![]() |
3 Eklenti(ler)
Sardunya
Eklenti 148688 küpe çiçeklerimde bugün patlamış çok mutlu oldum:D Eklenti 148686 Eklenti 148687 |
Ayyy bir tane daha bahçede küpe çiçeği, çok güzel :)
|
Sabah sefaları sihirbaz gül ve küpeliler harika görünüyorlar.Ayrıca internete birçok küpe çiçeğinin yurtdışında bahçede yetiştiğini gördüm:)
|
gülümde hala açmaya devam ediyor
Eklenti 148685[/QUOTE] Sevgili Sevim hanım, bence açmaya devam etsin çok güzel:) |
Çok teşekkür ederim sevgili günebakan, sevgili jezebelin, başlatmış olduğu devamını sevgili lipresin,ettirdiyi küpeçiçeklerim küçük.
küpe çiçeklerini yetiştirmek istiyorum. |
4 Eklenti(ler)
yeni acan ciçekler ağac güpeli.
Eklenti 150939 Eklenti 150940 Zeki beyın gnderdiyi tohumun ciçeyi. Eklenti 150941 Beyaz aslan ağzı. Eklenti 150942 |
1 Eklenti(ler)
Pempe hazaran bir tane.
Eklenti 150946 |
Ağaç küpesi ne güzelmiş Zeki beyin yolladığı çiçekte çok güzelmiş.Ben bu hazeranlara bayıldım.
|
Sevgili sevim4
Çiçekleriniz coşmuş coşturmuş ellerinize sağlık. |
Sevgili Sevim hanım, ağaç küpesinin çiçekleri çok güzel görünüyor. İnşallah tohumları olur (birisine talibim)
|
Birol bey ne iyi etiniz hoş geldiniz çok teşekkür ederim saglık sorunlarım nedeniyle pek ilgilenemiyorum.
|
Sevimciğim senin bir bahçen olduğu nasıl gözümden kaçmış... Pek de keyifli ve sıcak bir bahçe... Bak bak bitiremedim. Bir daha ve bir daha bakmak için yazımı burada kesiyorum, hepsi ile ilgili ayrı ayrı daha sonra yine yazacağım... Huzurla bahçenin tadını çıkarmanı dilerim...
|
Canım nejlacım geç olsunda güç olması çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol yine bekleriz.
|
sevim hanımcım keyifli keyifli kahve içmek ne kadar güzel olur bu bahçede.sizin küpelileri görünce hemen semt pazarına gittim daha yeni inyordu çiçekler. Bi tane küpeli aldım sarkan cinsinden.Ağaç küpeliler de vardı onuda haftaya inşaallah.Küpeliyi sevdiren siz oldunuz teşekkürler. Saygıyla
|
Alıntı:
|
Sevgili fooflower, nemutlu bana hep birbirimizden feyz alıyoruz.
Bende buyıl ilkdefa küpe çiçeyi sahibi oldum hemde izmirden deyişik renkteyse çeliyine talibim üretmek istiyorum. |
Sevgili hoçam ,çok teşekkür ederim bir amaliyat keçirdim tansıyonum sürekli yükseliyor tekrar kanama oldu.
Amaliyat yerimde güneşe çıkmamam gerekiyor dayanmayıp çıkıyorum çiçekler okadar balamışki kendine beni. |
Sevim hanımcım sizinkine vurulup aynısını aldım.Ama söz farklı rengini alırsam çelik tabii ki gönderirim.Ben de sizin şu ağaç cinsi turuncu küpeliden çelik isterim.
Bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar. Siz iyi olmazsanız çiçekleriniz de olmaz önce siz kendinize iyi bakın lütfen. |
Geçmiş olsun sevim hanımcım. Çiçekleri hep seviyoruz ama sağlığımıza da dikkat etmeliyiz değil mi:confused: Eğer sağlığımızla ilgilenmezsek canları bize emanet olan bu çiçeklere hiç bakamayız ölür giderler o zaman daha kötü omaz mı:confused:
|
Çok gecmiş olsun sevgili sevim4
Önce sağlık, sağlıklı olduktan sonra her şey kolay. Bendede yüksek tansiyon problemi var düzenli hapımı alıyorum sizin gibi güneşe fazla çıkmamam fazla kendimi yormamam lazım ama nerdeeeeee. Bahceye daldımmı kendimi kaybediyorum. Sağlıcakla kalın. |
Geçmiş olsun Sevim hanım, çiçeklerimizi ne kadar sevsek de, önce sağlık, Özellikle güneşte çıkmayın bahçeye, sabah ve akşam saatlerinde kendinizi yormadan ilgilenin.
Bir de yere doğru eğilerek çalışmayın bahçede, bunu hepimiz yapıyoruz. Siz de Birol Bey:mad::mad: Sevgiler... |
Çok teşekkürler, birol bey sağlık olmayınca hiç birşey olmuyor.
Sevgili vildan, hanim iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnanin sizler bana moral veriyorsunuz sağolun. |
Bahçenizin tüm çiçekleri sizi bekliyor Sevim Hanın bizlerde size geçmiş olsun diyor selamlar yolluyoruz.
|
Geçmiş olsun Sevim hanım. Siz iyi olmalısınız ki bahçenizde iyi olsun değil mi?
|
Geçmiş olsun Sevim hanımcım, bahçenizdeki çiçekleriniz çoşmuş ,ellerinize sağlık,kendinize iyi bakın, sevgiler.
|
Sevgili Sevim hanım, geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bahçe ve bitkilerle uğraşmak günlük hayattaki stres ve sıkıntılarımızı unutturuyor. Bunu yaparken sağlığımıza da önem verelim ki işlerimiz aksamasın. Güzel bahçenizde, sevdiklerinizle birlikte uzun ömür diliyorum. Sevgiler...
|
Sevim hanım geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Kendinize dikkat edin, çiçeklerinizin sizin sevginize ve şefkatinize ihtiyacı var. |
Sevgili adalet hanım,ben hayatımı çiçeksiz düşünemiyorum sağolun zizler bana boral veriyorsunuz sevgiler.
|
Sevgili Sevim hanım çok geçmiş olsun, kendinize dikkat edin, en önemlisi sağlık.
|
Sevim hanım çok geçmişler olsun.Şimdi yazılarılanları okuyunca şaşırdım çok ta üzüldüm.İnşallah tamamen iyileşirsiniz kendinize iyi bakın.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025