![]() |
Sn. sevim hanım alacalı sütlegen den çelik zamanı gelince benim için bundan çelik alırmısınız mümkünse. Digerleri ile zamanı gelince gelir.
Teşekkurler. |
Kardeş bahçeyi dolaştım çok mutlu oldum,arkadaşların övgü dolu sözlerine katılıyorum ve temennim en kısa zamanda kendi bahçenizi oluşturursunuz, bitkiler harika,fotoğraflar harika,anlatım esprili ve çok içten,işte bu yüzden ben diyorum ki;Sevim4 ''HOCAM''ellerinize emeklerinize sağlık biz de Sizi çok seviyoruz:)
|
Sevgili yücel hocam kardeşim,hoş geldin senden övgü dolu zözler duymak beni çok mutlu etti bu sözlere layık olmaya çalışacağım.
Benim hoca olabilmem için çooooook yol katletmem gerek ben sadece cırağım. Ben sadece kendimi tatmin edebilmek için küçük küçük bir şeyler yapıyorum senin gibi çok deyerli kardeşlerin arkadaşların desdekleriyle. Bende sizleri çok seviyorum iyiki varsınız. |
Alıntı:
Hayırlı kandiller canım benim. Kadir gecen mübarek olsun. |
Rica ederim akadaşım seninde kandilin bübarek olsun.
|
Sayın sevim4 bahçenizi baştan sona kadar bir çırpıda gezdim. İnanın sabah sabah çok iyi geldi. Hepsi birbirinden güzeller. Ellerinize ve gönlünüze sağlık. Yalnız o laleleriniz epeyce var soğanlarını paylaşırsanız ilk ben istiyorum. Güllere ne demeli muhteşemler. Güzel günlerde bahçenizde güle güle oturun. Saygılar.
|
sevim hanım bahçeniz çok güzel inanın vuruldum böyle görünce çok imreniyorum güle güle oturun.
|
Sn.cuha hoş geldiniz çok teşekkür ederim daha güzelleri sin olsun inşallah.
|
Sevgili arkadaşım, yeni görüntü zamanı gelmiş. Clematislerden kurtulan oldu mu?
|
Sevgili lir üç clematisimi kayıp ettim iki taneside can çekişiyor tüm yaprakları kurudu.
Bu ara fırsatım olmadı resim eklemeye hastane ev arası mekik dokuyorum. En yakın zamanda eklerim fırsat bulur bulmaz. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Clematis Armandii, justa, ashva, the president yola çıktı. Montanayı unuttum. Sözüm söz diğerleri ile yollarım. Çok öptüm.
|
Alıntı:
|
Can dost yüreyin o kadar güzelki bu güzelliği bizlerede yansıtıyorsun.
Seni kocaman öptüm sevgiler.;) |
Ne zamandır bahçeleri dolaşamamıştım. Emeklerine, yüreğine sağlık sevim hanımcım. Bahçen çok güzel.:)
|
Sevim hanım naturel bahcenizi özledik .yeni resimler lütfen .Klamatisler bendede yaprak kurutuyor her yıl icime korku salıyor .
|
Sevim hanım hoş geldin,çok teşekkür ederim sağlık olmazsa hiç bir şey olmuyor.
Sevgili periş benim bahçede pek birşey kalmadı olanlardan cekekıp eklerim. Sevgiler. |
Sevgili sevim4, uzun zaman olmuş bahçeni gezmeyeli.İstanbul kışa giriyorken içim açıldı.Sevgi ve emeğin sonucu bunlar,ellerine sağlık.
|
Sevgili Dansel çok teşekkür ederim bende uzun zamandır resim eklemedim işlerden fırsat bulup.
|
sevim4 HANIM BAHÇENİZİ BİR ÇIRPIDA GEZDİM GERÇEKTEN GÜZEL ESPİRİLERİNİZLE İYİ BİR ÇALIŞMA OLMUŞ
|
Sevgili arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun diyorum. Önemli bir şey yoktur umarım.
Sözünü verdiğim tohumları bugün normal posta ile gönderdim. Açtıklarını sağlıkla görmen dileklerimle... Sevgiler... |
Sevim hanım merhaba,bahçenizi ancak gezmek nasip oldu. Bugün ofiste ağaçlar da gezinirken, ne zamandır aklımda olan bahçenize uğradım ama gezi yarım kalmıştı. Evdeki işleri halleder etmez tekrar geri döndüm, ne diyeceğimi bilemiyorum cennet bahçesi sanki. Sizi büyük bir içtenlikle tebrik ediyor ve bu geziyi bu kadar ertelediğim için kendime kızıyorum. Ne kadar çok çeşit bu böyle maşallah, bir çok kareye tekrar tekrar geri döndüm nutkum tutuldu bu güzellikler karşısında. Elleriniz dert görmesin, kırkbin kere maşallah diyorum. Artık kovsanız da çıkmam ben bu bahçeden sağlıcakla kalın sevgiler.
|
Sevgili SDurul,çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
|
Sevgili perçin,hoş geldin sefalar getirdin bahçemi gezdiğine mutlu oldum.
Bende imkanlarim el verdiğince bir şeyler yapmaya calışıyorum bu bitki sevdasi böyle bir sevda bulaştım gitmek bilmiyor. Aksine gün geçtikce artıyor. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Bahçeye uzun zamandır fotoraf eklemedi.
Pekte bir şey kalmadı ama güllerden acanlar var eklemek isdedim. Eklenti 259213 Eklenti 259214 Eklenti 259215 Eklenti 259216 Kaktüs. Eklenti 259217 |
4 Eklenti(ler)
|
Alkışlıyorum sevgili Sevim hanım, şu taşlı tarlayı cennete çevirdiniz valla.
İçinizdeki bitki aşkı hiç sönmesin. |
Güllerin rengi nefis Sevim'ciğim bunlar bile yeter:)
|
Aralık ayında sanki bahar görüntüleri. Çok güzel.:)
|
Güllerin yaprakları ne kadar canlı. Benimkilerde yaprak kalmadı:)
Güller, senin onları sevdiğini biliyor. Ellerine kollarına sağlık senin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025