![]() |
Sevgili Sevim hanım, geçen seneyi hatırlıyorum da, ne büyük değişim ve gelişim, tebrik ediyorum canım seni.
Liliumların, clematislerin, güllerin ve diğerleri hepsi de harika. Nihayet hayal ettiğin bahçene kavuştun değil mi :) Ama biliyorsun, insan hep daha fazlasını başarmak istiyor, şimdi sırada neler var bakalım :) |
Ay kımler gelmiş bahçeme sevgili adalet hanım hoş geldin.
Seni bahçemde görmek beni öyle mutlu ettiki. Sizler bizlere örnek oluyorsunuz sizlerin yolunu takıp etmek mutluluk verici. Sizlerin yaptığı güzel şeylerin birini becere bildiysem ne mutlu bana. Hep hayalim bahçeli bir evim olasını istiyorum rapbimden ozaman kendimi düşünemiyorum. Övgüleriniz için çok teşekkür ederim. Saygı sevgiler. |
sevim hanım gerçekten lilyumlarınız çok güzel görünüyorlar
545. mesajda ki çiçekler tutku meyvesine mi ait tam kestiremedim sihirbaz gülleriniz bir başka zaten her şey gönlünüzce olması dileği ile kendinize ve bahçenize iyi bakın :D |
Sevim hanım harikalar :eek:,güllerin bakımını nasıl yapıyorsunuz?gübre veriyor musunuz?çan çiçeklerinin güzelliği nedir öyle maşallah:D
Allahım bende bahçeli bir ev istiyorum hayırlısından:p |
Hoş geldin yamurcum,benimde henüz evim yok.
Ben lojmanda oturuyorum burası bize ayıt bölüm yağni evin önü bende bahçe hevesimi bir nepze burda gideriyorum. İnşallah bizlerinde bahçeli evi olur. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Güllere çiflik güpresi kullanıyorum başka hiç bir şey yapmıyorum. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Dadura akşam açmaya başladı,bende yadana kadar açışını gözetledim.
Mor diye beklerken sarı açtı çok güzel kökusu var. Eklenti 235366 Eklenti 235367 Araya bir ptırçık girmiş yere düşen hatmi. Eklenti 235368 Eklenti 235369 Eklenti 235370 |
Sevgili Sevim harika görünüyor... Maşallah.
|
Sevgili sevim4 bahçenizi dolaşırken bayılmamak için beyaz zambakları ve datula ları kokladım....Cennet olmuş cennet...Ne kadar güzel bir çok çeşidi ,bu kadar sıhhatli şekilde yetiştirmek...Vallahi tebrikler arkadaşım..Gözüm gönlüm bayram etti...Ellerinize sağlık..Çan çiçekleri ,zambaklar liliumlar,clematisler,çarkıfelekleriniz harikaydı. Çarkıfeleğin bembesinin tohumunu bu sene diktiğim halde çıkmadı..Siz tohumdan mı ürettiniz....Hatmileriniz ömre bedel olmuş.Katmerli bembe ve beyazına bayıldım.Pembe bende var ama sizinkinin formları çok değişik ve güzel...Latinlerde çok sıhhatli ağaca sarılmışlar gibi geldi. Gölgede mi duruyorlar......Datulaları ben 20 sene evvel Ayvalık da yol kıyılarından tohumlarını toplayıp bahçede 9 l0 sene kadar hep vardılar ama tek katlıydılar...Çok yer kapladılar diyerek söktüm...Şimdi yeniden üretiyorum.Bu sene Zengarden den aldığım mor datula çıkmadı.Seneye tekrar deneyeceğim...Bahçenizde harikalar yaratmışsınız ..keyifli günler dileği ile selamlar ve sevgiler size ve K.Maraş'a ..............bbb...
|
Sevgili berrinb hanım hoş geldiniz benım küçük bahçeme.
Güzel övgülerin için çok teşekkür ederim.Liliiumları,çok seviyorum çarkı felek çiçeğini mavi olanını tohumdan yetiştirdim mor ve beyazı fide olarak aldım beyaz çok az açtı çiçeğini. Mor olan sürekli açıyor. Çan çiçeğini ve katmerli hatmileri tohumdan yetiştirdim..dadurayı da mor diye ektim sarı çıktı. Latinler arsız oluyor her yıl asmanın dibine ekerim asmaya sararım. Sevgiler. |
Bu ne güzel bahçe. Bayıldım.
Aldıklarını, gönderilenleri hiç ziyan etmeden ne güzel yetiştirmişsin. Verdiğin sevgiyi, emeği fazlasıyla geri vermişler sana. Canım arkaşım benim. Çok daha güzellerin olsun inşallah. |
Sevgili arkadaşım günüm hanımcım,hoşgeldin seni burda görmek çok güzel çok mutlu oldum.
Ben sizlerden feyz alıyorum Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Bahçeden karışık renkler.
Eklenti 238325 Eklenti 238326 Eklenti 238327 Eklenti 238328 Eklenti 238329 |
5 Eklenti(ler)
Yavru sihirbaz gülde açtı çok tatlı.
