![]() |
Sevgili sevim sizden izin almadan bahçenize girdim ,şöyle bir dolanıp çıktım .Bütün çiçeklerin o kadar güzellki hele güllere bayıldım.Ellerine sağlık sevim hanım.
|
Alıntı:
|
Merhaba türkan hanım,hoşgeldiniz bahçeme izin senin.
Gülleri bende çok seviyorum bahçeye dikmiyorum gülleri saksıdalar. |
Sevgili çiçeksever,hoşgeldiniz bahçeme onurlandırdınız beni.
Sabah sefası güneşi seviyor gölgede fazla gelişmiyor bahceye ektim gelişi güzel. Bahçe çitine çok güzel forum verir diye düşünüyorum bunlar sizin bahçenize ayrı bir güzellik katar sizin bahçeniz mükemmel. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevim4 Bahçesinde sohpet.
3 Eklenti(ler)
Sayın Sevim Hanım sanaldaki gelibolu bahçemi dolaşarak beni onurlandırdınız, ben de gösterdiğiniz bu samimi ilgiye bir mukabele sizin bahçenizi ziyaret ederek sohpet ederek paylaşımlar içindeki bilgilerimizin yorumunu sunarak bayanların güzellikleri temsil etmeleriyle beraber bahçelerinizdeki çiçeklerin güzelliği ile sizlerin ruh güzelliğnizide ortaya koymaktadır.
Kendi adıma kunuşacak olursam bahçemde en çok güllere yer vermekteydim lakin bu sene istanbuldaki işlerim dolayısıyla güllerime bakamadım, kendi halleriyle çoşmuşlar, ben bu güzellikleri geçmiş yıllarda resimliyerek sizlerle paylaşıyordum. Bu sene de bu güzellikleri yaşanmışlığının bir delilini resimliyerek sizlerle paylaşıyorum ve yorumlarınıza sunuyorum, kendimin bahar ayında buralarda olmayışım nedeni ile güllerimin yanlızlığını bülbüller gidermişler, ben burada olduğum zamanlarda bülbüllerin varlığını bahçemdeki şakımalarıyla teyit ettiğmden yokluğum nedeniylede, bülbüller yuvalarını güllerimin dallarına yuva yaparak yavrular çıkarmışlar ve büyütüp uçurmuşlar. Bana şimdi yadigar olarak bıraktıkları güllerimin bakımsız dallarında boş yuvaları ile teslli bulmaktayım. Şubat-mart aylarında bahçeme gelerek bahçe bakımları içinde güllerimin ve meyve ağaçların taç iz düşümüne malçın altına gelecek biçimde gübrelemenin olumlu sonuçlarını meyve ağaçlarım ürünlerini sunmuşlar bu hasat öcesi ve sonrası resimleri sizlerle paylaşarak bu konudaki bilgi paylaşım sürecinede katkı sağlamış oluyorum. Bahçenizdeki sanal sohpetim sebebiyle görsel olarak paylaşımları desteklemek amacı güden resimlerimin sizin bahçenize eklememde bir mahzur teşkil ediyorsa kaldırabilirim, her şey bahçenizde gönlünüze göre oluşması dileklerimle sevgiler saygilar sunarım. |
Sevgili opsody, hoş geldiniz sizi burda görmek beni çok mutlu etti.
bende kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Doğayı bitkileri çok seviyorum onlar olmazsa nefes alamadığımı issediyorum. Eklediyiniz resmin hiç bir mahsuru yok paylaşımınızdan dolayı çok sevindim. Yine beklerim. Sevgiler. |
5 Eklenti(ler)
Güllere devam.:D
Eklenti 162559 Eklenti 162560 Eklenti 162561 Bu da ipek çiçeyi katmerli:D Eklenti 162562 Eklenti 162563 |
4 Eklenti(ler)
Bunları bugün cektim.:D
Eklenti 162568 Eklenti 162569 Eklenti 162570 ilk hatmi açtı yerli.:D Eklenti 162571 |
´ne güzel bir bahçeniz var.ellerinize emeğinize sağlık.ben daha yolun başındayım ne ekeceğimi bilemediğim için şimdilik biber ve karpuz ektim küçük bahçeme.hem çiçek hem sebze-meyve karışık bir bahçe olacağa benziyor bu gidişle.gülleriniz çok güzeller,sefanız bol olsun bahçenizde...
|
Merhaba sayın imez, hoş geldiniz bahçeme ve aramıza.
