![]() |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 142266
lisileri eşim dikmiş ellerine saglık buradan sayın kursana da teşekkür ediyorum Eklenti 142267 |
Sevgili Sevim hanım, gülleriniz çok güzeller, hele 114. mesajdaki pembe gülü çok beğendim.
Ellerinize sağlık. |
Sevim abla bahçen MAŞALLAH coşmuş.Güllere bakmaya doyamıyorum özelliklede küçük goncalı (saksıdaki) sarıya.Meyve ağaçların da çok çeşitli ben nasip olursa bahçeme ilk dut ağacı dikmeyi hayal ediyorum çünkü çok seviyorum.Allah sana ve ailene sağlık uzun ömür versin. Bahçenizin keyfini çıkararak meyvelerini afiyetle yiyerek yaşayın.
|
Sevim hanım güller harika hele de sihirbaz gül çok hoş gözüküyor. Meyva ağaçlarınızdan bol bol meyva yersiniz İnşallah:)
|
Sevim hanım, fırça çalınız kışın dışarıda mı duruyor? Ben de aldım da.
|
Sevgili karadeniz ,çok teşekkür ederim hepisinide kendim diktim buraya geldiyimde sadece büyük incir vardı ilk geldiyimde çok üzülmüştüm ağaclar benim yavrularım gibidir.
Sevgili güne bakan, gülleri bende çok seviyorum çok teşekkür ederim. |
5 Eklenti(ler)
|
Sevim Hanım gelip gidip bakıp maşallah diyorum .Gülleriniz çok güzel kokuyorlar mı?
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili sevinm4, bahçenize çay içmeye gelmek lazım, bütün bitkileriniz çok güzel, ellerinize sağlık.
|
Sevim hanım ,
yanlış görmediysem kalancho'yu bahçeye dikmişsiniz.Güneşli bölge de mi ,bahçe ortamın da sorunsuz gelişiyor mu ? |
Sevgili nurcanabay,kalanhor yavru anesini kışın dondan kayıp ettim evde yer olmadığı için kız kardeşime göndermiştim bahar da geri ketirdim kuruyan çelikleri diktim tekrar çanlandı .
Evet hep dışarda. |
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili Semiv4, bahçeni çok beğendim. Yakından daha da sıcak olduğuna eminim.. Bütün çiçeklerini güle güle büyüt:))
|
3 Eklenti(ler)
|
Sevim hanım petunyalar begonyalar papatyalar hepsi de birbirinden güzel. Petunyaların tohumlarını toplamayı unutmayın sakın:)
|
Renk renk petunyalar ne güzel. Dutumuzda olmuş:) Emeklerinize sağlık, çok güzel bir bahçe olmuş
|
Sevim hanım çiçekleriniz coşmuş maşallah.Papatyalarınız petunyalarınız begonyanız adını bilmediğim mor çiçek çok güzeller.
|
Sevgili sevim4;
Bu kaç çeşit bitki böyle? Maşaallah, hepside çiçek açmış. Hemde nefis renklerdeler. Eeee. Desenize; ''İş bilenin, kılıç kuşananın.'' Çiçek açtırmak ta bir maharet işi.;) Tüm sevdiklerinizle birlikte, sağlık ve mutluluk içinde yaşayın.:) |
Sevgili arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim benimkiler tek tük işte.
Ben sizin gibi yetişe bilmem için 40 fırın ekmek yemem lağzım. |
Alıntı:
Sevim hanım, en alttaki mor çiçeğin adı nedir? Tohum oluşturuyormu? |
Sevgili nazlı, bende bu yıl ektim tohumlarını ben hazaran diye hatırlıyorum am yanılmışta olabilirim geçen yıl sevgili jinop, tan gelen tohumdu galiba tohumu olursa paylaşırım.
|
Alıntı:
Sevim hanım, hazeranlar bende vardı açıp geçeli çok oldu çiçek yapıları benziyor ama yaprak yapısı benzemiyor. Ama güzelmiş. |
Alıntı:
|
sevgili sevim,çiçeklerin bir harika,beyaz zambakların açmış bile,hanımelleri de mis gibi
kokmaya başlamışlardır.aslanağzı benim duvarda çıkmıştı alıp bahçeye ektim tutarmı bilmiyorum? ellerinize sağlık |
5 Eklenti(ler)
Sabah sefaları renk renk açmaya başladı
Eklenti 148681 Eklenti 148682 Eklenti 148683 İlk defa beyaz sabah sefası gördüm Eklenti 148684 gülümde hala açmaya devam ediyor Eklenti 148685 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025