![]() |
Sevgili sevim4, eline emeğine sağlık çok güzeller.
|
1 Eklenti(ler)
Hatmi
Eklenti 132997 |
1 Eklenti(ler)
Şebboy
Eklenti 132998 |
1 Eklenti(ler)
çan çiçeği
Eklenti 132999 |
1 Eklenti(ler)
ismini unuttum
Eklenti 133000 |
1 Eklenti(ler)
latin çiçeği
Eklenti 133001 |
E maşallah, hızlı bir giriş yaptınız Sevim hanım, ne güzel olmuş fideleriniz.
Bu sene bahçenizde şenlik var. |
Maşallah fideler gerçekten çok sağlıklı görünüyorlar güle güle büyütün.Hele armut ağacı gelin gibi olmuş:)
|
3 Eklenti(ler)
|
Ne kadar güzeller. Her karede sanki "ben çiçekleri seviyorum" diyorsunuz.:)
|
5 Eklenti(ler)
güllerim açmaya başladı
Eklenti 136618 Eklenti 136619 Eklenti 136620 Sedef çiçeyi Eklenti 136621 Nane Eklenti 136622 |
4 Eklenti(ler)
Devamı Maydanoz.
Eklenti 136623 Çan sarmaşığı. Eklenti 136624 Mine rengini çok beyeniyorum Eklenti 136625 Buda süpriz oldu ben lilyum beklerke. Eklenti 136626 |
Sevimciğim ellerine sağlık. Mis güllerin, taze nanenin kokusu buraya kadar ulaştı. Fotağrafları sayfaya yüklemeden önce altlarına adlarını yazarsan hem yüklemede kolaylık olur hem de ne yüklediğini daha iyi anlarız. Fotografların altında numara yazan bölüme iki kere tıkla, sil ve yeni adını yaz. Sevgiler.
|
2 Eklenti(ler)
|
Sevim hanım begonyanıza bayıldım. Maşallah çok güzel
|
Sevgili Sevim hanım begonyanız gerçekten çok güzel . Güle güle büyütün:)
|
Sevgili cigdemozkan ve güne bakancığım bende çok bayıldım bugün öylesine çarşıya çiktık.
çiçekçi dükkan önünde satıyordu ilk defa rasladım aldım tohumunu ektim bitmedi okadarda paraverdik.dört renkti turuncu pempe kırmızı diyrinin rengini hatirlamıyorum ama turuncuyuda almak istiyorum alan olmadıysa pazartesi. |
Bu begonya yumrulu olduğu için tohumdan zor yetişiyor sevim hanım:)
|
Baştan, sona hepside çok güzeller. elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.
|
Sevgili Sevim hanım fideleriniz çok güzel büyümüşler.Gülünüzde harika tam reçellik.Çiçeklerinizin hepsi birbirinden güzel.
|
Bhçe
5 Eklenti(ler)
Bahçe turumuza devam.
Sarmaşık gül. Eklenti 137798 Buda sarmaşık gül. Eklenti 137799 İris. Eklenti 137800 güpeli. Eklenti 137801 Mine çoştukca çoşuyor. Eklenti 137802 |
Devam
4 Eklenti(ler)
Roka çiçeyi misgimi kokuyor.
Eklenti 137804 Sarı kırmızı gül. Eklenti 137805 Buda image çardak sarmaşık gül. Eklenti 137806 Bu tüylü kaktüsü yeni aldım. Eklenti 137807 |
Güller harika hele de sarmaşık olanlar ayrı bir güzel:)
|
Evet sevgili güne bakan iki yaşindalar.
|
Ay yerim ben o mini küpeleri, gülleri. Ne de güzel açmışlar öyle. Hımmm! artık sizden de çelik isteme zamanı yaklaşıyor.:D
|
Çok güzeller hepside.
|
Sevim Hanım güllerinin herbiri ayrı güzel. Yer minesinin rengine de bayıldım..
|
Emeklerinize sağlık güle güle büyütün çiçeklerinizi. Sevim hanımcım çok güzeller. Güllerinize bayıldım. Hele miniş küpenize. Ne güzel çiçeklenmiş. Sevgiler:)
|
Sevgili arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sevgili almira canın sağolsun.
Sevgili vildan hanım, bende minenin rengine bayılıyorum burdan bir daha canım arkadaşıma teşekkür ediyorum çok güzel bir yer örtücü istege balı sarmaşık formuda verebilinir. |
Minelerin rengi ne kadar güzelmiş gerçekten, bende çok beğendim. Bir de kırmızı sarmaşık gül en sevdiklerimdendir. Emeğinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025