![]() |
Çok teşekkür ederim orhan abi, sundavillia çok istediğim çiçekti.
Burda yoktu çiçekçime sipariş verdim sağ olsun getirdi. |
Sevgili sevim yavaş yavaş toparlanmaya başlamışsınız ne güzel:) Yeni çiçeklerinizle de moral bulmuşsunuz. İnşallah kayıplarınız az olur baharda yeniden canlanırlar çiçekleriniz. İyi yıllar diliyorum, sevgilerimle:)
|
2011 yılında her şey gönlünüzce olsun:)
|
Sayın Sevim 4 , çicekleriniz çok güzel.Ruj çiceği bendeki sizin çiceğin 3-4 misli üzerinde doğru dürüst bir çicek yok.Sinir oldum.
|
Sevgili sevim hanım çok teşekkür ederim,tekrardan düzeltik kimini budadık kimini saksısına yerleştirdik.
Delidir neyapsa yeridir söz veriyorum kendime bir daha çiçek almam diye. Çiçekleri görünce birşeyler beni dürtüyor al al diye dayanamayıp yine alıyorum. |
Çok teşekkür ederim yücel bey,sizinde yeni yılınız kutlu olsun.
Sevgili fikret bey,sizinkide çiçek açar çiçekler sabır istiyor. |
Adını bilmediğim ne kadar çok çiçek varmış. Çok güzel, rengine bayıldım.
|
Sevim ciğim ruj ciceğin ne güzel acıyor, boyuna posuna da bakmadan hani:)
Benimki tomurcuk içindeydi, yer değiştirdim yaprak ve tomurcuk dökmeye başladı:( Begonyanın rengi de süpermiş. Sundavil in hakkını vermişsin:) Sevgiyle kal. |
Sevgili Sevim hanım, mutlu yıllar...
Sundavillan çok güzel. Ruj çiçeğini, benim ruj çiçeğim görsün de utansın biraz. Ufacık boyuyla ne güzel açmış. Hepsini sağlıkla büyüt arkadaşım. |
Sevgili arkadaşla çok teşkkür ederim güzel dilekleriniz için.
Allahım bu yeni yılda herkezin gönlünde nevarsa onu kabul etsin. Başta sağlık sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor yeni yıla bel tutulmasıyla girdim. Şimdi tokdordan geldim bir iki gün siteyi görmeyince içiçm gitti. Hepinizi çok seviyorum. Sevgiler. |
Yeni çiçekleriniz çok güzel görünüyor Sevim hanım güle güle büyütün:)
|
Sevim4 kardeş geçmiş olsun kendine dikkat et, bak bahar yaklaşıyor işimiz çok:))
|
3 Eklenti(ler)
Uzun zamandır girmedim bahçeye yeni bir kaç resim ekleyelim.
Begonvil çok istedigim bir çiçekti nihayet oldu. Eklenti 190845:D Açelya. Eklenti 190846 Eklenti 190847 |
Yakıştılar be.! Arkadaşımızın bahçesine.;) Sağlık içinde keyfini sür.:)
|
Sevgili orhan abi,çok teşekkür ederim güzel temennilerin için.
|
Bahçen seni rengarenk karşılamış, begonvili Maraş'ta yaşatabiliyorsun,seni tebrik ederim.
Her açan çiçek,uyanan bir tomurcuk insanı nasıl da coşturuyor değil mi? Çok güzel çiçeklerin var,bakınca bizleri de coşuyoruz,ellerine sağlık. Sevgilerimle.. |
5 Eklenti(ler)
Buda ailemizin yeni üyesi,ismi şirin.;)
Eklenti 193726 Eklenti 193727 Eklenti 193728 Eklenti 193729 Eklenti 193730 |
5 Eklenti(ler)
Bu gün banyo günüydü,bayomuzu yaptık birazda saçlarımızı kestik.
Ama küstü saşlarını kestik diye hiç poz vermedi.:( Eklenti 193731 Eklenti 193732 Eklenti 193733 Eklenti 193734 Eklenti 193735 |
3 Eklenti(ler)
Akşam biraz kendine geldi,oyun oynamaya başladı çorapla oynamayı çok seviyor.
Eski bir çorap verdik ne bulasa parçalıyor.:D Eklenti 193736 Eklenti 193737 Eklenti 193738 |
Ne kadar ayıp ama küsülür mü hiç. Kocaman olmuş hala küsüyor. Sevim abla ne güzel Şirin yapmış seni :p Çok güzel Sevim ablacım evinize renk katacak kereta.
|
Sevim hanım ne şirin o tüy yumağı.Maaşallah.Satı abladan sonra sizde.Bizde mi alsak acaba!:D
|
Sayın furkan,hoşgeldiniz bayağ baya küstü bana.
|
Sevgili minarislim,çok tatlı ve yaramaz süpriz geldi hayvanları çok seviyorum.
|
Sevim hanım merhaba,
Bugün uzun zaman sonra bahçeni gezdim. Senin gayretini ve becerini çok takdir ediyorum. Ayrıca çok sevindim. Geçen sene gönderdiğim tohumlardan birçoğu çimlendirip açtırmışsın. Bahçemdeki tohumlardan bu sene de seve seve göndereceim sana. Çiçeklerin adlarını öğrenmeye de gayret et. Ben unutmamak için, gömlek yakası balinası üzerine ispirtolu kalemle yazıp dibine koyuyorum. Selamlar, sevgiler |
Sayın sevim4 meyve ağaçlarınız,gülleriniz ve diğer çiçeklerinizle bahçeniz çok güzel.:)Özellikle lalelerinize bayıldım.Tabii Şirin'i de unutmamak gerek.:D
239 nolu mesajınızda,ilk resimdeki bitkiyi görünce şaşırdım.Bir kaç yıl önce Ziraat Mühendisi bir bayan ile tanışmıştım,bana serayı gezdirmişti.Yurt dışından gelmiş sanırım bu bitki,bana yetişme şekli ve ihtiyaçları konusunda henüz bilgisi olmadığını,araştıracağını söylemişti.Ben de araştırdım ve yabancı bir kaynaktan bilgiler bulmuştum onun için.Bir yonca türü,çok hoş bir bitki,güle güle büyütün.:) Tohumlarınızı hazırladım,salı günü göndereceğim.Dilerim renkli,güzel bahçenize başka başka renkler katarlar.:eek: Sevgilerle...:) |
Sevgili zeki abim,hoşgeldin seni burda görmek beni çok mutlu etti.
Geçen yıl göndermiş olduğun tohumların çoğunu çimlendirmeyi başardım. Tohumları çimlendirip çiçeklerini görmek beni çok mutlu eti hergün gözlerinin içine bakiyorsun. Nasıl bir çiçek açacak diye umarım bu yılda başara bilirim. Salıkla kalın. |
Sevgili dilse,sende hoşgeldin bahçeme güzel dileklerin için çok sağol.
Bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum laleleri bende çok seviyorum bu yılda diktim yeni yeni çıkıyorlar bahara çok güzel olur inşalla. Mor oxsalis (süs yoncası) yaprakları çok güzel mutlu kutlu beyın hediyesi. Bende çok seviyorum. |
Sevim'ciğim, Şirinçik çok tatlı, hayırlı uğurlu olsun. ÇOK ŞEKERMİŞ.
|
Çok teşekkür ederim sevgili fatoş hanım,evet çok şeker ve yaramaz.
|
5 Eklenti(ler)
Bu sıklement buyle açtı ilk defa gördüm.
Eklenti 195144 Eklenti 195145 Çidemlerde açıyor yavaş yavaş. Eklenti 195146 Eklenti 195147 Eklenti 195148 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025