![]() |
5 Eklenti(ler)
Görgüsüzün lisantusu olmuş dömüş dönmüş fotarafını çekmiş:D
Eklenti 239632 Eklenti 239633 Eklenti 239634 Eklenti 239636 |
estağfurullah ne görgüsüzlüğü sevim hanım,benim olsa akşama kadar yanında otururdum;)
|
Sevgili Sevim çok güzeller sevgili Yağmur 'a katılıyorum bende başında otururdum bu güzellikleri seyretmeye doyum olmaz ellerinize sağlık...
|
Ama o lisiler fotoğraflanmayacak gibi değil ki? Ellerine sağlık. Çok güzeller.
|
Bahçem olsa ilk ekeceğim çiçeklerden lisiler :) Belki seneye saksıyada olabilir :D Sevim abla çok güzeller özellikle mor olanlara bayılıyorum.
|
Sevgili Arkadaşım,
tüm kalbimle en kısa zamanda hayaline kavuşmanı dilerim. Bu nasıl bir sevgidir ki, lojmanın bahçesine maddi , manevi bu kadar emek vermek. Bu sevgi nasıl ifade edilebilir. Yıllarca çok büyük bahçesi olan apartman dairesinde oturdum. Tek bir gün, tek bir bitki alıp bahçeye dikmedim. Toprağına eğilip dokunmadım. Üstelik ev sahibiyken. Sizi tüm kalbimle kutluyorum. Yıllardır süren istek ve azminizin sonuçlarını bu sene almaya başladınız. Hepimizi hem çok şaşırttınız hem çok mutlu ettiniz. Tertemiz yüreğinizi, sadeliğinizi, içtenliğinizi ve tatlı yazışmalarınızı çok seviyorum. Sana öyle tohumlar yollıyacağımki, seni seneye çok mutlu edecek. Sağlıcakla... |
Sevgili yağmur çok teşekkür ederim bütün zamanımı çiçeklerle geçirmek istiyorum çok seviyorum.
Sevgili periş çok teşekkür ederim daha güzlleri senin olur inşallah arkadaşım. Benım sevgili orhan abim,sizlerin desdeği bana güç veriyor sizlerin katkısı asınsanamaz. Sizleri çok seviyorum. Sevgiler. |
Sevgili dudicim çok güzeller saksıyada dikebilirsin senin balkonuna çok yakışacak göreceksin.
Herkesin bahçesinde balkonunda olması gereken nadide bitkilerden birtanesi. |
Benim canım arkadaşım sevgili lir, beni okadar duygulandırdınki bu güzel sözlerine layık olmaya çalişacağım.
Senin yüreyinde okadar güzelki insanları ayırt etmeden sevdiğin için bende seni çok seviyorum. Allahım hergün şükrediyorum bana bu güzlelikleri bahşediği için. Keşke imkanım olsada daha fazlasını yapabilsem. Seni öpüyorum. Sevgiler. |
Arkadaşım, sevgili lir'e katılıyorum. Ve ben de azminize ve samimiyetinize hayranım. Nasıl olsa bir gün bırakıp gideceğim demeden, yaşadığınız yerin bahçesine maddi manevi emek verdiğiniz ve sonunda emeklerinizin karşılığını almaya başladığınız için sizi kutluyorum. Nasıl olsa hepimiz bir gün, terk-i diyar etmeyecek miyiz?
Lisileriniz çok güzeller, bu arada. Sevgiler... |
Epeydir bahçelere girememiştim Sevim'ciğim, bahçen çiçeklerin çok güzel, şekerpare tabağını görünce yutkunmaktan kendimi alamadım. Ellerine sağlık her şey çok güzel.
|
Sevgili SDurul,çok teşekkür ederim bizlerde emanet deyilmiyiz bu alemde herşey yaratanın.
Sevgili fatoş hanım,hoş geldin uzun zamandır yoktunuz?şeker pareyi hep birlikte yiyelim diye ikram etim afiyet olsun. |
Sevim hanım lisantuslar çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık,siz bu fotoğrafları çekmeye devam edinki bizler bu güzelliklerden mahrum kalmayalım sevgiler..
|
Sevgili iremsıla,çok teşekkür ederim.
|
Keşke benimde lisantusum olaydı da belediye hopörlöründen hergün lisantusum açtı diye yayın yaptıraydım...
|
Hopörlörden anos edcek kadar oldu fatma hanım.
İnşallah sizin daha güzelleri olur. |
5 Eklenti(ler)
Nihayet cirinum da açti iki yıl bekledik Bu bir hata önçeki tomurcuk hali.:)
Eklenti 240971 Beyaz sardunya tekrar açmaya başladı. Eklenti 240972 Eklenti 240973 Aaaaa vallahı unuttum ismini dilimin ucunda ama.:p Eklenti 240974 Petünya kurur gibi oldu ama tekrar canlandı Eklenti 240975 |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Buda az önce cektiğim görüntüler.
Çok nazlandı ama beklemeye deydi . Eklenti 240981 Eklenti 240982 Eklenti 240983 |
Eh nazlanmayı da haketmiş..
|
Sevgili Sevim4 bahçeniz muhteşem görünüyor. Lisiler br başka güzel. Bahçemde çeşit tamam diyorum. Sizin bahçeleri görünce çeşit sürekli artıyor. Şimdi de lisilere merak saldım. Benim de lisilerim olmalı artık. Çok güzel görünüyorlar. Güzel günler geçirmen diğleğiyle. Ellerin dert görmesin. sağlıcakla kalın.
|
Crinium ş:pahane
|
Clematis Ashvan tomurcukta, artık yollıyabilirim. Minik lale çiçekli clematis çalısından istiyorsan ondan da alıp yollıyabilirim. Clematis sayfasında resmi vardı. Çok öptüm. Aaa unutmadan sana sukkulent suprizimde var.
|
sayın sevim4,
dün akşam bahçenize uğradım, yanımda ekmeğim ve tuzumla beraber. o güzelim bahçenizi gezerken bulduğum domateslerden de bir güzel yedim. inanın bahçenizde karnım doydu. emeğinize ve bahçenize sağlık. saygılar |
Sevgili gülse hoş geldin bahçeme çok teşekkür ederin güzel dileklerin için.
Lisilerle geçen yıl tanıştım ama beceremedim büyütmeyi bu yıl bukadar yapabildim. Seninde olur inşallah çok güzeller çünkü. |
Canım hoş geldin çok sevindim clematislere.Cirinum çok güzel iki yil bekledik.
Özelden arararım seni sevgiler |
Sayın mavikartal5, hoş geldin çok sevindim bahçemi gezmenize hafiyet olsun.
Tomateslerden ben tohum almıyorum dibine düşenler kalecek yıla kendiliğinden çikıyorlar. |
Güzel arkadaşım sütleğenin tohum tutarsa bir iki tane bana ayırır mısın? Oldum bittim çok severim bu çiçeği. Yetiştirmek nasip olmadı.
|
Sayın sevim4,bahçeniz yine harika, çiçeklerinizin hepsi birbirinde güzeller ellerinize sağlık.Bahçenizdeki sihirbaz gül çok ama çok hoşuma gidiyorduki anlatamam memlekete yola çıktığımız gün son bir daha seraya uğradık birde ne görsem sizin sihirbaz gülden almadan dururmuyum hiç...Saygılarımla....
|
Sevgili günüm,tuhum oluşsun seve seve gönderirim.
Sayın kirikkale41,hoş geldiniz bahçebme çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Sihirbaz gül çok güzel sürekli açıyor sizinde olmasına sevindim güle güle büyütün. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025