![]() |
Sevgili adalet hanım, çok haklısınız buraya çok emek ediyorum ama hiç kendini görsetmiyor.
Buranın taşını toplamakla bitiremedim beni çok yorsada mutluda ediyor bir tohumun çimlendiğini görünce çok mutlu oluyorum. Sevgiler. |
Güne bakancım,ikiside aynı gül küçük çelikten büyüttüğüm diyeride anaç gül her nenge bürünüyor.
Sevgili zenfree,bu gülü çok seviyorum kış yaz açıyor. |
Cemom ben onları çok seviyorum,keşke toprağı güzel bir bahçem olsaydı onları.
Baş köşeye dikerdim. |
Alıntı:
Mevsim kış olmasına rağmen bitkileriniz oradan buradan göz kırpıyor güzellikleri ile. Benim bahçemde hiç bir şey kalmadı. Toprağın biraz taşlı olması bitkilerin nefes alması açısından faydalı bile, baharda el çapaları ile bir çapa yaptırabilirseniz bitkilerinizi yerleştirmeniz daha kolay olacaktır. Sevgilerimle. |
Teşekkür ederim adalet hanım,eşime rica ediyorum sağolsun yapıyor çapalamayı.:)
Sevgiler. |
Sevim hanım merhaba,Adalet hanıma katılıyorum kendinize haksızlık etmeyin lütfen.Üzerinizden kış rehaveti bir kalksın.Bizleri o güzel renklerden mahrum etmeyeceğinize eminim,sevgiyle kalın.
|
Çok teşekkür ederim sevgili berçin.İnşallah bahar gelirse yine duramam birşeyler yaparım.
|
Sevgili Sevimcim yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile Selam ve sevgiler ;)
|
Canım perış,çok teşekkür ederim seninde yeni yılınn kutlu olsun.
|
Sevgili arkadaşım sağlıklı, mutlu yıllar:) Sevgiler.
|
Sevim'ciğim yeni yılınızı kutlar mutluluk,huzur ve sağlık dilerim:)
|
Sevim'ciğim yeni yılını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim. Sevgilerimle..
|
Sevim Hanım mutlu yıllar
|
Sevim hanım, mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim..
|
Sevgili sevim4 size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.
|
Sevgili arkadaşlar çok teşekkür ederim sizede mutlu yıllar yüce rapbim hepimize sağlık sıhat huzur bol rızık nasıp ettin.
Sevgiler. |
mutlu yıllar sağlık mutluluk sizinle olsun.
|
sevim hanım; mutlu yılar.
|
Sevim hanım,sağlıklı huzurlu nice senelere inşallah ailenizle birlikte,pc de sorun olduğundan geç yazıyorum.Sevgiler.
|
Çok teşekkürler handancım.
|
Sayın Sevim Hanım,
Bu sabah bahçenizi gezmeye başladım, gez gez bitmedi tam 4 saattir behçenizdeydim. Gerçekten bitki doğa hayranı oldugunuz adeta tüm bitkilerinize yansımış. Hepsi coşkulu ve çok hoş görünüyorlar. Bu bahçede kediler çok mutlu olur. Hatta size birtanede bekçilik yapması için köpek lazım bana göre. Bitki ve çiçeklerin bir yandında sevimli hayvanların olması ayrı bir güzellik katıyor.. Ellerinize yüreğinize saglık. Sadece bahçenizin genel görüntüsüne hiç rastlayamadım. Şöyle kuşbakışı bir resim olsaydı güzel olmazmıydı ? Bu baharda umarım eklersiniz;)) Kışı hasarsız atlatmanızı diliyorum. Çabuk yaz gelsin bahçenizi ve güzel çiçeklerinizi özleyeceğim. Sağlık dolu günler ve başarılarınızın devamını diliyorum Selam ve sevgilerle Asu |
Sevgili manolya hoşgeldiniz bahçeme o güzel görüntüler baharda ve yazda kaldı.
Kedilerimi kayıp ettim kedilerden sonra kendi ayağıyla gelen şirinmi şirin adı gibi köpeğimiz oldu şimdi bizimle. Şu son zamanlarda hiç hevesim kalmadı bahçeyle ilgili bitkilerimi görünce çünkü hepisi dondu baharda göreceğiz hengileri kalmış. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Kar maceramızdan bir kaç kare...
Eklenti 266185 Eklenti 266186 Eklenti 266187 Eklenti 266188 Eklenti 266189 |
5 Eklenti(ler)
Şirin nasılda mutlu kardan oda bizimle oynadı.
Eklenti 266191 Eklenti 266192 Eklenti 266193 Eklenti 266194 Şirinin ayakları donunca hemen eve koşuyor. Eklenti 266195 |
Sevim abla birgün sizin eve baskın yapabilirim bu çiçekleri nasıl yetiştiriyorsunuz hayret ben üç dört saksı çiçeği zor idare ediyorum dahada halime bakmayıp hala çiçek toplamaya çalışıyorum anladığım kadarıyla aynı zamanda kedi ve köpeğinizde var sizin kar manzarası bizimkinden güzelmiş biz cadde üzerindeyiz malesef , trafiğe kar dayanmadı.
|
Sevgili sevim kar manzarasına bayıldım kardan adamda pek güzel şirinde pek keyifli görünüyor maşallah sevgiler selamlar ;)
|
Karın tadını çıkarmışsınız, ne güzel. Şirin de çok şirin gerçekten, ayacıkları mı üşümüş onun kıyamam.
|
Sevgili çuha,hoş geldin bahçeme çok sevindim canım benim buyur gel beklerim çok da butlu olurum.Şu an hiç bir şey yok bahçede dersin o güzel bahçe nerde diye bu yıl yaparmıyım bilmem son dondan dolayı kırıldım sanki.
Sevgiler. |
ben en sn böyle karı 4 yıl önce görmüştüm sizin resimlere bakınca onları hatırladım şirin çok şirin olmuş
|
Sevgili periş,çok güzeldi kar tüm aile çok sevindik tabi şirinde.
Sevgili bandalinci,çok güzeldi kar şirinde çok eylendi patileri üşüyünce içeri girmek isdedi. Hava bugün de çok soğuk firtina var. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025