![]() |
Sevim Hanım hatmileriniz coşmuş, hele katmerli olanlar bir başka güzel.
Benim clematisim daha 3 çiçek biraraya getiremedi. Siz çabalarınızın sonucunu görmüşsünüz çok güzel gidiyor clematisiniz. |
çok güzeller
|
Sevgili vildan hanım,çok teşekkür ederim ama sizin clematisin rengi muhteşem.
|
Çok teşekkür ederim sevil hanım.
|
Hepsi çok güzel maşallah. Katmer gülhatmilere bayıldım. Hem renkleri, hem görüntüleri muhteşem. Clematislerde çok güzel olmuş. Benimkinde henüz gonca yok . Bu sene açmayacak galiba.
|
Sayende, birde hatmi dikeceğim bahceye. Bu katmerliler ne canım ya:))
Küpelerin keyfini sür. Çiçekler gecsin, daha pek çok çelik yollarım canım. |
sevim hanım
açılış sayfanızdaki laleler harika bahçemizin bir kısmını sadece çiçeklere ayırmayı düşünüyoruz kuyuyu açtırmak şimdiki hedefimiz |
Arkadaşım senin canın sağolsun açmayanlarda var onlar ne renk açaçaklar merak ediyorum.
|
Sayın ayhan219,hoş geldiniz çok teşekkür ederim sizin bahçeniz daha güzel olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçe turumuza kaldığımız yerden devam.
Buda son açanlardan kokulu çok sevindim...:D Eklenti 229818 Fatoş hanım çok teşekkür ederim bu güzel için. Eklenti 229819 Çelik küpeler yavaş yavaş açıyorlar. Eklenti 229820 Eklenti 229821 Dudi pempe açtı seninki ne renk? Eklenti 229822 |
Cüce diye aldığınız hatmigüllerin katmerli olanları çok hoşuma gitti.
Silivri'deki yazlığımızda vardı hatmigüller ama Manyas'da yok. Katmerli olanlarından buraya da ekeyim, duvar kenarında boylu boyly güzel dururlar. Bahçenizin güzelliklerini doya doya, keyifle tadını çıkartın inşallah. |
Sevim hanım elinize sağlık hepsi birbirinden güzel Maaşallah özellikle katmerli hatmi ve çan çiçekleriniz çok ilgi çekici. Çan çiçekleri sarmaşık türümü oluyordu acaba ve çiçeklenmesi kaç ay sürüyor acaba. Çok yıllıklarmı?
Hatminin kısa boylusu gerçekte varmı acaba? Varsada nasıl güvenip alalım sizinki kısa diye aldığınız uzun çıkmış şimdi biraz tohum paketlerine güven konusunda sıkıntılandım. Sevdiklerinizle uzun yıllar tadını çıkarırsınız umarım. Ayrıca haseki küpeleri de nefismiş ne çok açmışlar acaba çiçekleri ne kadar açık kalıyor ben gölgeye haseki küpesi düşünüyorum da. |
Sevim hanım küpeler harika...
|
Sevgili güler hanım,hoş geldiniz bizi sevindirdiniz.
Evet hatmiler uzadı uzunda olsalar güler hanım çok hoş tohum keseleri tam oluşsun seve seve. Sizin bahçede daha güzel duracağından eminim. Sevgiler. |
Sevgili Canannuman,hoş geldin çok teşekkür ederim çan çiçekleri sarmaşık deyil çok yillık.
Ben tohumdan yetiştirdim bu yıl ikinçi yılı bende terettüt emiştim açmazlar diye bu yıl açtılar beni utandırdılar. Hatmilerde dediğim gibi cüce diye almiştım yurt dışından toplu siparişten büyüdüler böylede güzel. Tohumlar oluşsun sitede dağıtmayı düşünüyorum isteyenlere. |
Liliumlar çok güzel birde çiçek ömürleri uzun olsa ne güzel olacak. Bu sene yer darlığından liliumları toprağa değilde saksılara diktim, henüz hareket yok bu sene sanırım bu güzellikleri yaşayamayacağız.
Sağlık içinde, bahçenizde keyifli günler geçirmenizi temenni ederim. |
Katmerli hatmi çok güzel bende tohum getirdim ama geç olduğundan ekmedim . Hatmileri iyiki cüce almışsınız acaba boylu alsaydınız kaç metre olurdu.
|
5 Eklenti(ler)
Lilium bu sabah ki hali...
