniz yine muhteşem,bir kez daha hayran kaldım elinize emeğinize sağlık.Sevgiler.
|
2 Eklenti(ler)
Sevim Hanım;
Benim için çok değerli olan armağanlarınızı bugün ikindi üzeri aldım. Çok ama çok mutlu oldum. Eşimi telefonla arayıp selamınızıda ilettim. Zira o henüz İstanbul' da. Memnuniyetini ve selamlarını iletti. Her ne kadar kargoda çiçeklerinin yaprakları dökülmüş, ikinci gülde var olan tomurcuk kırılmışsada, genel olarak son derece sağlıklı bir biçimde elime geçtiler. Hemen yerlerine diktim. Tekrar teşekkür ediyor, birazcık erkende olsa Anneler gününüzü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum.:) Tüm ailenize saygılarımla... Eklenti 294830 Eklenti 294831 |
Orhan abim çok sevindim, çiçek nasıl olsa tekrar açar.
Gövdesinde hasar yoksa diyer gülde sari kırmızı gül oda sevgili eşinize. Sevgiler. |
Sevimciğim; sarı-kırmızı gül günün anlam ve önemine ne güzel de denk gelmiş. Orhan Bey güle güle büyütsün.;)
|
Evet almiracım zaten kalata saray gülü.:p
|
Sevim Hanım, kargonu bu gün yolladım. Umarım hasarsız eline geçer. Güle güle büyüsünler...
|
Sevgili arkadaşım, biliyorum clematislerin açtı. Hadi ama görüntüler lütfen;)
|
5 Eklenti(ler)
Fotoraf makinasında yüklü olan resimleri ekleyelim bahçemize.
LALELER. Eklenti 297949 Eklenti 297950 Eklenti 297951 Eklenti 297952 Haseki küpesi. Eklenti 297953 |
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili arkadaşım lale ve gül cenneti bahçen maşallah:)
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda benim clematislerim.
Eklenti 298004 Eklenti 298006 Eklenti 298007 Eklenti 298005 Eklenti 298008 |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 298021
Bunu çekmek için merdiven dayadım :)çiçekler yukarıya bakıyordu. Eklenti 298018 Eklenti 298019 Eklenti 298020 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025