Eklenti 238500 Almazmısınız?çayın yanında şeker pare Eklenti 238502 Pempe kaza bilanka tatsiz açtı sıcaklardan galiba. Eklenti 238503 Maşallah bu güle hayran kalmamak mümkünmü. Eklenti 238504 |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 238508
Bazı sardunyalar açmaya devam ediyorlar. Eklenti 238509 Eklenti 238510 Eklenti 238511 |
Sevgili sevim4, bahçe iyice şenlenmiş. Sihirbaz gülün maşallahı var. Sardunyalar da öyle. Sardunyalar saksıda mı, toprakta mı? Topraktaysa kışın nasıl bir önlem alıyorsunuz?
Bu arada şekerpare çok güzel görünüyor. Afiyet olsun, ellerinize sağlık. |
Sevgili SDurul, çok teşekkür ederim sardunya saksıda bahçede olan var bir kök.
Kışı dışarda geşirdi hiç bir şey olmadı saksıda olanlarıda davuk kömesine almıştım.;) Malesef yer olmayınca.:( Sihir baz gülümü çok seviyorum beni çok mutlu ediyor.:D Sevgiler. |
Şekerpare için teşekkürler.Yedim gayet güzeldi .Elinize sağlık :)))
|
Sevgili Sevim hanım,bahçeniz ne kadar renkli ne kadar canlı olmuş.Bütün çiçekler birbiriyle yarışıyor adeta.Sihirbaz gülünüzde tüm güzelleğini sergilemiş.Şeker parenizde.
|
Çok teşekkür ederim sevgili arkadaşım.
|
Sevgili Sevim sihirbaz güller sardunyalar bir harika şekerpareye bayıldım ellerinize sağlık herşey çok güzel maşallah...
|
Sihirbaz güllün ve bir tatlı delisi olarak şekerpare harika görünüyor arkadaşım:)
|
Sevim Hanım;
Sizin datura açalı epeyce olmuş. Bizimkiler, çiçeklenmeyi bırak, daha boyları 25-30 cm. ancak oldu. Ama hızlı büyüyorlar. Ağustos sonuna kadar mutlaka çiçeklenirler. Fakat tohum alma dönemi kışa sarkıyor işte.:( Karanfiller ne güzel kokuyordur! Biz iki taraflı olduğumuz için yaşatamıyoruz. Malum, susuzluğa tahammülü yok. Sihirbazlar enfes açmışlar. Şekerpareyi çok severim. Geçtiğimiz günlerde ziyaretimize gelen konuklarımız getirmişlerdi. Benim diyabetimi kontrol altında tutabilmem için, az yemem gerkiyor ama çaktırmadan fazlaca yedim o gün. Arada kaçamak oluyor böyle.;) Selam ve sevgilerimle. |
Sevgili orhan abi,sizin gönderdiğiniz tadura tohumu mor beklerken sarı açtı.
Diyer daduralar daha küçük sizin dediğiniz gibi bakalim nezaman müyüp açacaklar. Sihirbazlar beni en mutlu eden çiçeklerimden biri. Karanfili çok seviyorum kokusu muhteşem. Şeker pareyi uzun zamandır yamadım insanın ramazanda şekerli şeyler istiyor canı. Sağlığına dıkkat et abim salık olmassa hiç bir şey olmaz. Hayırlı ramazanlar. Salıkla kal. |
Sevgili periş çok teşekkür ederim.
Sevgili güne bakan sıkta olmasa yinede şekerli şeyler yapıyoruz arada. |
Bir haftadır bahçeleri gezemedim şimdi vakit bulunca akşam gezintisine çıktım. Maşallah epeyce güzelliklerle karşılaştım. Daturanın rengi çok güzel sihirbaz gülü pek alımlı duruyor. Şekerpare tabağını izninizle alıp diğer bahçelere geçeyim. Selamlar...
|
Fatma hanım hoş geldiniz.çok teşekkür ederim şeker pare tabağı sizindir afiyet olsun.
|
sevim hanımsahuru beklerken sizin bahçenize bir gireyim dedim.ne muhteşem güzellikler oluşturmuşsunuz maaşallah.allah nazarlardan saklasın.ellerinize sağlık.ben aranıza yeni katıldım keşke daha önce katılmak nasip olsaymış.çok şey kaçırmışım.neyse zararın neresinden dönersen kardır demişler.sizlerden öğrenecek okadar çok şey varki....sevgiler .
|
Dağçiçeği,bahçeme aramıza hoş geldin güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
Ben henüz yolun başındayım. Ustalarımızdan feyz ala ala ilerleyeceyiz hep birlikte. Sevgiler. |
Sevim hanım gecen yıl zengerdandan sarı daturanın tohumlarından alıp cıkartamamıştım :( sizden sarı datura tohum yaparsa rica edebilirmiyim **** tohum tutarda ekerseniz ufak bir kök rica edebilirmiyim
|
Lisantuslar da açtı.
Eklenti 239624 Eklenti 239625 Çan çiçeği açmaya devam ediyor... Eklenti 239626 Lisantuslara devam. Eklenti 239627 Eklenti 239628 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025