Bende yeni sayılırım burda hergün yeni bir şeyler öreniyor insan daha kıdemli arkadaşlar var burda ben acemiyim. Ama onlarla olmaktan aynı dili konuşmaktan çok mutluyum. Sende zamanla göreceksin. Güllerim benim içinde çok güzel çok seviyorum. Daha güzelleri senin olsun. Sevgiler. |
Bodur oya tercih edebilirsiniz:)
|
Sevim hanımcığım, güllerinizin maşallahı var, ellerinize sağlık.
Sayın Epsody'nin eklediği fotoğraflar da çok güzeller, çok kıskandım, hep bahçemde bülbül yuvası ve seslerini hayal ederim ama buralara hiç uğramıyorlar :( |
Alıntı:
|
Adalet hanım,senin güllere de ben bayılıyorum.
Benim beyaz ve sarı gülüm yok inşallah onlarda olur. Sizin kırmizı begonvilde harika bayıldım rengine. |
Sevim hanım, güllerinize bayılanlar listesine benide alabilirsiniz, çok harika görünüyorlar.
Bahçenizin neşesine bakılınca artık acemiliğiniz kalmamış gibi, azminize hayranım doğrusu. Ellrinize sağlık. |
ebrulu gülleriniz ve cicekleriniz harika bende o ebrulu güllerden yetiştirmek isterdim emeginizin karşılıgını almışsınız ne güzel
|
Sevim Hanım;
Güller dışında bugünlerde çiçeklenmiş bitkilerinizde vardır sanırım. Yoksa sıcaklardan etkilendiler mi? Yeni fotoğraflar bekliyoruz. Selam ve sevgiler.:) |
Sevim Hanıııııııııııııııım. Bu ne güzel bahçeeeeeeeee. İnanın soluksuz izledim resimlerinizi. Doğrudüzgün yazıları bile okuyamadım. Tek kelimeyle hayran kaldığımı belirtmek isterim. Sevgiyle kalın..
|
Hoşgeldiniz bahçeme sevgili aysahay,bu günlerde bahçeyle ilgilenemiyorum.
Havala aşırı sıçak ben bile bitkin bir haldeyim siz birde bahçeyi düşünün. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için ben yolun başındayım henüz. Sevgiler. |
Orhan abi,bunaltıcı bir sicaklık var burda çoğu bitkiler edkilendi sıcaklardan.
Resim ekleycek kadar var eklerim sizleri sıkmak isdemedim.;) |
Alıntı:
Fotoğraf, bir bahçe için canlılık demektir. Siz bol bol ekleyin kardeşim.;) |
Sevimcim, sıcaklar bahçelerimizi ve bizi de vurdu bir durgunluk yaşıyoruz ama atlatacağız az kaldı.
|
Sevgili sevim4
Sıcaklar sadece bitkileri değil bizleri bile etkiledi. İnsanın sıcaklardan bir şey yapası gelmiyor. Biz gölge, duş, klima idare ediyoruz zavallı bitkiler ne yapsın.:) Sıcak sonrası bahceden güzel resimlerin geleceğini tahmin ediyorum. Sağlıcakla kalın. |
Sevgili birol bey,bizde kavrulduk bitkilerde bir de mübarek ay allahım kolaylık versin hepimize.
|
5 Eklenti(ler)
uzun zamandan beri bahçeme resim eklemiyordum.
Eklenti 167492 Eklenti 167493 Eklenti 167494 Eklenti 167495 Eklenti 167496 |
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sevim hanım, bitkilerinizi sıcaklar fazla etkilememiş, sağlıklı görünüyorlar. Pembe gülünüzü çok sevdim. Onun bir üzerindeki çiçek, vapur dumanı mı? Sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025