![]() |
Hepsi birbirinden güzel ...
|
Sayın Sevim Hanım önce geçmiş olsun diyorum ne kadar gayret ettiğinizi izliyorum ellerinize sağlık.
|
Sevim hanım sizde tohumdan ne güzel çiçekler yetiştirmişiniz helal valla hepinize.Beni öyle özendirdiniz ki bu yıl bende denicem inşallah becerebilirim.
|
Sevimcim, tohumdan yetiştirdiğin çiçekler çok güzel bahçende öyle
|
Sevgili sevim4;
Saksıdaki Çerileriniz ve çiçekleriniz harika. Ellerinize,emeğinize sağlık. |
Fotoğraflar eklenmeye başladığına göre iyi olduk demektir, sevindim.:) Petunyanın rengi çok hoş
|
Sevgili hocam, biraz iyi sayılırım bahçem düz ayak olduğu için iniş çıkış olmuyor.
Petunyaları bahçeye ekmiştim fazla çimlenmedi bende onları saksıya aldım. Dışardan aldıklarımında birtanesi çimlendi birdaha tohum almam. Sevgiler |
Sevim hanım; İyileşmeye başladığınıza sevindim.:)
Sizi takdir etmemek mümkün değil! Birçok bitkiyi tohumdan yetiştirdiniz. Küçük-müçük. Sevimli ve güzel bir bahçe yarattınız. Önemli olan; insanın yaptığı işten zevk alması, mutluluk duymasıdır. Hepimiz, her türlü yorgunluğuna karşın, yaptıklarımızdan büyük bir haz duyuyoruz. Yaşamınızın bundan sonraki bölümü, geçen bölümünden daha sağlıklı ve mutlu geçsin.;) Sevgi ve selamlar. |
Sevgili orhan abi güzel sözleriniz beni duygulandırdı.
Asıl ben sizlere teşekkür ederim beni aranıza aldığınız bu ayilenin bir üyesi hissini bana verdiyiniz için. Sevgiler. |
Alıntı:
Benim algıladığım kadarıyla, bu ailede çok önemli bir ortak görüş egemen. O da; ''öncelikle hepimiz insanız!'' Yani; statüsü ne olursa olsun, hiç kimsenin, diğerlerimizden farklı olarak bir ayrıcalığı yok. Kendinize iyi bakın! Sanırım siz herkes için çok değerlisiniz.;) |
Güzel arkadaşım meğer ne yeşilelin varmış da haberim yokmuş.
Tohumdan neler neler yetiştirmişsin. Ellerine sağlık. Sana küpe çiçeği tohumu sözümü unutmadım. Hazır aslında. Adresini gönderebilirsen yanında sürprizlerim ile göndereyim tohumlarını. |
Sevim hnm ellerinize sağlık ne kadar canlı maaşallah nazar değmesin çiçekleriniz.Hele gülleriniz ,baktıkça içim eriyor vallahi.Napıyorsunuz nasıl bakıyorsunuz ,ben okadar acemiyimki ,bu kadar gelişmelerini onlara olan sevgime cevap veriyorlar diye düşünüyorum .Öğrenecek çok şeyim var.Oda szlerin sayesinde olacak inşaallah.
|
Sevim hanım, hepsi de çok güzel maşallah.
Umarım rahatsızlığınız geçmiştir. |
Serplicim çok teşekkür ederim çok gülüm yok.
Fazla bir şey yapmıyorum sadeçe suluyorum bende gülleri çok seviyorum. sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
güllerin yaprakları sıcaktan kurumuştu sürekli sulayınca sürgün verdi yeniden açmaya başladılar
Eklenti 161294 Eklenti 161295 Eklenti 161296 Eklenti 161297 Eklenti 161298 |
5 Eklenti(ler)
güllere devam..
Eklenti 161299 Eklenti 161300 Eklenti 161301 geniş osmanda boy attı:D Eklenti 161302 Eklenti 161303 |
5 Eklenti(ler)
sabah sefalarım coştu renklarine bayılıyorum bunların
Eklenti 161306 Eklenti 161307 Eklenti 161308 Eklenti 161309 Eklenti 161310 |
5 Eklenti(ler)
devam...
Eklenti 161312 Eklenti 161313 Eklenti 161314 ful yaseminlerim aldım alalı ilk defa sürgün verdiler ve çiçeklendiler ama hala tomurcuk Eklenti 161315 Eklenti 161316 |
2 Eklenti(ler)
aşı ile çogalan menekşelerim hepsi köklendiler ama çiçeginin biri tekrenk olarak açtı diyerleri daha açmadı boyuna bakmadan bide çiçek açtı pempiş pempiş:D:D:D
Eklenti 161317 ipek çiçeği Eklenti 161318 |
Sevim4 ellerine sağlık çok güzel çiçeklerin var.
Ben pembe gülün rengini çok beğendim. sevgiler. |
yaz ortasında olsalar bile baharı yaşatıyorlar
|
Sevim Hanım fotoğraf kalitesi son derece güzelleşiyor ellerinize sağlık:)
|
Sevim'ciğim çiçeklerin çok güzel, hele güllerine ,sabah sefalarına bayıldım, benim sabah sefalarım inatla her gün 4 çiçek veriyor sanki başına gidip yalvarmamdan zevk alıyor, dün toprağına bol güre koydum, bakalım ne cevap verecek şimdi senin sabah sefalarının resmini onların üstüne asacağım ,belki kıskanırlar
|
Sevim hanım iki renkli gülleriniz çok güzelmiş.isimlerini öğrenebilirmiyim.
|
Cenım fatoşcum, sabah sefasını çok seviyorum bendeki renklerede bayılıyorum.
Sabah sefasi arsızdır geçen yıl senıngibi bende başını bekliyordum bu yıl oralı olmuyorum. Ama bana güzelliklerini sergiliyorla. İsteyen olursa arkadaşlara tohumundan dağtacağım. |
Sevgili minarislim,bu sarı kırmızı SDC10892 copy.jpg bu daSDC10900 copy.jpg imega çardak sarmaşık bir diyer adlarıda sihir baz gül diye biliyorum.
|
Saevi Hanım, sabah sefaları coşmuş maşallah. Bordo-beyaz gülünüz aynı anda kaç tane açmış . Bemim saksıdaki ikinci çiçeğini açtı hem de minicik, kıskanmadım, benim ki de böyle olur inşallah..;)
|
Sevgili sevim ellerine sağlık, emeklerine sağlık bol çiçekli olsun bahçen çok güzel. Menekşelerin büyüsün diye bekliyorum;)
|
Alıntı:
|
Sevgili vildan hanım evet sabah sefaları çoştular.
Gülle baştan öyle açıyorlar ama sonradan olarda çoşuyorlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025