![]() |
Sevgili türkansulatan,sizlerden feyz alıyorum.
İlhan hanımcım dorudan baçeye ektim tohumları keçen yıl kışın yerlerini deyiştirdim. Sevgili lir imkanım el verdince bir şeyler yapmaya şalışıyorum. Perişcim sardunyalar yeni kendine geliyor. |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Clematisler...
Eklenti 219472 Eklenti 219473 Eklenti 219474 Bu iki clematisim kurumak üzere sebebini bilmiyorum. Eklenti 219475 Eklenti 219476 |
Ohhh sardunyalar açmış clematisler açmış harikalar arkadaşım bayıldım:)
|
4 Eklenti(ler)
|
Yüreyi güzel arkadaşım.
|
Clematislerinizin köklerini ağaç kabuğu ,ponza taşı, çam kozalağı (kırpılmış) gibi maddelerle kapatmalısınız. Kapatmadan önce torfla gübreyi karıştırıp ( en az 1 karış )kökleri destekleyin. Ve bol su verin. Clematis konusunda yazmıştım. Bir kök haftada en az 5 litre su istiyormuş. Ortalama sıcak bölgelerde özellikle 20 litreye ihtiyaç duyuyor. Bol şans...
|
Yok ben bunların hepsini zaten yaptım diyorsan, yapraklarında leke tarzı kahverengileşme , ya da soluklaşma varsa ikisini de ben olsam 2- 2.5 karıştan budar, kalan yapraklarını keserdim . Seneye daha güzel olur.
|
Hepsi çok güzeller ama çan çiçeğine bayıldım
Lilyumlar açmış.Benimkiler henüz tomurcuk Güzel bahçenizde keyif dolu günler dilerim Selamlar Sevgiler |
Sevgili lir çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
|
Sayın Cetassule,çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur inşallah.
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sizin campanula medialarında tohumlarını isterim... Sevgiyle... |
Sevgili lir,çok güzeller tohum zamanı göndereyim zevkle.
|
Bukadar güzel çiçekleri görmek nefesimi kesti. Ben artık şapka çıkartıyorum maşallah..
|
5 Eklenti(ler)
Buda yavru sihirbaz gül.
Eklenti 220580 Eklenti 220581 Eklenti 220582 Yeni açanlardan liliium. Eklenti 220583 KALA. Eklenti 220584 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Ah Ah! Hepsi bir yana o çan çiçekleri ve hasekilerle beni kalbimden vurdun Sevimciğim. Onlar ne güzellikler öyle. Güle güle büyüt. Bol tohum verir inşallah.
|
3 Eklenti(ler)
|
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
|
1 Eklenti(ler)
Arap yasemini.
Eklenti 220616 |
4 Eklenti(ler)
|
Benim galalar, daha yeni yaprak veriyor diye seviniyordum. Seninkini görünce bakakaldım:)
Daha bugün domates ektim ben, sen ise haftaya yersin sanırım. Herşey cok güzel. İklim farkı işte, bana az daha sabır lazım::) Sevgiler sevimciğim, ellerine yüreğine sağlık. |
Sevgili sevim 4 maşallah bahçeniz çok güzel ne tarafa dönseniz 1001 çeşit sanki ellerinize sağlık.
Doğrusu hepsi birbirinden hoş,küçük bir cenneti andırıyor.bende çan çiçeklerinizi çok sevdim,fazla tohumunuz olursa isteyebilirmiyim.bende size sizin bahçede olmayan çiçek tohumlarından gönderirim sevgiler. |
Sevgili sevim sihirbaz gül bir harika çileklerde olmuş ne güzel arkadaşlara katılıyorum çan çiçekleri bir harikaydı ellerinize saglık
|
Sevgili cemom,haklısın iklim farkı açmayan iki gala daha var darısı seninkilere inşallah.
Hiç üzülme arkadaşım ben sana paketlerim domates.:D |
Sevgili iremsıla,çok teşekkür ederim tohumlar oluşursa seve seve gönderirim.
|
Periş çok teşekkür ederim.
|
Maşallah maşallah çok güzeller sihirbaz güle bayıldım. o mor çiçekli pasiflorada harika görünüyormuş:)
|
Sevim hanım
Bahçenizde bitki çeşidi olarak yok diye birşey yok Tebrikler.Hepsi de çok güzel Selamlar sevgiler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025