![]() |
Sevim hanımcım geçmiş olsun. Umarım önemli bir problem yoktur.
|
Sevgili Sevim Abla , henüz haberim oldu rahatsızlığınızdan .Allah şifanızı versin , geçmiş olsun inşallah. Kendinize lutfen çok dikkat edin .Önce emanetcisi olduğumuz Cana iyi bakacağız ki canana da sıra gelsin.
Bahçeniz bir harika ...Biliyorum ki kendi evinizin bahçesinde daha güzellerini yaparsınız. Fırça çalınız beni çok imrendirdi . Çok beğendim ve bugün bende iki fırça çalısı aldım. Güllerinize diyecek laf yok zaten harika hepsi. Ayrıca teşekkür etmek istediğim bir husus var. Onlarca bitkiyi zahmet edip,hasta haliniz de kargolayıp , uğraşıp gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. |
3 Eklenti(ler)
Sevim hanım merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun: dilerim kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Bahçenizi gezdim. Herşeyiniz çok güzel, emek ve gayret dolu. Size gönderdiğim tohumlardan üç tanesinin yetişmiş ve açmış olmasına çok sevindim. Eee, bunların adlarını öğrenme zamanı geimiş:) Sırası ile şöyle: Zinnia peruviana=Peru kirli kadını: Eklenti 152305 Eschscholzia californica 'Appleblossom' = Kaliforniya gelinciği 'Elma çiçeği': Eklenti 152306 Coreopsis 'Mahagony midget' = Kızgözü 'Cüce Maun': Eklenti 152304 Hepsi çok güzel açmış, eline sağlık. Anlaşılan sen tohumdan yetiştirmeyi iyi beceriyorsun. Diğer tohumlar ne oldu? Bahçene zaman zaman keyifle uğrayacağım. Selamlar, sevgiler |
Sevim hanım geçmiş olsun.Allahtan iyilik ve şifalar diliyorum.
|
Sizede merhaba sayın zeki bey,sizi bahçemde görmek beni çok mutlu etti.
Size çok teşekkür ederim göndermiş olduğunuz tohumlar çiçekleri ile beni mutlu ettiyi için. Yeni açanlar var onları da eklerim. |
degerli sevim hanım bahcenizde gezerken kendimi kaptırdım cıkamıyorum .emeginize sevginize saglık birde hastalıgınızı ihmal etmeyin kendinize iyi bakın cok gecmiş olsun İstanbuldan kocaman sevgiler saygılar Kahramanmaraşa
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
sabah sefaları cok güzel açmışlar..
|
Sevgili sevim4;
Bahçenizin güzelliklerini görmek için uğradım. Ameliyat olduğunuzu öğrendim. Geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın lütfen. Ziyaretçi sayınıza bakarak, ne kadar sevildiğinizi tahnin edebilirsiniz. Sizin sıcak ve içten seslenişlerinizi, bize özletmeyin.:) |
Sevgili Sevim ablacığım çok geçmiş olsun. Aman kendine dikkat et . Hakikaten sağlık olmadan hiçbirşeyin kıymeti olmuyor. Çiçekleriniz sizi sevindirmek mutlu etmek için ellerinden geleni yapmışlar. Ne güzel açmışlar sabah sefaları hazeranlar küpeliler . Hepside ayrı güzellikteler.
|
Merhaba sevgili orhan ,ağbi çok teşekkür ediyorum. iyiki sizlerde varsınız burdan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
sizler benim ailem gibisiniz ben öyle düşünüyorum ve ağaçlar nete üye olduktan sonra yaşamım deyişti ağ açlar nete emeyi geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.bizleri burda buluşturdukları için, saygılar. |
Geçmiş olsun sevgili sevim4. Sabah sefaları ne güzel olmuş. Ben de balkona saksıya dikmiştim ama pek gelişemedi. Sanırım saksıda olmayacak. Ya da beni bir sabah şaşırtacak :) Kendinize dikkat edin. Sevgiler.
|
Sevgili sevim4, bahçeni geziyordum amaliyat olduğunu farkettim, çok geçmiş olsun.
|
Bahceniz harika olmuş emeginişzin karşılıgını almışsınız ne güzel
|
Sevgili Sevim
Epeydir siteye giremediğimden sağlık sorunlarından haberim olmadı. Geçmişler olsun arkadaşım. Bizi yatağa düşürende, yataktan kaldıran da bitki aşkı sanırım:)) Kendine dikkat et, sevgiler |
Sevgili arkadaşım cemo, çok haklısınız biz bitkisiz yapamayız.
Çok sağolun sizde kendinize iyi bakın. Sevgiler. |
Sevimciğim; geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.
|
Sevim Hanım ,
öncelikle geçmiş olsun. Ellerinize sağlık .Bahçenizin keyfini sağlıkla çıkarınız ,bu güzel bahçe de çarçabuk sağlığınıza kavuşursunuz ümidiyle Sağlıklı günler |
1 Eklenti(ler)
Biraz ara vermiştim bahçeye dün görüntüledim.
Eklenti 156622 |
5 Eklenti(ler)
Çeri tomatesi.
Eklenti 156624 Sayın zeki beyin gönderdiyi tohum dahli. Eklenti 156625 Aslan ağazı. Eklenti 156626 Akşam sefası. Eklenti 156627 Fener çiçeyi. Eklenti 156628 |
Sevimcim, çeriler çok güzel görünüyor (****** diğerleride)
|
Oooo Sevim hanım, hasata başlamışsınız, afiyet olsun, darısı bizlere.
|
Çok teşekkür ederim sevgili adalet hanım.
çeritomatesinden çok ağzım yandı. |
Sevim Hanım çok geçmiş olsun.Güzel bahçenizde sağlık ve mutlulukla yaşayın inşanlah
|
5 Eklenti(ler)
Küpe çiçeyini böceklerden kurtardık tekrar açmay başladı.:D
Eklenti 158774 Sevgili ozbeyin gönderdiyi sus baklam açtı.:D Eklenti 158775 Güllerde açmay devam ediyo havalar çok sıcak yaprakları kuruyor bol bol suluyoeum:( Eklenti 158776 devam. Eklenti 158777 Eklenti 158778 |
5 Eklenti(ler)
Gazanyalarda sevgili zeki beyin, gnderdyi tohumlar.
Eklenti 158779 Eklenti 158780 Eklenti 158781 Baharda ektiyim vapur dumanından sadece birtanesi çimlendi olsun oda mutlu ediyor.:D Eklenti 158782 Eklenti 158783 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevim hanım hepsi de çok güzel özellikle güller çelik zamanı kapınızı çalarım:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025