![]() |
Sevgili Sevim hanım, tek kelimeyle maşallah. Hepsi çok çok güzel.
Pembe güle bayıldım. Yüksük otu sanırım, ne kadar güzelmiş, çarkıfelekler bol tomurcuklu. Sağlıkla sefasını sürün arkadaşım. Sevgiler... |
Sevgili sudurul çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun.
|
5 Eklenti(ler)
Her gün şükrediyorum yüce allahıma bu güzellikleri bana bahşettiği için.
Eklenti 219129 Eklenti 219130 Eklenti 219131 Eklenti 219132 Eklenti 219133 |
Sevim Hanım çabuk bakıp kaçacaktım, bahçenizden ayrılamıyorum. Son eklediğiniz mor beyaz çiçekleri merak ettim. Çok güzellermiş.
|
4 Eklenti(ler)
|
Arkadaşım çan çiçekleri.
|
Çan çiçeği campaluna cinsinden sanırım, çok güzeller ellerine sağlık canım:)
|
Sevgili Arkadaşım,
bu sene bu bahçe çok konuşulacak. Ellerinize sağlık, hepsi çok güzel... |
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili lir sizlerin bahçesi kadarda olmasa beni idare ediyor.
|
Evet can campaluna arkadaşım tohumdan yetiştirdim hiç beklemiyordum bu kadar güzel olacağını.
|
4 Eklenti(ler)
|
Sevim hanım, çok güzeller diyecek söz bulamıyorum, ben iki poşet çan çiçeği tohumu ektim bir tane çıkmadı, siz başarmışsınız ellerinize sağlık sevgiler.
|
Sevim Hanım, neler olmuş bahçende, hangi birini sayayım. Hepsini sıraladım say,
safan olsun oooh ooooh... |
Sevim Hanım ne güzel olmuş çiçekleriniz, emeğinize sağlık. Sanırım çoğu sabır gerektiren (ilk sene açmayan) tohumlardandı, tebrikler.
|
Liliumlar şahane olmuş, mis gibi kokularını duydum :)
|
Sevimciğim, çan çiçeklerini görünce gözlerim pörtledi sanki. 2 dir tohum ekiyorum, inat etti çıkmıyor ya:(( Ellerine sağlık arkadaşım her bir kare harika.
|
Sevgili Sevim çan çiçiçekleri çok güzel rengarenk güller liliumların kokusu bir harikadır bahçeniz cıvıl cıvıl elinize yüreginize saglık...
|
Can cicekleri, lilumlar harika. Bir kez can cicegini denedim tutturamayinca bir daha tohum almadim. Önümüzdeki baharda ekilecekler listesine alacagim galiba. Elinize saglik, sevgiler.
|
Sayın Sevim; gülleriniz,çan çiçekleriniz süper.Bu güzellikleri paylaşmanız için dört gözle sizi bekliyordum.Sizin oralara iyiden iyiye yaz gelmiş,dün burda dolu yağıyordu =) Yeni fotoğraflarınızı bekliyorum,saygılarımla...
|
Sevgili arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.
Çan çiçeklerini geçen yıl ektim çiçek açmatılar bu yıl açtılar bende beklemiyordum bu kadar güzle olacaklarını fidelerinden bir çok arkadaşıma gönderdim galiba. |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Offf bayıldım Sevgili Sevim hanım.Şimdi bu bahçede olmak isterdim.Sağlıkla ve keyifle keyfini çıkarın.
|
Sevgili sevim ne güzellik bunlar böyle bayıldım ama sardunyalarını helede bordo olanı daha çok beğendim.Çünkü bende sardunyaların ayrı bir yeri vardır çok seviyorum,ellerine sağlık sevgiler.
|
Sevim Hanım, çan çiçekleriniz çok çok güzel. Mavi-beyaz yan yana olanlar sanki gün doğarken çalacaklarmış duygusunu verdiler (Çizgi film gibi :D ).
Tohumları doğrudan bahçeye mi ektiniz ?? |
Alıntı:
|
Sevgili sevim hanımcım sakızlar rengarenk karanfillerin kokusu buraya kadar geldi canım çok güzel her bir kare yüregine saglık
|
Sevgili kerime buyurun gelin sizlere kapmız açktır.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025