![]() |
|
5 Eklenti(ler)
Boyuna bakmadan çiçek açarmış.:D
Eklenti 203136 Aslan ağzı. Eklenti 203137 Eklenti 203138 Eklenti 203139 Fatoş hanımın hediyesi botrum papatyası. |
5 Eklenti(ler)
Devam.
Eklenti 203148 Lalelerde açmaya başladı yavaş yavaş. Eklenti 203149 Eklenti 203150 Eklenti 203151 Eklenti 203152 |
3 Eklenti(ler)
|
Sevim hanım, bahar bahçenizde kendini belli etmiş. Tüm bitkileriniz, özellikle laleler çok güzel. Benim lalelerim de tomurcukta. Son fotoğraftaki beyaz çiçeğin adını merak ettim. Sevgiler...
|
Evet sevgili SDurul,hava dün biraz açtı çok yağmur vardı.
Bende hemen frsatı kacırmadım son resimdeki ortanca oda yeni sayılr yamurda ciçekleri dahada güzel oldu. |
Havalar çok kötü.Yakın tepelere kar yağdı
Soğuktan donuyoruz.Çiçekler ne yapsın Bizim gibi onlar da güneşe hasret. Selamlar |
Sevim Hanım, bahçenizde soğanlı bitkiler şenliği var. Hepsi çok güzel, fotoğraflarınız da öyle.
Mentür dediğiniz benim şebboy diye bildiğim, rengini çok beğendim. Bahr gelmiş sizin oralara ne güzel... |
Görüntüler çok güzel Sevim'ciğim hele de beyaz ortanca harika tadını çıkar arkadaşım:)
|
İlk kez beyaz ortanca gördüğüm için tanıyamamıştım. :o Çok güzel.
|
Sayın Cetasule,hoş geldiniz bahçeme burdada soğuk gidiyor havalar.
Sevgili vildan hanım,çok teşekkür ederim şepboyun ismini hatırlayamadım o ağan burda bir adıda mentur dediklerini biliyorum. Canım arkadaşım güne bakan,çok sağ ol bende beyenerek aldım ortancayı. Sevgili SDurul insan görünce dayanamıyor kırmızı alacaktım şansıma bu çıktı.;) |
Sevgili Sevim, Maraş galiba bize göre daha sıcak bodrum papatyaları ortanca ve laleler çok güzel açmış bizimkiler daha açmadı.
|
Kaza mesajini simdi gördüm Sevim hanim, gecmis olsun. Umarim güzel bahceniz size bu kötü olayi cabuk unutturur.
|
Sevgili satı hanım,maraş diyer bölgelere göre sicak sayılır burasıda yamurlu gidiyordu.
İki gündür hava bir açıp bir kapanıyor çiçeklerde nasibini aldı yamurdan. |
Sayın ciceksever70,çok teşekkür ederim.
|
Beyaz ortancan çok güzelmiş, gece bahçe de çiçekleri çok hoş görünürler. Gül güle büyüt Sevim hanımcığım.
|
Beyaz ortanca harika görünüyor eline saglık...
|
Sevgili arkadaşım,
Bahçende renkler çok güzel:) Laleler, bodrum papatyaları, aslanağzı, alisyumlar ve beyaz ortancan mükemmel:) Ellerine sağlık canım:) Ben güllerini bekliyorum:) |
Sevgili sevim4 bahçeye ugramıyorsunuz bu ara nerelerdesiniz özletmeyin kendinizi bahçenizin son halini çok merak ediyorum yeni resimler yokmu...
|
Sevim Hanım,
Beyaz ortancanıza bayıldım. Çok masum ve saf görünüyor :) |
Buralardayım canım,malesef fotoraf yükleyemiyorum bilgi sayarda sorun var.
düzelsin yükleme yapacagım. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Nihayet surunumuzu giderdik.
Laleler. Eklenti 218136 Eklenti 218137 Eklenti 218138 Eklenti 218139 Eklenti 218140 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sevim hanım maşallah bahçeniz şenlenmiş laleler coşmuş küpeli çiçegi dışı kırmızı içi mormu banamı öyle geldi. Güllere bayıldım ellerinize saglık bu kadar kendinizi özlettirmeyin lütfen sevgiler...
|
Sevgili periş,çok teşekkür ederim küpe çiçeğinin dışı kırmızı içi mor.
|
Çiçekler harika durumları gayet iyi nazar değmesin.Özellikle beyaz ortanca
Selamlar Sevgiler |
476 nolu mesajda, gardenya mı gördüm ben arkadaşım:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025