Eklenti 231444 Eklenti 231445 Beyaz kılayyörde açtı. Eklenti 231446 Eklenti 231447 Eklenti 231448 |
1 Eklenti(ler)
Sevgili orhan abinin,göndermiş olduğu kelebek çalısı.
Eklenti 231528 |
4 Eklenti(ler)
Küpeler tekrar açıyorlar.
Eklenti 231536 Eklenti 231537 Bunun ismini bilmiyorum sevgili zeki abinin,geçen yıl göndermiş olduğu tohumlardan bu yıl çiçek açtı. Eklenti 231542 Karanfil mis gibi kokuyor. Eklenti 231543 |
5 Eklenti(ler)
Bu gülün rengi çok güzel hemde kokulu.:D
Eklenti 234286 Eklenti 234287 Eklenti 234288 Buda başka bir renk. Eklenti 234289 Karışık. Eklenti 234290 |
3 Eklenti(ler)
Devam.
Eklenti 234293 Akşam sefasını bu yıl ekmedim kendiliğinden çıkan tohumlar. Eklenti 234294 Bunlarda hasatlarımız. Eklenti 234295:D |
Sevgili Sevim karanfiller güller harika domatesler çok güzel görünüyor maşallah ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler....
|
Alıntı:
Zeki Ağbi'nin gönderdiği tohumlardan açan beyaz çiçek, incir ağacı dalında gibi durmuş. Sağlıklı günler dilerim. |
Çok teşekkür ederim,perişcim.
Ligustrum çok teşekkür ederim,zeki abinin göderdigi tohumlar bana zevk veriyor. Onları yetiştirmek çok güzel becere bildiğim kadarıyla.:) |
Sevgili Sevim hanım, her şey çok güzel, emeklerine sağlık. Akşam sefaların açmış bile, benim tembeller henüz açmadı. Görsünler de özensinler. :)
|
Sayın Sevim4; Çiçekleriniz çok güzel. Hele o sarı liliumlara ve clematislere hayran kaldım maaşallah. Akşam sefasını ben ne kadar ektiysem sıcakla başedemediğim için (acemilikten) bir türlü büyütemedim onları. Kayınvalidemin bahçede taşın arasından bile çıkıyorlar. Söylediğine göre ilk sene tohumdan çıkan köklenince yumru oluşturmaya başlıyormuş. Yüzeyi kuruyup seneye aynı yerden bu sefer daha kuvvetli ve daha erken çıkıyormuş. Eğer öyleyse ben de seneye umutluyum.
Saygılar, sevgiler... |
Sayın sevim hanım çiçekleriniz çok güzeller.Bu güzellikler arasında size ve ailenize mutluluklar dilerim.
|
Sevgili SDurul,çok teşekkü ederim burası çok sıcak hergün suluyorum bahçeyi banamısın demıyor.
Sevgili uzaylı hoş geldiniz,akşam sefalarını her son baharda sökerim çok arsız bir bitkidir. Kendiliğinden cıkıyorlar baksana. Benim gibi acemiler yetiştirdikten sonra:D sizler hayli yetiştirirsiniz. Sevgiler. |
Hoşbulduk. Beyaz glayölden bahsetmeyi atlamışım. O ne güzellik öyle maaşallah.
Hani gelin buketlerinde ya da çok özel günlerde şöyle bembeyaz çiçeklerle bir aranjman buket yaparlar ya. Glayöl, zambak, şebboy birarada... Araya da o dekoratif yeşil bitkilerden. Hani onlardan karma bahçede küçük bir ada olsa... Şöyle kucaklayınca kendilinden kocaman bir buket olsa... Ah insan daha ne ister ki... Hemen kurumayan buket! Üstelik çok ta pahalıya yapıyorlar buketini... Ben de zaten var deyip, kurulur çay içerdim karşısında... Benim müzmin bekâr kardeşim evlenirken de buketi hazır olurdu.:D Tüh yine hayâllere daldım... Kimbilir belki bir gün gözlerimi açtığımda dokunabileceğim kadar gerçek olur... Ne zaman soğanı ekiliyormuş bir araştırayım. Keyfini çıkarın... Sevgiler... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025